Şimdi Ara

Valorant [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
18
Favori
40.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valorant (Riot Games - 2 Haziran)

    Riot Games'in geliştirdiği Project A olarak bilinen oyunun ismi ve detayları bugün belli oldu.


    Website:
    https://playvalorant.com/en-us/



    Valorant [ANA KONU] Valorant [ANA KONU] Valorant [ANA KONU] Valorant [ANA KONU]

    Karakter listesi ve yetenekleri
    https://www.polygon.com/2020/3/2/21156239/valorant-characters-and-abilities-agents-riot-shooter

    PHOENIX

    Valorant [ANA KONU]

    Valorant’s Phoenix character showing off his flame wall ability
    Phoenix’s star power shines through in his fighting style, igniting the battlefield with flash and flare. Whether he’s got backup or not, he’s rushing in to fight on his own terms.
    Hot Hands - Throw a fireball that explodes after a delay or upon impact with the ground. The fire zone damages enemies, and heals you.
    Blaze - Cast out a flame wall that blocks vision and damages anyone passing through it. You can bend the wall when casting by turning while holding left click.
    Signature Ability: Curveball- Cast a curving flare that bursts into brilliant light after a brief delay, temporarily blinding all looking at it. Left click curves it left, right click curves it right.
    Ultimate Ability: Run it Back - Mark your current location. If you die during this ability’s duration, or when this ability’s duration expires, you’ll be reborn at the marked location with full health.

    JETT

    Jett’s agile and evasive fighting style lets her take risks no one else can. She runs circles around every skirmish, cutting enemies up before they even know what hit them.
    Cloudburst - Throw out a cloud of fog that obscures vision on impact. Hold down the ability button to bend the cloud’s in-flight trajectory.
    Updraft - After a brief wind up, propel yourself upwards.
    Signature Ability:Tailwind - Immediately dash a short distance in the direction you’re moving.
    Ultimate: Blade Storm - Arm yourself with several deadly throwing knives that deal moderate damage and kill on headshots. Scoring a kill restores all daggers. Left click throws a single dagger. Right click throws all remaining daggers in a short-ranged burst.

    VIPER

    Viper deploys an array of poisonous chemical devices to control the battlefield and cripple the enemy’s vision. If the toxins don’t kill her prey, her mind games surely will.
    Snakebite - Fire a projectile that explodes into a pool of damaging acid.
    Poison Cloud - Throw a gas emitter that you can reactivate to create a poisonous smoke cloud at the cost of fuel. The emitter can be picked up and thrown again after a short cooldown.
    Signature Ability: Toxic Screen - Deploy a long line of gas emitters that you can reactivate to create a tall wall of toxic gas at the cost of fuel.
    Ultimate: Viper’s Pit - Emit a massive toxic cloud in a large area that lasts as long as Viper stays inside the cloud. Enemies inside the cloud are highlighted to Viper.

    SOVA

    Valorant [ANA KONU]

    Concept art for Sova from Riot Game’s Valorant
    Sova tracks, finds, and eliminates enemies with ruthless efficiency and precision. His custom bow and incredible scouting abilities ensure that even if you run, you cannot hide.
    Shock Bolt - Fire an explosive bolt that emits a damaging pulse of static energy upon impact.
    Owl Drone - Deploy a pilotable drone that can fire a dart that will Reveal enemies who are hit.
    Signature Ability: Recon Bolt - Fire a bolt that deploys a sonar emitter. The sonar pings tag nearby enemies, causing them to be revealed. Can be destroyed.
    Ultimate: Hunter’s Fury - Fire up to three deadly energy blasts that spear across the entire map. Each hit enemy takes heavy damage and is marked.

    CYPHER

    Cypher is a one-man surveillance network who keeps tabs on the enemy’s every move. No secret is safe. No maneuver goes unseen. Cypher is always watching.
    Free Ability: Trapwire - Place a stealthed tripwire between two walls. Triggering enemies are restrained and revealed for a short time. If the trap is not destroyed, it activates to daze the trapped victim. Can be picked up.
    Cyber Cage - Toss out a remote activation trap. Reactivate to create a cage that slows enemies who pass through it. Look at a trap and press USE to detonate it, or hold ACTIVATE to detonate all.
    Signature Ability: Spycam - Place a remote camera. After placing, reactivate to view the video feed. Left click while in camera to fire a tracking dart. Recharges when picked up or killed.
    Ultimate: Neural Theft - Extract information from the corpse of an enemy, revealing the location of their living allies.

