Şimdi Ara

Ersun Yanal İstifa Etmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu adam trabzondan kaç kere olaylı kovuldu . Evet yaka paça kapı dışarı edildi . Fenerbahçe'den de aynı şekilde . 1 lirasını bile bırakmaz kulüpte ve kesinlikle istifa etmez .



  • ben olsam bende etmem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4F3

    ben olsam bende etmem
    Karakter meselesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka yollardan almıştır parasını. Kim bu devirde trilyonlarını 'gururu' için hibe eder, geçiniz.
  • 20.-38. dakikalar arası saydım fener 8 faul gs 1 faul yaptı. topun oyunda olmadığı dakikaları çıksan fener her dakika faul yapmış bu ersunun suçu mu?
  • Bence de etmez. Kapı gibi sözleşmesi var. 3 ay daha yatar, parasını alıp gider. Zaten ilk dönem olaylı kovulmasının oluşturduğu mağdur edebiyatı ile geldi. Yahu fırsat ayağına geliyor, kendini kanıtlayacağın yerde batıyorsun. Bazı insanlar gerçekten belalarını arıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    O zaman piyasada "karakterli" td yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 24 Şubat 2020; 1:20:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz Vural diyeceğim. Adam her kuruşunun hakkını fazlasıyla verir gerçi bizim taraftar onu bile yer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saatten sonra bir çılgınlık yapılıp 3 aylığına getirilebilir ama önümüzdeki sezon ve diğer sezonlar ona bağlanmaz. Öyle bir çap yok onda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 24 Şubat 2020; 1:20:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstifa ederek bütün yükü Ali Koçun sırtına yüklemiştir Ersun Yanal istifa etmese taraftar belki haftalarca kendisini istifaya çağıracaktı istifadan sonra taraftarın bütün öfkesi Ali Koç`a yöneldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grbzosman

