Şimdi Ara

Yakuza 0 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
26
Favori
127.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam versiyon:
    https://s4.dosya.tc/server9/trst2s/TYYKZ0TRV100.rar.html

    Crackli versiyon:
    https://www.dosya.tc/server26/faxgo4/YKZ0TREXE.rar.html

    En son bunu oyunun klasörüne atıyorsunuz. Bu dosya her iki sürüm içinde gerekli.
    https://onedrive.live.com/redir?resid=65C943BB5A0E4AED!1053&authkey=!AFcDqz0dZablEYM

    Gözünüze çarpan yerleri ekran görüntüsü alıp atın. Düzeltmeye çalışırım.

    Bağış yapmak isteyen olursa:

    Ad Soyad: Yunus Emre UYGUN

    İban: TR61 0006 2001 0050 0006 6880 83



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajira -- 1 Haziran 2020; 14:35:22 >



  • Oyunu bitirmiş bulunmaktayım.50 den fazla yan görev yaptım.Şapkamı çıkartıyorum önünüzde.Böylesi uzun diyalog ağırlıklı bir oyunu yan görevleri ile çevirmek büyük iş.Bu oyunun yan görevleri oldukça eğlenceli ve bir o kadar üzerine düşünülerek yazılmış metinlere sahip.Okurken beni yoran görevler vardı.Harika bir çeviri olmuş.Ben size kısa sürede bağış yapacağım.Bu oyunu tamamen anlayarak oynamayı bizlere sunduğunuz için ne kadar teşekkür etsem az.

    Kiwami 2 için tool bulunursa sizin çevirmenizi isterim şimdiden sözüm olsun yüklü miktarda bağış yapacağım çevirirseniz .
    Oyunu anlaman için gerekli olan senaryo, yan görevler, tüm sokak diyalogları falan her şey çevrili. Herhangi bir görevde veya ana sahnede oyun ingilizceyse yamayı hatalı kurmuşsun demektir.

    Yok yama düzgün kurulduysa ve sen, item isimlerine, yeteneklere, girişteki menülere, lokantadaki yemek adlarına, cep parkuru araba parçalarına vs. falan takıldıysan, seni Allah'a havale ediyorum.
    Adam sana ne güzel yama yapmış adama saldırıyorsun tuhaf değilde benim söylediklerim mi tuhaf geldi. Yamayı indirdiğin dosya içinde bile adam updatelerin linkini bile vermiş. Sana nerde repack sürümünü indir demişte gidip fitgirl xatap vb. sürümleri indiriyorsun. Bir de adama diyorsun ben tecrübesiz değilim yaman tırt(bu manaya geliyor). Bilakis tecrübesizsin. Yamaların yüzde 99'u repack sürümlerde çalışmaz çünkü dosyalar sıkıştırılınca genelde uyumsuz oluyor. Repack olmasa bile gerekli updateleri yapmasan yine çalışmaz çoğu yama. Bu yama yapanlara biraz saygı gösterin sanki yapmaya mecburmuş gibi konuşmayın. Beceremiyorsanuz adamın dediği gibi git steamdan al.
    balikekmekyedim kullanıcısına yanıt
    balikekmekyedim demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: balikekmekyedim

    sanırım türkçe yamayı uygun bi hale getirmek lazım hatalar çok
    Yama steamde sorunsuz çalışıyor. Bizzat denedim, birkaç arkadaş denedi. Steamde sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardım etmeye çalışıyorum.

    Oyunun crackli sürümünü güncellemeden yamayı kuran var. Oyunun repack, ripped vs ufaltılmış versiyonuna yamayı kurmaya çalışan var. Türkçe yamayı kurmadan crackli versiyon exeyi atıp yama çalışmıyor diyen var. Orjinal oyuna crackli versiyon exesini atan var.

    Oyun korsan ise v4'e güncelleyip, türkçe yamayı kurup, crackli versiyon exesini atıp en son media dosyasını atacaksınız.

    Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız 60 liraya orjinalini alın, keyfinize bakın.

    Korsan olarak nasıl yaptığımı size söyleyim arkadaşlar ben böyle yaptım yama çalıştı;


    1-Oyunu Kurdunuz

    2-Torrent'ten kurduğunuz oyunun crack'ini atınız.

    3-Upgrade v3.2 kurunuz ve crack'ini atınız.

    4-Upgrade v4 kurunuz ve crackini atınız.

    5-Steam versiyonundan olan linki(https://s4.dosya.tc/server9/trst2s/TYYKZ0TRV100.rar.html) yükleyiniz türkçe yama 1.0 çalıştırın kurun ve yakuza0 exe seçiniz(bir çoğunuzda kur butonu çalışmayacaktır /media kısmını silin örnek:B:\Program Files (x86)\Yakuza 0)

    6-Media dosyasını yapınız link https://onedrive.live.com/redir?resid=65C943BB5A0E4AED!1053&authkey=!AFcDqz0dZablEYM

    7-Crackli versiyondaki exeyi oyuna atınız(attığım linkteki yakuza0 exeyi oyunun dosya konumuna atın değişikliğe izin verin) link:https://www.dosya.tc/server26/faxgo4/YKZ0TREXE.rar.html


    Bu kadar türkçe yamanın kurulumu umarım işinize yaramıştır bende böyle çalıştı.

