Şimdi Ara

Exfat diski Windows da görüntüleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam. Elimde aşağıdaki ürününü benzeri bir araç kayıt cihazı var. diski exfat olarak formatlı. Bu diski windowsda nasıl görüntüleyebilirim. Normalde diski takınca formatlanması gerektiğini belirtiyor ve görüntülemiyor?

    Nette tavsiye edilen programlardan ext2explore hiçbir şekilde görüntülemiyor. diskleri dahi görmüyor.

    Linux_Reader diye bir program var. O da diski görüyor fakat açmaya çalışınca diskin formatlanması gerektiğini bildiriyor.

    Diski exfat olarak formatlayıp kayıt cihazına takınca tekrar sıkıntısız kayıt yapmaya devam ediyor. Fakat içindeki videoları windowsda görüntüleyip almak istendiğinde sadece Recovery programları ile ulaşabiliyorum. Haliyle işlem çok uzun sürüyor.

    Bu diski normal bir şekilde windowsda görüntüleyip içindeki dosyaları kopyalamanın yolu var mı?

    Exfat diski Windows da görüntüleme







  • Selamlar.

    Bu tür cihazların diskini güvenlik sebebi ile widows, Linux veya farklı bir cihaza takarak görüntüleme şansınız malesef yok. Alacağınız kayıtları cihaz üzerinden veya cihaza network üzerinden erişip almanız gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende o kanıya vardım. naptiysam olmadı. sadece recovery programları ile alabiliyorum. O da çok uzun sürüyor. cihaz araçta takılı olduğu için söküp pc monitorüne bağlamak lazım. Tabii onun içinde cihaza uygun adaptör almak gerekiyor. Araçtaki monitör o kadar dandik ki hangi yazıya tıkladığını göremiyorsun.
  • Exfat görüntülenebilir bi format. Arkadaşın dediği gibi güvenlik sebebiyle disk kriptolu. Sadece cihazda açabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.