Şimdi Ara

Oppo Watch akıllı saat modelinin yeni posteri, merak edilenleri cevaplıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oppo, 6 Mart tarihinde Find X2 akıllı telefon serisi ile birlikte tanıtacağı Oppo Watch'ın yeni bir posterini yayınladı. Görsel, şirketin ilk akıllı saati ile ilgili merak edilenleri de cevaplar nitelikte.



    Ayrıca Bkz.Oppo Reno3 Pro, 44MP çift selfie kamerasıyla tanıtıldı



    İki renk seçeneği ile geliyor



    Yayınlanan postere göre Oppo Watch, altın ve mavi renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek. Altın varyant krem rengi silikon kayış, mavi varyant ise siyah silikon kayışa sahip olacak. Apple Watch ile benzerlik gösteren kavisli kenarlara sahip kare bir gövdeyle gelecek olan Oppo Watch'ın sağ tarafında ise iki adet fiziksel düğme yer alıyor. Ayrıca akıllı saatin arama işlevi ve e-SIM desteği ile gelecek olmasının da yüsek bir ihtimal olduğu belirtilmiş.





    Bununla birlikte yaklaşan akıllı saatin diğer özellikleri ile ilgili çok fazla bilgi mevcut değil. Bazı kaynaklar Oppo Watch'ın Wear OS çalıştıracağını iddia ediyor. Ancak bu söylenti şu ana kadar onaylanmış değil. Şirketin ilk akıllı saatiyle ilgili tüm detayları ancak 6 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte öğrenebileceğiz.








  • Türkiye gelirse insanlarda şu algıyı yaratır bu saat; Apple Watch'a paran yetmedi bunu mu aldın... Bizde böyle tipler çok maalesef biliyorsunuz.

  • Darknesia kullanıcısına yanıt
    Tıpatıp aynı olmasa da çok benzer modeller üretince firmalar, ister istemez o kanı oluşuyor. Biraz orijinalliğe gitmeliler, fark yaratacak bir şeyler eklemeliler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.