Şimdi Ara

Realme akıllı TV pazarında da Xiaomi'ye rakip olmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son birkaç ay boyunca, Realme'nin ilk akıllı televizyonunu piyasaya sürmek için hazırlıklar yaptığını sizlere duyurmuştuk. Xiaomi'ye sıkı bir rakip olmaya hazırlanan şirketin Hindistan CEO'su Madhav Sheth, konuyla ilgili yeni bilgiler verdi.



    Ayrıca Bkz.Hem Android, hem de Windows 10 çalıştıran akıllı telefon geliyor: Emperion Nebulus



    Fiyatı fark yaratabilir



    YouTube'da yayınlanan yeni bir röportajında Madhav Sheth, Realme'nin ilk akıllı televizyonunu Nisan ayında tanıtacağını doğruladı. Sheth'in konuşmalarına göre Realme Smart TV, sunulacak olan teknoloji açısından yenilikçi olmayacak ve büyük olasılıkla Xiaomi modellerine benzeri bir tasarım ve özelliklerle piyasaya sürülecek.





    Bu nedenle de Realme'nin ilk akıllı televizyonunun tercih edilmesinde ana faktörün fiyatı olacağını söyleyebiliriz. Zira Xiaomi'nin bu pazarda giderek daha popüler bir hale geldiğini göz önünde bulundurursak, Realme'nin gerçekten cazip bir fiyatla kullanıcıları etkilemesi gerekiyor. Ne yazık ki akıllı televizyonunun tasarımı ve özellikleri ile ilgili ayrıntı henüz mevcut değil. Önümüzdeki günlerde elle tutulur bilgilerin sızması bekleniyor.








  • Türkiye ye gelmeyeceği için sıkıntı yok isterse 500? olsun??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.