Şimdi Ara

TÜRKİYE Pis, Fakir, Para yok. Biz Size kurtarın bizi demedik. Al sana Suriyeli. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
14.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
307 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu insanları eleştirmeye hakkınız yok.. Çünkü bunları kendi isteğinizle bu ülkeye aldınız, yedirip içirip beslediniz.. Bir taneniz bile taksim meydanına çıkıp da atın bunları ülkemden diye gıkınızı dahi çıkarmadınız.. Herifler, gerçeği dobra dobra kameralar önünde söyleyince hepiniz köpürüyorsunuz ama adam gerçeği ifade etmiş.
  • secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Ben mülteci politikasına baştan karşıyım ama bu yanlış politika yüzünden masum insanları suçlamayacağım. Bu sığınmacılara yapılan ırkçılık iyice mide bulandıran seviyeye ulaştı. Sırf bu bile beğenmemek ve kaçmak için yeterli sebep. Vergiden muaf olmaları taraftarı değilim ama her Suriyeli iş yeri açamıyor. Çoğu kölelik koşulları altında üç kuruşa paraya çalışıyor. Savaştan kaçtı, muhtaç duruma düştü, nasılsa denetim filan da hak getire, sömürün sömürebildiğiniz kadar.. İsteniyor ki gerekirse ölüm riskini göze alarak gitsinler, hepsi sınır kapılarına yığılsınlar, ama gitme sebeplerini asla söylemesinler, yoksa kendilerinin muhtaçlığını sömüren efendilerine nankörlük etmiş olurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 2 Mart 2020; 22:18:38 >
  • 2 (iki) suriyeli 3 milyon garibanın özeti değil. mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz ülke olarak. isteseniz de istemeseniz de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 5 Mart 2020; 12:49:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan suriyeli bile Türkiye pahalı diye gidiyor.
    Bize Avrupadan beğenmiyorsan gel buraya diyenler baksın şimdi suriyelilere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stanco

    2 (iki) suriyeli 3 milyon garibanın özeti değil. mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz ülke olarak. isteseniz de istemeseniz de.
    Mazlum felan değiller Avrupa para yollasın diye tuttular bunları, bir de bunları tutarak kısıtlı kaynakları paylaştırıp ekonomiyi mahvettiler.
    4 bin dolar verip taksiyle gidiyor adamlar o nasıl mazlum öyle?
    https://www.youtube.com/watch?v=1tzU01J_rE0&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir konuda ''Suriyeliler Türkiye'de yaşamayı hiç istemedi.Hedefleri Avrupaydı'' dediğim zaman bana kızanlar olmuştu.Bu kişi diğer Suriyelilerin aksine açıkça gerçekleri söylemiş niye kızıyorsunuz?Türkiye 2014'te AB ile anlaşmasaydı bunlar zaten şimdi burada olmayacaktı.Türkiye sınır kapılarını açınca görüyoruz sınıra nasıl bir yığılmanın olduğunu.Hiçbiri burada yaşamak istemedi biz zorla burada tuttuk.

    Tekrar diyorum biz 2014'te AB ile anlaşma yapmasaydık bugün Türkiye'de bu kadar Afganlı,Pakistanlı,İranlı,Iraklı,Suriyeli ve Somalili vs olmayacaktı.Avrupa kendisine gelen yoğun göçü gördüğü için Türkiye ile bu anlaşmayı yaptı.Gidin Dünya tarihine bakın böyle bir anlaşma örneği göremezsiniz zira her sığınmacı gitmek istediği ülkeye gitme hakkına sahiptir.AB bu anlaşma ile bunun dışına çıkmak istedi,karşılığında bize para verme vaadinde bulundu biz de bunu kabul ettik.Açıkçası Avrupa için ülkemizi sığınmacılar için toplama kampı yaptık.Şimdi ise sınır kapılarını açtık ve gidebilirsiniz dedik.Avrupa'da sınır kapılarını açsa yani Yunanlılar ve Bulgarlarda kapılarını açsa Türkiye'de ki sığınmacı sayısı bir ay içinde 100 bine kadar düşer.
  • Zaten zorla tutmuştuk, bunu bilmeyen var mı ki?
    Avrupaya gideceklerdi, bizimkiler engel oldu, topladı getirdi, sonra başı boş bıraktı şehirlere!
    Yalan mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mesajıma din gardaşlarımız diye ajitasyon dolu cevap yazmıştınız herhalde bu konuyada biri ki kelam edersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stanco

