Şimdi Ara

Trafikte yaşadığım olay araç kamerası video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam iş dönüşü kendini bilmez biri şirket aracı kullanıyordu kendi şeridinde sabırlı olmayıp sağa kırdı ister istemez elim kornaya gitti.
    İleride yavaşlayıp yanına geldiğimde camı açıp beni bekledi ben de sandım özür dileyecek, camı açtım bana diyorki ne küfür eder gibi kornaya basıyorsun. bende kibar bir şekilde ani bir refleksle oldu dedim, kendi şeridinde sabırla bekle dedim milletin önüne kırma, Yan koltukta da eşim var.
    Şahısın dediği şey "dua et yanında kadın" var diyor.Trafikte bazen kendimi zor tutuyorum böle insan Müsvetteleri olduğu sürece...
    Video da nereye döneceğide belli değil o kadar süre orada bekleyip kendini kontrolsuz bir şekilde sinyal vermeden sağ tarafa atıyor.Önünde bekleyen arabaya da kendisi korna çaldı. Tahminen ona sinirlendi bana patladı.

    https://www.youtube.com/watch?v=IZM26p5AmDw







  • Bu kavşağa lanet ediyorum sırf bu kavşaktan geçmemek için boğazköy yolundan gidiyorum.

    Bu kavşakta olaysız bir günüm olmadı
  • Bubaaaaaaaaaaaaaa akü yok pardon ses yok
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    hocam sabırlı bir şekilde davranıyorum video görüyorsunuz sağ taraftan gelen araçlara ben duruyorum yol veriyorum sağ tarafımdaki araç soldan gelene yol vermemek için atlıyor biraz insanımız sabırsız her zaman sabır çekiyorum. Birde biliyorsunuz tren yolundan geçerken karsılık olarak saygı çercevesi içinde birbirimize yol veriyoruz arkamdaki adam korna çalıyor niye yol veriyorsun diye 5 araç o taraftan geçerse 5 araçta bizim taraftan geçsin diyorum. Adam direk sol taraftan ters şeritten gidiyor. Hiç bir acelesi yok biliyorum sabah işe gidiyor özellikle ticari araç sürücüleri çok yapıyor bunu.
  • Trafik bu sürekli gerilim halinde herkes. Yaptığı yanlış tabi ki. Sakin olmakta fayda var.
    Bu arada siz de çok düzgün araç kullanmıyorsunuz. Dönel kavşak içindekilere yol vermiyorsunuz, kavşak içinde şerit değiştiriyorsunuz. Bunlara da dikkat lütfen.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    hocam ses kaydetmiyorum. Ama artık sesi kaydetmek farz oldu.
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    hocam yol veriyorum videonun basında görüyorsunuz. Solumda tır durdu bende önümdeki mercedes ve leona yol verdim Ben de dönerken İleride audi ve yanındaki araç sola sinyal verince durdular bende sağ sinyal çaktım sağ seride geçicem diye. geçtim. O anda sirket aracı 20-30 saniye orada bekliyor ve önüme atlıyor. Kavşak içinde serit değiştirdim arkamda araç yoktu kontrollu bir şekilde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 4 Mart 2020; 11:3:32 >
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Laf sokmak için yazmıyorum sakın yanlış anlamayın. Yol ver tabelası 1 araca yol verin demek değildir. Dönel kavşak boşalana kadar beklemeniz gerekir. Tabi bizim ülkemizde bu mümkün müdür istanbul gibi bir trafikte orası ayrı konu. Sinyal vermiş olmanız dönel kavşak içinde şerit değiştirmenizi haklı kılmıyor malesef. Bunlar benim nacizane önerilerim, dikkate alırsınız almazsınız size kalmış. Kazasız sürüşler.
  • Trafikte birilerine bulaşmamak lazım en iyisi yutup devam etmekte bazen insan tutamıyor kendini.Kimin ne derece manyak olacağı belli olmuyor.