    BRIMSTONE

    Brimstone’s orbital arsenal ensures his squad always has the advantage. His ability to deliver utility precisely and safely make him the unmatched boots-on-the-ground commander.
    Incindiary - Launch an incendiary grenade that deploys a damaging field of fire.
    Stim Beacon - Target a nearby location to call in a Stim Beacon, giving all players near it Rapidfire.
    Signature Ability: Sky Smoke - Use your map to call in orbital deployment smokescreens that obscure vision. Click to set the locations, and confirm to launch.
    Ultimate: Orbital Strike - Use your map to target a location, launching a devastating orbital strike that pulses for high damage over several seconds.

    SAGE

    Valorant [ANA KONU]

    Concept art for Sage from Riot’s shooter, Valorant
    Image: Riot Games
    Sage creates safety for herself and her team wherever she goes. Able to revive fallen friends and stave off forceful assaults, she provides a calm center to a hellish battlefield.
    Slow Orb - Cast out a radianite orb that breaks into a slowing field upon impact with the ground. All caught in the field are slowed, grounded, and make noise when moving.
    Barrier Orb - Conjure a large, solid wall. Right-click to rotate the wall before casting.
    Signature Ability: Healing Orb - Heal an ally or yourself to full health over a few seconds.
    Ultimate: Resurrection- Target a friendly corpse. After a short delay, revive them with full health.

    OMEN

    Omen hunts in the shadows. He renders enemies blind, teleports across the field, then lets paranoia take hold as foes scramble to uncover where it might strike next.
    Paranoia - Send out an Ethereal shadow in a straight line, Nearsighting anyone it touches.
    Shadow Walk - After a delay, dematerialize and teleport a short distance.
    Signature Ability: Dark Cover - Cast out a stealthed ethereal orb that bursts into an obscuring sphere of shadow at its final location. Can be charged to increase distance.
    Ultimate: From the Shadows - Select anywhere on the map to teleport and reform. When arriving, appear as a Shade, that will go back to your original location if killed. Once the teleport is complete, become Incorporeal for a short time.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Gaza gelip oyunu yükledim ve birkaç maç attım. Oyun, oynanış anlamında iyi olmasına rağmen çok ciddi bir problemi var: Haritaları. Bu kadar berbat haritaları olan başka bir oyun daha bilmiyorum, öyle söyleyim. Haritalar çok küçük ve gereksiz derecede fazla kompakt. Bir bölgeye girerken yirmi köşeye bakmak zorunda kalıyorsun. Küçük olması vesilesiyle düşman tarafından arkalanmak da on saniyeyi bulmuyor. Yeteneklere gelince onlar da kanımca haritalarla uyumlu değil. Bu haritalar, abartmıyorum, oyun zevkimin yüzde 50'sini öldürmüştür. İleride haritaları düzeltirlerse -ki pek sanmıyorum- oyuna geri dönüş yaparım.
    Oyunu denemeyi düşündüm ama oyunu korumak için sürekli sistemde arka planda çalışacak olan uygulama canımı sıktı.Diğer oyunlarda koruma oyuna girdiğinde aktif olur oyundan çıkınca kapanır.Bunda yükledikten sonra sonra sürekli sistemi izliyor arka planda.Bu gizlilik ihlalidir.Redditte bu konu çok tartışılıyor.Açıkcası bi oyun oynayacağım diye sürekli arka planda bi uygulamanın sistemi denetlemesine izlemesine ben karşıyım.
    Oyuncu topluluğu rezil maçı taşıyan adamsın ama bir el adamı vurama yandın küfür hakaret alay etmeler,server sıkıntılı ping bir 30 oluyor bir 130,bu oyunu oynayanların %99 unun aklı yok fikri var kendi adam vuramaz hıncını senden çıkartır en iyi çözüm takımı susturmak bu seferde afk lar troller takımı sabote edenler neresinden tutsan elinde kalan bir oyun riot bu sefer para kazanmak için demiş ki devşirme bir oyun yapalım skin işinde çok para var ortaya valorant çıkmış
    Arkadaşlar olmadan 2 maç attım, arkadaşlarla da bi 7-8 maç atmışımdır. Cs ve LoL'ün ne kadar toxic ve velet kitlesi varsa oyunda. 5 kişi değilseniz oynanmaz, ha öyle olsanız da karşınıza yine aynı kitle geleceği için chattek sürekli "attığın skili s..., senin oynayacağın oyunu s..., .... çocuğu o karakter öyle mi oynanır" vb... tonla laf. Yok yani sırf şu kitle ile oyun oynamamak için 50-60 ping oyun oynamaya razıyım. Ama çok bilmiş, çok zeki Riot çalışanları ise "en düşük ping neresi ise olayla eşleştiriyoruz daha iyi oyun deneyimi için ehehe" tarzı pişmiş kelle gibi cevaplar veriyorlar. 13-17 yaşında veletler birbirlerinin anasına sövsün diye oynanır bu oyun Türkiye'de.

