Şimdi Ara

Honor'un yeni dizüstü bilgisayarı | Dünya ile aynı anda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Honor dünya genelinde satışa sunacağı ilk dizüstü bilgisayar modelini az önce duyurdu. MagicBook 14 adını taşıyan dizüstü bilgisayar modeline ulaştık ve bu video kapsamında ilk bakışı atıyor, detaylarına göz gezdiriyoruz. 



  • tasarımlar giderek güzelleşiyor. bununla birlikte birbirlerine de benziyorlar. bu tür cihazların çoğalması iyi. honor cihazlarını ilk TT honor 7 cep telefonu ile test ettim ve kesinlikle performans ve tasarım olarak beğendiğim cihazlardan birisi idi. bu cihazın diğer varyasyonlarını görmek lazım.
    Diğer yandan Çin menşei li cihazların veri güvenliği açısından ne kadar sağlıklı olacağı ile ilgili de dünyada büyük bir tartışma var. Özellikle Huawei firmasının telefonlarının ve network ürünlerinin ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde ambargo görmesi Honor alt markasının da bundan nasiplenebileceğini ve veri güvensizliği oluşturabileceğini düşünmemek elde değil.
    tasarımı güzel ve şık. Intel firmasının işlemci yarışında bayrağı AMD 'ye kaptırmak üzere olduğunu da düşünürsek AMD işlemcili olması da şaşırtıcı değil.
    Alacaklara hayırlı olsun.alamayacaklara da Allah nasip etsin inşallah.





  • İyi düşünülmüş ama böyle katlanması falan bir yandan iyi de biraz da boyutunu küçültme yapmasalar cebimize girecek ????

  • Gsmarena usb portlarından bir tanesinin usb 2.0 olduğunu yazmış. Eğer bir hata yoksa cidden rezillik başka bir şey değil.

    quote:

    Putting the finishing touches on both models, you do get a very reasonable amount on I/O, especially for modern ultrabook standards. That includes two full-sized USB Type-A ports (one USB 2.0 and one 3.0) alongside the Type-C port we already mentioned. Also - a full-sized HDMI port and a 3.5mm combo audio and microphone jack.

    https://www.gsmarena.com/honor_magicbook_14_and_156_inch_models_are_going_international_as_well-news-41676.php




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.