Şimdi Ara

Sony Xperia Pro geliyor: HDMI girişi ve 5G yayın sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony’nin Xperia 1 II ve Xperia 10 II akıllı telefon modellerini tanıttığı etkinlikte çok önemli bir silahı daha vardı. Henüz geliştirme aşamasında olmasına rağmen Sony Xperia Pro amiral gemisi fotoğraf ve akıllı telefon dünyasını bir araya getiriyor.



    Sony Xperia Pro özellikleri



    Sony Xperia Pro modeli asıl olarak Xperia 1 II ile genel olarak aynı. 6.5 inçlik OLED HDR ekran, Snapdragon 865 yonga seti, 8GB RAM, 512GB depolama kapasitesi, 4000mAh kapasiteli batarya, dörtlü arka kamera ve 8MP ön kamera ortak özellikler arasında.



    Ayrıca Bkz.Minecraft Earth oyuncakları geliyor



    Farklı olarak telefonda 5G desteği sunulmuş. Ayrıca microHDMI yuvası da dikkat çeken özelliklerinden. Bu iki özellik telefonu fotoğrafçılık uzmanlarının da tercih edeceği bir duruma getiriyor.



    MicroHDMI bağlantısı telefonun fotoğraf makinalarına veya video kameralara bağlanarak harici ekran olarak kullanmanıza imkan tanıyor. Kolay taşıma açısından Sony kameralar için bir stand da olacak.





    Diğer taraftan en yüksek 5G hızlarını destekleyebilmesi açısından elde ettiğiniz bu görüntüleri canlı yayında aktarabiliyorsunuz. Yani bir video kamera ve Sony Xperia Pro ile mobil 5G canlı yayın istasyonuna dönüşebiliyorsunuz.



    Henüz Sony Xperia Pro ile ilgili fiyat ve çıkış tarihi verilmedi ancak Xperia 1 II modeline bakarak 1500$ üzerine atacağı tahmin ediliyor.



     



     





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Sony Xperia Pro
    Sony Xperia Pro
    Sony Xperia Pro
    Sony Xperia Pro
    Sony Xperia Pro
    Sony Xperia Pro



  • Telefonun işlevine ve amacına bakacak olursak tasarımı pek önemli değil çünkü son kullanıcıdan ziyade prodüksiyon işleri için geliyor, bu boyutta bir cihazı hdmi girişi sayesinde monitör/kayıtçı olarak kullanabilmek, 5g ile canlı görüntü trasnferi yapabilmek büyük kolaylık, taşınan yükün ağırlığını ve hacmini ciddi ölçüde azaltacaktır.
  • Sony bişeyler deniyor ama tasarımı hiç denemiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Telefonun işlevine ve amacına bakacak olursak tasarımı pek önemli değil çünkü son kullanıcıdan ziyade prodüksiyon işleri için geliyor, bu boyutta bir cihazı hdmi girişi sayesinde monitör/kayıtçı olarak kullanabilmek, 5g ile canlı görüntü trasnferi yapabilmek büyük kolaylık, taşınan yükün ağırlığını ve hacmini ciddi ölçüde azaltacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat dışında iyi duruyor, tabi bir de işin yazılım ve destek kısmı var, o konuda Sony ne yapar bilemiyorum...

  • Alırım bi dal

  • Farklı kullanıcılarını düşünen nadir firmalardan biridir sony, tebrik etmek gerekir
  • Tasarım muhteşem, kendine has bir tarzı var. Diğer markalar birbirinden ayırt edilemez hale geldi

  • Telefon üreticilerinin her cihaz HDMI girişi koymamaları yada bu eylemi cihazların desteklememesi canımı sıkıyor. Çünkü;ekran yansıtma ve Bluetooth gecikmeli bir kullanım sunuyor. Ama bu SONY MARK II cidden çok ayrıntılı olmuş. Keşke ülkemizde olsa.. Üstelik cihaz da diğer Android telefonlardan tamamıyla farklı.

  • Tam koleksiyonluk telefon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.