    İstifa ederek bütün yükü Ali Koçun sırtına yüklemiştir Ersun Yanal istifa etmese taraftar belki haftalarca kendisini istifaya çağıracaktı istifadan sonra taraftarın bütün öfkesi Ali Koç`a yöneldi
    İstifa etmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersunun suçu yok. hatta ersun başarılı bile. canı isteyen aşağıyı okusun.
    .
    oyunu yanlış okuyorsunuz. ersunun yerinde gözü olan kimse tv lere para yediriyor. tv leri dinlemeyin. oyunu doğru okuyun. duygusal okumayın. yaşlı yorulmuş belhanda çıkıyor. ve yorulmuş gs takımına karşı zımba gibi taze kuvvet deniz giriyor. deniz oynasaydı, mehmet ekici 5dk da 2 şut 4 orta yaptı o kadar etkisi olacaktı belliki, ama gel gör kırmızı ye hiçbir etkin olmadan dışarı çık. neye karşılık? ft nin oyunda gözden çıkardığı yaşlı ve 80 dakika oynayıp yorulmuş belhandaya karşılık. belhanda gs ye iyilik yaptı. kastılı yapsa ancak bu kadar olurdu. yorulmuş fenerin en taze kuvvetteki oyuncusunu attırdı. en basit fifa oynayan bile bunun nedemek olduğunu bilir. ki belhanda gidip bir harekette yapmadı deniz gitti belhandanın yanına. senin ne işin var orada oyununa baksana. ersun ne yapsın?
    .
    her şeyi bırak. oyunu iyi okuyun. ersun avukatı değilim ama ersun yerinde ft olsun ferguson olsun objektif bakın.
    .
    1- dakika 20. 1-0 öndesin. bu ersun sayesinde değil mi? demekki forvet işini yapmış.
    .
    2- 1-0 önde iken 3 gol ye. defans işini yapmamış. ki ersun 6-7 defansif oyuncu koydu diyor bazı kendini bilmiş spor yazarları. demekki 7 tane de yetmemiş. adam tehlikeyi görmüş 7 defans koymuş yinede 3 gol yemiş. ersun ne yapsın daha? kendi mi kaleye geçsin?
    .
    3- ersun doğru yapmış 1-0 öne geçti mi fener geçti. ve 7 defansif oyuncu ile fener 1 gol bulabiliyorsa fener ersun doğru yapmış. hatta ben buna başarı derim.
    .
    4- ama sonrasında görev defansif oyuncularda. ersunda 7 tane koymuş. 7 defansif oyuncu 1 değil 3 gol yiyorsa suç ersunun mu? nerde ersundaki hata ben göremiyorum? sadece jailsonun mu hatası? değil o 7 defansif oyuncunundur. tek 1 günah keçisi aramaya gerek yok. tüm takım ileride bekliyor geriye gelen yok. neymiş jailson tek başına defans yapacak. siz halı sahada böyle oynayın bakalım ne olacak görün. suçlu tek jailson değil. esas defansa gelmeyen diğer defans oyuncularında suç yok mu? hani 7 defansifin geri kalanı nerede?
    .
    5- fener 2 kere gs sahasına gitse 3. de dönemedi yoruldu. senenin başından beridir hatta geçen seneden beridir böyle. artık ben ezberledim bunu. ligdeki tüm takımlar da biliyordur. 70. dakikadan sonra fener takımı yoruluyor. fener bu maçta, yorulmayan gs ye karşı asla atak oynayamazdı. atak oynamak çok git gel yapmak demek. defansa dönemeyen fenere gs 5 tane atardı. ersun doğru taktik yaptı. hata kalecinin ve 7 defansif orta saha oyuncusunun. mehmet ekici iyi oynadı. halı sahada bile sonradan girsen yorulmuş rakibe çalım atmak daha kolay. şutların daha güçlü, pasların daha isabetli olur. ekici 70 dakika koştuda pasları tutarlı şutları güzel mi? enerjisi iyi iken herkesin şutu pası güzel olur. bunu bilmeyen fifa açsın oynasın. enerji azalınca pas çalım şut kötüleşir. ekici yorulmuş gs ye karşı 10 dakika iyi oynadı diye maçın başındaki zımba gibi gs ye karşı böyle oynayıp 90 dakika böyle devam edebilir miydi?
    .
    6- rodrigez fenere uymadı. senenin başından beridir. ersunun suçu yok. diğer fb oyuncularında rodrigeze karşı kıskançlık olduğunu hissediyorum. adam hızlı ve iyi oynuyor. bunların hepsi bu işten para kazanıyor ve ilk 11de oynamak zorundalar. birisi kötü oynayacakki onun yerine 11e girebilsin. rodrigeze daha doğru düzgün ara pas atan görmedim. adam artık kendi aldığı topla gidiyorda gol atıyor. fener takımı rodrigeze pas atmıyor. rodrigezdede küskünlük olduysa dahada fenerde oynayamaz demektir. bunu ersun gördüyse bu maçta uyumsuz rodrigezi oynatma riskini göze almamış olabilir. herkesi ft zannetmeyin, hiçbir teknik adam takım içindeki psikolojik işlerle uğraşmaz. ft gs yi ve milli takımı sevdiğinden uğraşıyor. o yüzdende ft. adam gs nin durumu kötü iken aylık 1905 lira maaş alarak çalışmış yarım sezon. ...ama rodrigezi ben olsam genede oynatırdım. çünkü fenere yorulmayan oyuncu lazımdı. karşındaki karabük değil.
    .
    7- ya emre belözoğlu, yada ozan tufan. ikisi aynı anda gs ye karşı olmaz. ozan 2 yarı 2 kere gitti geldi. gittiğinde etkili oldu. döndüğündede ömer bayramdan topu aldı. ama 3. de geri dönemedi. yani takıma etkisi sıfırlandı. ve 10 dakika ortalardan yok oldu çünkü dinlenmeye geçti. sonra suçu jailsona atıyorlar. neden onyekuruyu tutamadı diye. emre oynasın geriye dönemeyen bir oyuncu dahada mı olsun? 7 kişi mi koşacak fenerde? orta saha futbolda en zor konumdur. sürekli git gel ister. 2 tane yorulan oyuncuyu orta saha kaldıramaz. gs de sene başında seri lemina babel nzonzi 4 üde yorulan oyuncuydu. rezalet oynadı gs. şimdi tek yorulan var ya lemina ya seri. gs gayet iyi gidiyor. 4 yorulan oyuncudan sadece 1 tanesi 11de oynuyor.
    .
    8- spor yazarları diyorki muriçi gs lilere sorsan alalım derler miş miş miş. AAASSSSSLAAAAA. ben istemiyorum. muriç para yedirmiş. gs ye geçmek istiyor heralde. adem in yedeği olarak bile istemem. ha sörlot olur adamda hem gol vuruşu iyi hemde yorulmuyor. saçma pozisyon alsada, kendisine pas saçma şekilde atılsada o topu bir şekilde alıyor. ha pozisyon alamayan avrupada iş yapamaz ama türkiyede iş görür. ancak muriç asla. muriç slimaniden sonra fenere nur nimet gibi görünebilir. ama 2 senedir şampiyon olan bir takım için sıradan bir alternatif olarak görünüyor.
    .
    9- ersunun esas hatası fenere kulis yaparak geldi. spor yazarlarına ya para yedirdi yada takım içindeki yedek oyunculara ben gelince sizi oynatacam dedi ayarttı birşeyler oldu herkes ersunu parlattı ve fenere geldi. şimdi spor yazarları diyorki taraftar ersunu istedi. yaw hadi ordan. siz parlattınız bazı taraftarda size inanıp istedi. ersun batırınca şimdi spor yazarları kendi üzerilerinden suçu fener taraftarına atıyor. ersun lobi ile oynadı kulis yaptı başarısız olacağı sene başından belli fenere gelmek için yırtındı. esas hatası bu. geldi başarılı oldu fener 2. liğe kadar yükseldi. orada tutunamadı. çünkü oyuncuların kondisyonu yüksek değil. 90 dakika aynı oyunu oynayamıyor fener. ki şimdi 2. yarının ortaları. en basit takım oyuncusunun kondisyonu bile zirvede. öyle sene başı gibi tatilden yeni gelmiş anadolu takımı gibi değil şu anda takımlar. o yüzden fenerdeki düşüş devam eder. kondisyon meselesi ise tesislerdekilerin işi. ersunun değil. ersun bunu bilerek istedi feneri. ersunun hatası bu.
    .
    10- tesislerdeki antreman ekibini ali koç değiştirecek. sonra ersunu isterse göndersin. spor yazarının biri diyorki fenerdeki oyuncular geçen seneden daha fazla izin kullanmış. anlayın yani. bir spor yazarı daha fazlasını söyleyemez işinden olur. ali koç temeli daha oturtturamadı. takım iyi. teknik adam iyi ama tesisler tam temizlenememiş demekki.
    .
    alın size 10 maddede fener reçetesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 24 Şubat 2020; 10:0:15 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.