  • Tebrikler eline sağlık
  • Eline emeğine sağlık güzel bir yama oldu tebrik ederim.
  • elinize sağlık
  • enstantana kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık
  • eline sağlın süper olmuş.
  • Elinize sağlık fakat bu kadar emek verdiğiniz bişeyin konusunu daha güzel açabilirdiniz resimler,videolar vb...
  • eline emegine saglık hacı yamayı kurarken steamapi64dll libtgsa dll bulunamadı dıyor anlamadım valla yardımcı olabılıcek arkadaşlar varmı
  • Elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler.
  • Yamayı kurdum ama arayüz, menüler vs. hep ingilizce sadece açıklamalar ve altyazılar türkçe doğru mu? Yoksa eksik bir kurulum mu oldu. Oyuna başlamadan yamanın kurulmuş olduğunu anlayamadım çoğu kişi de bu yüzden anlayamayabilir bence.
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Evet, menülerin çoğu doku (dds) dosyası. Girişteki alt kısımdaki açıklamalrın bir kısmıda direk exeden okunduğu için oraları çevirince oyun çökebiliyor.
  • ajira kullanıcısına yanıt
    Anladım, tamam sorunsuz kuruldu o zaman yama. Daha önce oynamıştım ama bir de Türkçe oynamak ayrı keyifli olacak. Teşekkür ederim yama için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 6 Mart 2020; 15:35:42 >
  • Buralar normalde çevrilmiş miydi?Yakuza 0 Türkçe Yama
  • evet çevrilmişti oyunda çevrilmeyen yerler sadece ana menü falan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikekmekyedim -- 6 Mart 2020; 19:58:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4zam

    Buralar normalde çevrilmiş miydi?Yakuza 0 Türkçe Yama
    Oyun steam ise dosyaları doğrula yamayı tekrar kurmayı dene. Korsansa update 4'den sonra yamayı kuracaksın. Yine de Türkçe olmuyorsa yapabileceğim bir şey yok.
  • ajira kullanıcısına yanıt
    Oyun orjinal tertemiz kurulum yapıp türkçe yamayı uyguladım ama ben de oyunda şuralar türkçe gerisi ise ingilizce kalıyor.Yakuza 0 Türkçe YamaYakuza 0 Türkçe Yama


    EDİT: Sorunu çözdüm tekrardan türkçe yamayı kurdum fakat en son verilen linkteki dosyayı atmadım onu attığım zaman bahsettiğim kısımlar tekrar ingilizce oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4zam -- 6 Mart 2020; 20:37:20 >
  • Yine capon oyunu olan Berserk and the Band of the Hawk bekliyoruz önce mangaları izleyin sonra anime çok zevk alacaksınız oyuncu arkadaşlarım bir anket yapalım. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4zam

    Oyun orjinal tertemiz kurulum yapıp türkçe yamayı uyguladım ama ben de oyunda şuralar türkçe gerisi ise ingilizce kalıyor.Yakuza 0 Türkçe YamaYakuza 0 Türkçe Yama


    EDİT: Sorunu çözdüm tekrardan türkçe yamayı kurdum fakat en son verilen linkteki dosyayı atmadım onu attığım zaman bahsettiğim kısımlar tekrar ingilizce oluyor.
    Yanlış anlamadıysam bir şekilde hallettin galiba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cozepud

    Yine capon oyunu olan Berserk and the Band of the Hawk bekliyoruz önce mangaları izleyin sonra anime çok zevk alacaksınız oyuncu arkadaşlarım bir anket yapalım. :D
    Kendi aranızda anket yapıp aranız 500-600 lira toplarsanız niye olmasın?

    Bu çeviri Yakuza 0'ı çok sevdiğim ve İngilizcemi bileylemek için yaptığım bir çeviri. Bu yüzden ücretsiz, üyeliksiz vs dağıttım. Yakında büyük çaplı bir çeviri yapmayacağım. O yüzden lütfen konuda istekte bulunmayın. Sorunu olanlar sıkıntılarını, yazım hataları, geçmeyen menüler vs yazsın, ben de çözmeye çalışayım.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    3 yıldır bende istek listesinde, hatta şuanda da indirimdeymiş. Siz oynadınız mı?
    Zamanında ilk versiyon animesini izlemiştim, hoşuma gidince de mangasına başlamıştım. Okuduğum ve bir süre takip ettiğim ilk ve tek manga oldu hatta. Adam yılda 1 sayı çıkarıyor ama olsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.