    2 Haziran'da herkes için çıkacakmış hiç oynama gereği bile duymuyorum. Keşke paralı falan olsaydı oyun bari böyle kitle daha da az olurdu. Gerçi o zamanda bu tutarsız oynanışına sahip bir oyuna da para verilmezdi.
  • Çok kötü geldi bana. Bilmiyorum yıllarca cs oynadığımız için belki de. Bu arada Volcano acaba bildiğimiz Volcano mu. Eski CS oyuncusu ve CSGO map tasarımcısı..

    Edit ;

    Aynen o Volcanoymuş. Adamlar sağlam hazırlanıyor gibi. CS'de Valve turnuva banı olanlar falan da bu tarafa kayacak gibi. swag, steel vs.
    https://twitter.com/salgarozzo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 2 Mart 2020; 15:48:41 >
  • Merhaba Valorant Türkiye Discord Topluluğuna katılabilirsiniz. Tüm bilgileri kaynaklarından hemen çevirip discord'ta paylaşıyoruz. Ek olarak yakında beta çıktığında kolayca takım bulabilirsiniz.https://discordapp.com/invite/UDnBDbv
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Çok kötü geldi bana. Bilmiyorum yıllarca cs oynadığımız için belki de. Bu arada Volcano acaba bildiğimiz Volcano mu. Eski CS oyuncusu ve CSGO map tasarımcısı..

    Edit ;

    Aynen o Volcanoymuş. Adamlar sağlam hazırlanıyor gibi. CS'de Valve turnuva banı olanlar falan da bu tarafa kayacak gibi. swag, steel vs.
    https://twitter.com/salgarozzo
    Video Alpha footage videosu grafikler ve animasyonlar beta da ve nihai sürümde çok daha gelişmiş olacak. Karşılaştırma yapabilmeniz adına google a rainbow six siege alpha footage gameplay veya overwatch alpha footage gameplay yazabilirsiniz. Şu anki hallerine bakınca eminim bu ne diyeceksiniz :) Ek olarak riot feedbacklere çok değer veren bir firma oyun sürekli gelişmeye devam edecek. Cs deki gibi grafikler beklemeyin tabii daha çok overwatch tarzı smooth grafikler olacak.




  • Alouiuet kullanıcısına yanıt
    Bence rakip olarak Siege veya Overwatch değilde CSGO'dan feyz almışlar. Bunu da frafikler veya animasyonlar için dememiştim zaten. Oynanış olarak bana kötü geldi.
    Beta konusunda da CSGO'yu beta oynamış birisi olarak farkını az çok bildiğimi sanıyorum.
    F2P olduğu için de grafik yapısı Overwatch'a benziyor, yani ne şiş yansın ne kebap durumu. Overwatch da TF2'den ilham almıştı. Öyle gider.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Bence rakip olarak Siege veya Overwatch değilde CSGO'dan feyz almışlar. Bunu da frafikler veya animasyonlar için dememiştim zaten. Oynanış olarak bana kötü geldi.
    Beta konusunda da CSGO'yu beta oynamış birisi olarak farkını az çok bildiğimi sanıyorum.
    F2P olduğu için de grafik yapısı Overwatch'a benziyor, yani ne şiş yansın ne kebap durumu. Overwatch da TF2'den ilham almıştı. Öyle gider.
    tf2nin map tasarımcısı su an bu oyunun maplerini tasarlıyor map konusunda onlara benzemesi normal :) volcanoyu bilirsiniz zaten. Overwatch konusuna gelirsek Valorant çıktıktan sonra göreceksiniz büyük bir darbe alacak ve oyun fiyatları çok inecek hatta f2p bile olabilir. Çünkü overwatch kan kaybeden bir oyun. R6'ya gelirsek Valorant'a geçiş yapacak pro oyuncuların büyük bir kısmı su an halihazırda r6 pro e spor oyuncusu burada rakipleri hesap edebilirsiniz :) Cs ve r6 merkezde olmak üzere overwatch dahil Apex'e kadar hemen hemen tüm FPS oyunlarından kitleler çekecek. Birçok profesyonel cs sunucusu su an valorant tarafına geçti mesela :) herkes akın akın rez almaya başladı. 15 seneden uzun süredir FPS oyunları oynamış biri olarak. Quake Doom dahil :) Bu oyun potansiyeli oldukça yüksek bir oyun. Oynanış kısmına gelirsek oynayan kisilere bağlı bu pro oyuncular oynasa daha iyi bir video ortaya çıkardı mesela videodakiler de oyuna çok hakim değil. Skill kullanırken aim almak veya bunları kombine etmek zaman isteyen bir süreç.

