Şimdi Ara

Google Stadia için ücretsiz deneme süresi gündemde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bulut altyapısı üzerinden herhangi bir cihaza oyun akışları sunabilmek amacıyla faaliyete geçen Google Stadia henüz istenen ilgiyi çekebilmiş değil. Başlangıcı iyi yapamamış olması takipçilerini de hayal kırıklığına uğratıyor.



    Oyuncuları tatmin etmedi



    Google Stadia rakibi GeForce Now hizmetinden farklı olarak oyun satın almayı gerektirmiyor. Oyun kütüphanelerini Google sunuyor ve oyuncular abonelik boyunca bu oyunlardan yararlanıyor. GeForce Now ise bir oyun kütüphanesi gerektiriyor.



    Ayrıca Bkz.İki aşamalı doğrulama uygulamaları risk altında



    Oyun kütüphanesi oluşturmak biraz daha meşakkatli olduğu için Google Stadia bu açıdan gerekli adımları atmak gecikti. Halen belirli ülkelerde erişime açık ve hizmete üye olabilmek için 129$ değerindeki kontrolcü paketini satın almanız gerekiyor. Android tarafında ise az sayıda telefona destek sunuluyor. Yine oyun kütüphanesi henüz istenen rakamlarda değil.



    Uygulama kodlarında keşfedilen yeni satırlara göre Google Stadia yakın zamanda ücretsiz bir deneme süreci başlatacak. Siteye gelen kullanıcılar bir kod girmek yerine Stadia Pro üyeliğini bir ay deneyebilecekleri bir ara yüz ile karşılaşacak.





    Hizmetin en azından test edilebilmesi açısından bu bir aylık hediye üyelik önem taşıyor. Diğer taraftan oyuncuların YouTube Live üzerinden yayın yapabilmesi ve bu yayınların özelliklerini ayarlayabilmesi.



    Son olarak Aile Paylaşımı sisteminin herhangi bir zamanda sadece bir aile üyesinin oyun oynayabilmesine imkan tanıyacağı ifade ediliyor. Yine hizmetin bir bölgede yoğunluk oluşmaya başladığında oyuncu sayısını kısıtlayacağı ve kalite açısından sunuculara fazla yük bindirmeyeceği ifade ediliyor.








  • "Google Stadia rakibi GeForce Now hizmetinden farklı olarak oyun satın almayı gerektirmiyor."



    Ne kadar yanlış bir bilgi, tam aksine geforce now oyun satın almayı gerektirmiyor. Hayır çeviri tek işiniz onu da beceremiyorsunuz.

  • LegendM kullanıcısına yanıt
    dostum geforce now da oyunu satın alman gerekiyor. Stadia da sadece abone oluyorsun ve stadianın sana sunduğu tüm oyunları satın almadan oynayabiliyorsun.

  • Zaten Ge Force Now'u kullananların çoğunun Steam hesabı vardır. Ge Force Now'da da Steam kütüphanesini kullanabiliyorsun en azından desteklediği oyunları böyle güzellikleri var...

  • Google Stadia için ücretsiz deneme süresi gündemde

    konuyla alakasız ama bizim avea'nın logosundan aşırmışlar stadia'nın logosunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neverland__ N kullanıcısına yanıt
    avea google walletdan aşırmış :)
  • xAdli kullanıcısına yanıt
    Stadia'ya abone olduğunuzda PlayStation Plus'taki gibi oyunlar ücretsiz veriliyor bütün oyunlar değil.

    GeForce Now'da daha önceden satın aldıysanız oynayabiliyorsunuz ve iptal etseniz bile oyun sizde kalıyor ama Stadia için tekrar almanız lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xAdli kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim stadianın çalışma mantığı psn gibi üyelik icin para veriyorsun ayrıca oyunları satin alman gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LegendM kullanıcısına yanıt
    Dostum bilmeden denemeden niye yorum atıyorsun, Tamam sen cahil kalmıssın bu konuda ama yazdığını beğenenleride cahiliyete sürüklüyorsun. now da oyun satın alman gerekiyor. stadia da ise gerekmiyor.

  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Tam tersi now da satın almış olduğunu kullanırken stadia için tekrar alman lazım stadia Psn gibi bazı oyunları bedava veriyor mesela rdr 2 oynamak için satın alman lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 1 Mart 2020; 16:5:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni e-posta hesabı açıp aylarca yıllarca ücretsiz oynamaya çalışır bizimkiler. :D
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    bakış açısı ile ilgili bir durum. Now da satın almış alduğunuz oyunu oynuyorsunuz ve sizden ekstra aylık para da alıyor. Stadia ya aylık para veriyorsunuz ama oyun oynayabiliyorsunuz. ekstra oyunlar edinmek istiyorsanız satın alma yapıyorsunuz sanırım yanlış isem düzeltin.
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    toplamda ayni parayi veriyor buyuk kesim. bunlar hep marketing taktikleri, simdi odeme aylik ode. hepsi ayni yola cikar. 2020 yemeyin bunlari

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.