Şimdi Ara

Huawei P40 serisinin tanıtım tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei geçtiğimiz Aralık ayında P40 ve P40 Pro'nun Mart 2020'de tanıtılacağını doğrulamıştı. Fakat bu konuda kesin bir tarih verilmedi. Huawei Tüketici Elektroniği Grubu CEO'su Richard Yu, bugün Barcelona'da düzenledikleri etkinlikte merakla beklenen duyuruyu yaptı.



    Ayrıca Bkz.Nisan'da Türkiye'de satışa sunulacak Huawei Mate Xs resmen tanıtıldı



    Deneyimli yönetici konuyla ilgili açıklamasında "Gelecek ay 26 Mart'ta Paris'te dünyanın en güçlü 5G akıllı telefonu Huawei P40'ı tanıtacağız" ifadelerini Kullandı. Yani kendisi çok yakında resmiyet kazanacak yeni amiral gemisi için çıtayı oldukça yükseğe koydu.





    Google servisleri olmayacak



    Huawei P40'ın Kirin 990 5G yonga setinden güç alması bekleniyor. Akıllı telefonda 6.5 ila 6.7 inç büyüklüğünde bir ekran göreceğiz. Ayrıca daha uzun pil ömrü ve daha hızlı şarj imkanı sunması için grafen pil içerebilir.



    Huawei P40 Pro'nun ise beşli kamera sistemine sahip olacağına yönelik bilgiler var. Ancak şu an için çok fazla detay bilmiyoruz. Öğrenmek için 26 Mart'ta Paris'te düzenlenecek etkinliği beklememiz gerekiyor. Huawei P40 serisi tıpkı Mate 30 Pro gibi Google uygulama ve hizmetlerinden mahrum olarak gelecek. 








  • Tasarımı berbat gözüküyor.P30 Pro göze daha hoş geliyor.En büyük eksisi tabi ki google servislerinin olmaması.Mate 30 pro ile aynı kaderi paylaşacak gibi.

  • Şu telefona yazık olacak.

  • Bootloader açılsada alabilsek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.