    Zaten Lead Game Designer geçen bir röportajda bunu belirtti. Riot Beta süreci dahil en az 6 aylık dönemde seri feedback alıp buna göre iyileştirmeler yapacak. Oyunun iyice oturması 1 seneyi bulur. Ea vs.. gibi oyunculara değer vermeyen bir firma değil. Ha sunucuşların Tr de olması 128 tickrate olması veya 10 senelik pcler de bile 30 fps alabilirsiniz demeleri dahi bu oyunu patlatmaya yeter. Oyundaki High-end sistem gereksiniminde 144 FPS için 1050 ti koymuşlar oradan hesap edin :)

    Neyse bakalım. Game Designer 6 senemizi verdik 3 sene arge 3 sene geliştirme ve üretme olarak diyor böyle geniş çaplı bir proje de elbette bu detaylar bizden cok daha iyi bir sekilde düşünülmüştür :) E spor ayağı zaten cs yi silip atacak derece de büyük olur buna emin olabilirsiniz. 25 milyon dolardan daha fazla bir bütçe ayrıldıgı söyleniyor bunun için :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alouiuet -- 5 Mart 2020; 19:33:33 >




  • Alouiuet kullanıcısına yanıt
    Valla CSGO'nun betasını sevmemiş, oyuna da 2015 sonlarında başlamıştım arkadaşların zorlamasıyla. 10 aydır da yine oynamıyorum. Farkettim ki izlemek artık oynamaktan daha zevk veriyor CSGO'da. LOL ile uzaktan yakından ilgim yok fakat Riot'un yaptığı Turnuva, organizasyonlarını falan biliyorum. Birde ülkemizde de varlar dediğiniz gibi. Umarım seveni için oynaması, izlemesi ve en önemlisi de rekabetçi bir oynanışı olur.
  • Vuruş mekanikleri 2010 oyunu gibi dursa da Rito yine bir şekilde kitle toplar bu oyuna. CS:GO ve Overwatch karışımı olmuş CS:GO zaten günümüzde rakiplerine göre mekanik olarak çok gerideyken bu oyunun da ondan hallice olması nedeniyle patlama yaratacağını düşünmüyorum ölü de kalmaz arada olur. Apex gibi çıktığında bir patlama yapar sonra herkes oynadığı oyunlarına geri döner.
  • 6 senelerini vermişler karakterlerin zıplama animasyonu kutu koli zıplıyormuş tarzında. Götüm gibi olmuş bence
  • bu oyun bomba gibi geliyor yerimizi alalım. competitive oyunlarda üst sıralara oynar.
  • güzel bir oyun olacağını düşünüyorum. oynanır bu oyun. ama bir türlü elde edemedim beta hakkını. o üzdü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Nisan 2020; 12:42:51 >
  • bugün saat 15:00'de closed beta başlıyor, twitch yayıncılarını izleyerek closed betaya katılma şansı elde edebilirsiniz. En altta ayrıntılar var.
    https://beta.playvalorant.com/tr-tr/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    bugün saat 15:00'de closed beta başlıyor, twitch yayıncılarını izleyerek closed betaya katılma şansı elde edebilirsiniz. En altta ayrıntılar var.
    https://beta.playvalorant.com/tr-tr/
    Aynı anda birden fazla yayını açsak drop düşme ihtimali artar mı?
  • hayır
  • 30 dakikadır izliyorum, tık yok. Kimseye düştüğünü de zannetmiyorum.
  • Belli bir yaşın üstünde ve oyun kültürü pubg,lol,cs'den ibaret olmayan bir insan olarak oyunu izlemeye yarım saat bile katlanamadım. Oynayan arkadaşlar alınmasın ama sadece çocuk eğlendirir. Yayıncıların zevkten kuduruyoruz triplerine aldanmayın onların işi bunun reklamını basmak veya kendine daha çok izleyici çekmek. Hatta ek bir not olarak şunu ekleyeyim, oyunu açtıklarında direkt leş ötesi skin tasarımlarına bakıp off bunu kesin almalıyım diye çıldırdı hepsi ve oyun parası da baya pahalı galiba şu an TL bazında, hem pahalı hem çöp skinlere ne kadar yükseldiklerinden reklam yaptıklarını anlıyorsunuz zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 7 Nisan 2020; 16:5:41 >
  • toplam 75k falan düşecek, twitch'de 1.5m izleyici var zor yani. ebay'de 200-300$'dan gidiyor hesaplar
  • Harita tasarımları dahil %80 csgo bu oyun hiç hoşuma gitmedi şuan cogu yayıncı bu oyunu oynuyor paralar yatmış:)
  • Bayağı büyük pazarlama yapmışlar. Resmi kanallar dışında takip ettiklerimden 1 kişi Forza Horizon oynuyor, 1 kişi Boneworks diye bir oyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    toplam 75k falan düşecek, twitch'de 1.5m izleyici var zor yani. ebay'de 200-300$'dan gidiyor hesaplar
    1.5m izlenen yerde 75k'nın içine girebilecek kadar şanslı değiliz bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.