Şimdi Ara

Xbox 360 2020 de Alinir Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese merhabalar, bu zamana kadar hep sony konsol kullandim. Simdi bir tane xbox almak istiyorum. Bu ilk xbox deneyimim olacak ayiracagim butce max. 500 tl. Xbox 360 almak istiyorum sizce bu saatten sonra xbox 360 alinir mi?hangi oyunlar oynanir.



  • bence alınmaz.
    ama bütçenizi biraz artırabilirseniz 600-650 TL ye ilk versiyon xbox one bulup 2. el üstüne birde 1 yıllık filan game pass alırsanız (kardeşlikle 90 TL ye filan gelir) rahat rahat hem güzel oyunlar oynarsınız hemde online oynarsınız
  • Ben olsam almam. Millet 4k'ya geçerken 720p oyun oynamak bana koyar. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sizin bütçenizin biraz üstünde, 1080p kalitesinde oyun oynayabilirsiniz en azından. Üstelik her nesil sadece grafik anlamında değil, mekanik anlamda da gelişiyor. Dolayısıyla teknolojiyi zamanında deneyimlemek lazım. Bence bütçeyi biraz zorlayın.
  • PS4&Xo sahibi olmama rağmen geçenlerde aldım ben 360. Önceki nesilde kaçırdığım, remaster sürümü ve geriye dönük uyumlu olmayan oyunları oynuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funder

    PS4&Xo sahibi olmama rağmen geçenlerde aldım ben 360. Önceki nesilde kaçırdığım, remaster sürümü ve geriye dönük uyumlu olmayan oyunları oynuyorum.
    Hocam bende de ps 4 pro var kasim ayinda aldim iki ya da uc kez oynadim. Sonra kutusuna kaldirdim. Oynayamadim acikcasi yeni nesil konsollardan tat alamiyorum. Cihaz bir kez bile internete baglanmadi aylardi kutusunda yatiyor oylece.
    Xbox 360 da hangi oyunlari tavsiye edersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8989 -- 5 Mart 2020; 10:0:16 >
  • ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    2-3 oyunla bu nesil hakkında genel kanıya varmayın bence. Witcher 3 oynadınız mı mesela ? Oynadığım en iyi oyun diyenler var onun için. Crash Team Racing remaster, red dead redemption 2, Spiderman gibi eski konsollarda ki oyunların tadını veren oyunları bir deneyin bence. 360 a yatıracağın parayla saydığım oyunları almanı tavsiye ederim şiddetle. 2. El yada kardeşlik ile alırsan daha iyi olur.
  • ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Shank diye bir oyun var oynamalisin kesinlikle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newvirtusft

    Shank diye bir oyun var oynamalisin kesinlikle
    2side fena bir oyun. PS4 Xone harika cihazlar fakat eski nesilin tadını alamıyorum artık.
  • Arkadaşlar konuyu burdan devam ettireyim
    Xbox 360 kinect alınır mı evde biraz hareket olsun egzersiz niyetine
    Bütçe arkadaşınkigibi 500 civarı
  • Merhaba dostum. Bende Xbox360 aldım 2 gün önce. Evde baya canım sıkılıyordu açıkçası bu virüs zamanlarında biraz daha bütçemi aşarak 680 TL ye son kasa Xbox 360 e aldım. Şuan piyasada 2. El ps4 ler 2800TL nın üzerinde. Neyse şimdi soruna geleyim. Eğer ps4 teki çok bilindik oyunları oynamak istiyorsan örnek olarak gta 5, forza horizon 2, forza horizon 4, Fifa 19 Pes 19 ve diğer pes fifa serileri, call of duty vs vs bunların çoğu xbox360 ta oynanabiliyor. Sadece biraz daha düşük grafikte oynarsın o kadar. Mesela benim için grafik çok önemli değil yani 720p de gayet güzel görüntü veriyor. Ve xbox360 a sürülmüş çok güzel oyunlar var onları merak ediyorum onları da alıcam konsol bu oyunlarda da çok güzel bir oyun deneyimi yaşatacaktır eminim. Yani bir süre daha xbox360 kullanacağım 1 1.5 sene felan merak ettiğim çoğu oyunu denemeye çalışacağım sonra gta6 xbox one s konsoluna çıkarsa satar üstüne biriktirdiğim paradan koyar bir üst nesil konsola geçerim. Yani dediğim gibi genel olarak ps4 de bilinen en çok oyunlar xbox360 da da yer alıyor. Gta6 çıkmazsa xbox one s konsoluna parayı daha çok biriktirmeye çalışıp ps5 almaya çalışacağım ne yapayım
  • FFAlbatros kullanıcısına yanıt
    Dostum gerçekten kinectle zaman geçiririm diyorsan alabilirsin. Ama birkaç oyun oynar hevesimi alır kenara koyarım dersen o kadar para vermene değmez.
  • Grafiklerle işim yok, işim eğlence diyorsan al gitsin.Ben hala oynuyorum.Kinectle iki oyun oynarsın sonra kenara koyarsın ama aile ile oynarsan zevki çıkar.

    Son olarak oyun skalası çok geniş.Hangi oyunu oynayacağını şaşırırsın 360da.
  • alınır niye alınmasın çok da güzel olur tonlan oyun daha ne
  • Çatır çatır oynanır. 360'ın devri hala kapanmadı. Ben de almayı düşünüyorum ama masada yer yok diye almıyorum. One ile kıyaslayınca oyun konusunda 360 tabiri caizse Mike Tyson.
  • 360 TL ye bir xbox 360 buldum jtagli yanında baya oyun var alıcam bakalım nasılmış ilk defa konsol alıyorum. Playstation 5 çıkmış o ne yeniyomu?
  • 930TL’e

    X360 JTAG + Kinect + 2 Kol satıyorum yarın.

    Sizce ucuza mı gidiyor? Sarı sitede herkes 1200-1400 bandına koymuş. Acil nakit ihtiyacımdan satma gereği duydum pazarlıkla 930’a bırakıyorum.
  • Kırılmamış bir xbox 360 e serisi almıştım bimden ama oyun fiyatları genelde pahalı. Uygun oyunları nasıl alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ıamonlyhuman

    Kırılmamış bir xbox 360 e serisi almıştım bimden ama oyun fiyatları genelde pahalı. Uygun oyunları nasıl alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Hocam 360 tl ye nerden buldunuz
  • ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    360 lira değil hocam xbox 360e serisi. Bimden yaklaşık 500 lira civarına almıştım birkaç yıl önce.
  • Vay be 2017 de 299 liraya almistim bimden. Harcadigim en iyi 299 liraymis. Doldurdum oyunlari oynuyorum. Her turlu gideri var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.