Şimdi Ara

Bootcamp i Harici SSD ye kurup Oyun oynamak? Performans Kaybi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar selamlar,

    2017 Imac 27" retina bilgisayarima BOOTCAMP kurup pubg olsun tarkov olsun oyunlar oynamak istiyorum. Yanliz soyle bi sorun var, Bilgisayarin hard diski 2TB Fusiondrive , yani 256GB SSD ve gerisi 5200RPM lik bi Hard disk... evet 5200RPM...

    Simdi Bootcamp e bolum atarken hard diskten, 256 lik SSD den atayamiyorum, surekli mac kullandigim icin, fusiondrive in o kismina karsiamiyorum performansi etkilememesi adina, 5200 luk yere de kurunca, windows gercekten 10 senelik bi bilgisayarda gibi calisiyor.

    Cozum olarak sunu dusunuyorum,
    Thunderbolt 3 portu ile bi external SSD bagliyip, Windowsu ona kurup, oyunlari sunu bunu ne varsa ona kurayim, boylece HDD kaynakli bi performans kaybi yasamiyim diyorum. Ama bu teorim olur mu olmaz mi onu yapan var mi bilmek istiyorum. harici Diske sistem kurmakla ilgli bircok video var, ama hicbirisi oyunla ilgili bi performans bilgisi sunmuyor (belki benim yapmam lazim:P)

    iMac le oyun mu oynanir demeyin :) o konu baska konu. 580Pro ekran karti var, PubG yi 1440p High-Ultra karisik ayarlarda 50-60 fps arasi oynatiyor. Tarkov a merak saliyorum, o da o aralikta oynatir sanirim. en azindan denemek istiyorum.

    Fikir belirtebilecekler lutfen mesajlarinizi bekliyorum.



  • yok mu bilen fikri olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.