    2 (iki) suriyeli 3 milyon garibanın özeti değil. mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz ülke olarak. isteseniz de istemeseniz de.
    hocam çok güzel ironi yapıyorsunuz güldüm ama dikkat edin inanacak aktrol dolu bura



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 2 Mart 2020; 23:57:39 >
  • Ümmet kardeşleri şok içinde .Ümmet kardeşleri kandırıldı.

    Şimdi arkadaşlar sormak istiyorum ki madem kriz yok madem herkesin elinde telefon herkesin ellinde poşet moşet...Ve madem ki biz hainlik yapıyoruz , değer kıymet bilmiyoruz..Peki şimdi bu ümmet kardeşler ne oluyor ? Hain mi yoksa ümmet gibi davranan cehape üyeleri mi ? Bunun cevabını yüce kişilik bilge adam olan sayın İbo bize verecektir umarım.

    Vermez ise zaten sayın İbo 2 hafta sonra yanına gelecek ümmet kardeşlerine bizzat soracaktır.Biraz da o yanına alsın kardeşlerini değil mi İbo ?
  • Doğru demiş 2010dan sonra pis fakir ve para yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Turkiye'nin ekmegini yiyipte memlekete kufur eden birine sutu bozuk dedim diye yonetim bana 1 uyari ceza puani verdi !
  • montajdır montaj :))
  • ESAD'ın adamlarını konuşturup bunlar üzerinden siyaset yapmak ancak CHP kafasıyla mümkündür.

    ESAD ile Türkiye savaşsa ben ESAD tarafında olurum diyen bir kadın CHP den vekillikle ödüllendirildi.

    Sizin daha konuşmaya hakkınız var mı? İşiniz gücünüz kurgu ve yalan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kfa1500

    Ateist olduğum için din kardeşi benim için birşey ifade etmiyor türk lerden sonrası yok benim için kendi irkimiz için ölürüz de orada olmamızın amacı petrol olsa da tüm olanlar bari ekstra birseylerde getirse
    Bu çakma müslümanlar onu anlamıyor işte, neymiş din kardeşiymiş, lan adamın müslüman olduğu ne belli en başında, kimliğinde müslüman yazıyor diye ya da müslüman bir coğrafyada doğdu diye bir insan müslüman mı ilan edilir? Al işte yıllarca besle büyüt, her türlü imkanı sağla adamlar nankörlük yapıyor sonra da müslümanlık diyorlar.. Hani müslümanlık nerede bunlardan geçmiş insanlık bile..
  • Ona bakarsan bizim içimizdeki Türk bildiğimiz kaç milyon ülke düşmanı var bunları yazarken aklınıza hiç gelmiyor mu

    Kendiniz ülkeyi beğenmiyorsunuz birde kalkıp elalemin suriyelisinemi beğendireceğiz ülkemizi

    Adamlar haklı bu forumda Türkiye'yi kötülemekten başka ne yaptınız ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aha..


  • İnsanımız çok garip, bu forumda da ezici bir çoğunluğun böyle olduğunu görüyoruz. İstiyorlar ki mülteciler gerekirse ölüm riskini göze alarak kaçsınlar, sınır kapılarına yığılıp zorla geçmeye çalışsınlar ama gitme nedenlerini asla söylemesinler, Türkiye'yi eleştirmesinler. Yahu adamlar sormayacaklar mı madem Türkiye iyiydi neden kaçmak istedin diye? Bırakın mülteciler Türkiye'yi sonuna kadar eleştirsinler ki karşı tarafın kabul etme ihtimali artsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 3 Mart 2020; 14:18:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.