Şimdi Ara

Realme 2020 yılında en az beş tane daha 5G akıllı telefon tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çinli teknoloji üreticisi Realme, dün İspanya'nın Madrid kentinde düzenlediği lansman etkinliği ile birlikte, uzun süredr merakla beklenen Realme X50 Pro 5G akıllı telefon modelini tanıttı. Lansmanda sahne alan ülke müdürü Emilio Alvarez ise şirketin gelecek planları ile ilgili bilgiler verdi.



    Ayrıca Bkz.Realme X50 Pro 5G tanıtıldı: Snapdragon 865, 65W hızlı şarj, 12GB RAM



    Şirketin ana odağı 5G olacak



    Alvarez, Realme'nin 5G ekosistemini inşa etmek için büyük planları olduğuna dikkat çekerek, 2020 yılında 5G destekli en az beş adet akıllı telefonu daha piyasaya süreceklerini belirtti. Şirket yöneticisi, bu stratejinin odak noktasının ise 5G cihazları farklı fiyat segmentlerindeki kullanıcılarla buluşturmak olacağını ifade etti. Zira Alvarez, düşük pazar segmentlerinde 5G akıllı telefonlara olan talebin büyük olacağına inanıyor.





    Realme 5G akıllı telefonlar İspanya, İtalya, Almanya, Fransa, Polonya, İngiltere, Çekya, Yunanistan, Hindistan, Tayland, Singapur, Malezya, Suudi Arabistan ve diğer birçok ülkede piyasaya sürülecek. İşleri bir adım daha ileri götüren Realme, Çin'de 4G cihazlarını tanıtmayı bırakacak ve tamamen 5G destekli akıllı telefonlara yönelecek. Şu anda şirketin Realme X50 ve Realme X50 Pro 5G olmak üzere iki 5G destekli modeli bulunuyor.








  • Daha uygun fiyatlı ve daha güçlü telefonlar duyurmaları lazım. Redmi nıte 8 prodaki kamera kurulumunu koyup işlemciyi snapdragon 865 yapınca fiyat 600 dolar olmamalı.

  • ilginç bir telefon, hepsi biribirne benziyor ancak android de güncelleme azlığı ciddi sorun. ne adar yıl android desteği olacak açıklanmalı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.