Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba bmw e90 aracımda su eksiltme sorunu yaşıyordum. Araç yolda giderken su eksiltiyordu. Sabahları silkeleyerek çalışıyordu. Ustaya gittik conta yanık dedi araç yapıldı. Araç çalışması ve giderken su eksiltme sorunu durdu. Fakat 3 gün sonra aracın altında su olduğunu fark ettim. Su deposunu açtığımda 1 lt ye yakın su eksildiğini gördüm. Depo kapağı değişti. Sorun yine çözülmedi. Aracın gidişinde çalışmasında hiç bir sorun yok ama bu sorunu bir türlü bulamıyorlar. Bugün su deposu temizledim. Sürmeye çıktım. Aracı park edip su deposuna baktığımda yedek su deposunda ıslaklıklar vardı. Usta sistemde basınç var diyo ama niye olduğunu bulamıyor. Sizlerin fikri nedir. Bana yardımcı olun lüften.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Yok mu bu işten anlayan kimse?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radyötör su pompasında veya borularda sorun vardır. götürsene bir tamirciye burada aracına insanlar nasıl bakıp sana yardım edecek. telapatiyle aracına ulaşıp sorunu bulup sana söylememizi istiyorsun.

    bukadar basit şeyler için dünyanın sonu gelmiş gibi yapmayı bırakın artık. düzgün bir usta 5 dakikada sorunu söyler 2 saatte olayı çözer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.