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Estrafullah hocam haklı olabilirsiniz ama bu kavşakta eğer ben kavşağın bosalmasını beklersem emin olun arkamdaki araç inip bişey diyebilirler..
  • video sahibi de dahil kimse kurallara uymuyor neredeyse zten uysan 1 adım ilerleyemezsin :)
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    bence de iyi olur
  • gece kornaya basılmaz, küfür sayılır

    bizim burda öyle derler. selektör yapacan gardaş... da derler.
  • Trafikte yaşadığım olay  araç kamerası video

    Geçen gün gösterdiğim park alanından çıkmak için 5 dakika bekledim? Neden sence senin gibi sabırsız insanlar yüzünden ve adam kesinlikle bence haklı!

    Geri vitese taktım, arada geriye doğru oynatıyorum aracı 4 lüler açık kimse de yol vermedi, en son baktım solumda araç bir araç var ve arkam boşaldı, ışıkta kırmızı yanıyor dedim yavaş yavaş çıkayım sağdan gelen görür durur heralde '' KIRMIZI IŞIK '' yanıyor.

    Sağımdan gelen şahıs plakasını deşifre etmiyeceğim kornaya asılarak, arkamda durdu ! Şaka gibi abi ya, kendimi zor tuttum geri vitese takılı şekilde gaza asılıp, gelişine yandan koymamak için.
    Altımda Jeep olsaydı, zengin vs olsaydım bunu yapıp '' Kusura bakmayın ya, aracı geri viteste unutmuşum, kasko dan halledersiniz diyip yola devam ederdim %100''
    Onun arkasındaki kadın sürücü gördü halimi de, yol verdi. Davar oğlu davarın yolunu kestim, önünde indim camına tıklattım. Amca açtı, '' sizin kızınız yaşınızdaki birisi sizden daha saygılı, size saygı eğitimi verirdim de amcam dua et teyzem var yanınızda iyi yolculuklar dedim. Yolu açtım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 4 Mart 2020; 13:0:6 >




  • Videonun daha birinci saniyesinde gerildim. Yav niye hızla önündekine yapışıyorsun? Frenler de aşırı yıpranır böyle.
    Kalanında şehir hanzosuna denk düşmüşsün de korna filan gereksiz orada. Yine de haksız karşı taraf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    hocam çok yanaşmıyorum kamerada öyle gözüküyor nedense arada 1 metre geçen mesafe vardır çok girmem hem orada tümsekten geçiyorum aracın önü yükseliyor size öyle geliyor.
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    ben kornayada asılmadım sabırsızda değilim eğer beni kasdediyorsanız. Adam nereye gideceğine karar verememiş. Yol nereye açıkca oraya dönüyor hadi hata yaptın bende bir an refleskse korna çaldım. Sen ileride yavaşlayıp camı açıp ne diye dua et yanında kadın var diyorsun benim en çok sinirlendiğim nokta burası önüme kırması değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 4 Mart 2020; 13:13:4 >
  • Zaten kaotik bir ortam var orada. Sakin olmakta fayda var. Diğer aracın lastikleri sağa dönükse onu beklemek, hareket etmezse korna vs ile uyarmak daha kolay seçenek.
  • kavşak içindeyken soldan sağa geçmişsiniz arkada kalan boşluktan kaçmaya niyetlenmişsiniz..
    şirket arabası da sizin düşündüğünüz şeyi düşünüyor ancak siz bu eylemi ondan daha önce yaptığınız için kızıyorsunuz..
    aslında ikiniz de aynı şeyi yapıyorsunuz..
    trafik feci yoğun olduğu zamanlarda saniyelik anlayış göstermek gerekiyor.. yani boşuna gerginlik yaşamışsınız..
  • Video'yu izlemedim, Yorumlari okumadim. cunku ilk 2 cumleden sonra anladim. En icten dileklerimle konu sahibine katiliyorum.

    Birazdan gelir 10 kaplan gucunde forum severler. Oyle keserdim boyle bicerdim vs..

    Arac kamerasi bulundurmak bu gibi olaylar buyurse sikayet mekanizmalarini kullanmak (savcilik) ve olaylari buyutmekten olabildigince uzak durmak.

    Ileride seni bekliyorsa, yaninda durma. Bas gec git, demek ki gercekten acelesi yokmus ve verdigin yolu da geri aldin. Bitti gitti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.