Şimdi Ara

Google Stadia telefon desteğini genişletiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın bulut oyun hizmeti Stadia masa üstünde olduğu kadar mobil dünyada da kendisine taban oluşturmaya çalışıyor. Bugüne kadar Google Pixel telefonlarında desteklenen Stadia etki alanını geliştiriyor.



    Google Stadia hangi telefonlarda çalışıyor?



    Firmadan yapılan açıklamaya göre yarından itibaren Samsung, Asus ve Razer akıllı telefon modellerinde de Stadia hizmeti desteklenmeye başlayacak. Asus ve Razer oyuncu odaklı telefonları ile listede. Samsung ise geniş bir katalogla yer alıyor. iOS platformu için ise bir bilgi mevcut değil.



    Ayrıca Bkz.Kingston IronKey D300 serisi NATO sertifikası aldı



    Google Stadia destekli telefonlar şu şekilde:



    Samsung Galaxy S8



    Samsung Galaxy S8+



    Samsung Galaxy S8 Active



    Samsung Galaxy Note8



    Samsung Galaxy S9



    Samsung Galaxy S9+



    Samsung Galaxy Note9



    Samsung Galaxy S10



    Samsung Galaxy S10+



    Samsung Galaxy Note10



    Samsung Galaxy Note10+



    Samsung Galaxy S20



    Samsung Galaxy S20+



    Samsung Galaxy S20 Ultra



    Razer Phone



    Razer Phone 2



    ASUS ROG Phone



    ASUS ROG Phone II



    PC ve Chromecast Ultra ile televizyonlarda kullanılabilen Google Stadia hizmetinde RDR 2, Destiny 2 gibi pek çok oyun mevcut. Firma bu yıl 120 civarında oyunu daha kütüphanesine eklemeyi planlıyor. Google Stadia sınırlı sayıda oyun ile ücretsiz, sınırsız sayıda oyun ile aylık 10$ şeklinde iki aboneliğe sahip.



     








  • Bu sistemi apple gelistirse rahat 6s e kadar destek verirdi. Google yapinca 3 yil evelsinin amiral gemisi anca destekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fena patlayacak bu stadia. Bir yıl sonra servis kapatılıyor haberini görürsünüz oyun netflixi olarak gelecekti herkes öyle bekliyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S7 nin günahı nedir.
    Not: sanki s7 ye destek verseler oynayacam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 19 Şubat 2020; 12:5:52 >
  • Google yine büyük bir fırsatı kaçırdı muhtemelen vizyonsuzluğunun bedeli olarak bu servis te google mezarlığını bulacak.

  • Stadia ne yazık ki NVIDIA GeForce NOW'ın gölgesinde kaldı gibi. Çünkü bedava oyun saati vaat eden Feforce ayrıca ayrı bir oyun kumandası da talep etmiyor ve çoğu oyuncunun bilgisayarında bulunan Steam oyunlarının çoğunu destekliyor. Stadia Xbox ve Playstation oyunlarına göz kırpar ve bu olayı onlar üzerinden kotarır ise geleceğin sistemi olmaya aday olacaktır. Öyle veya böyle bulut oyun sistemi konsolun ve oyun bilgisayarlarının sonu demek ve olması gereken de budur. Kaset çalar, CD çalar, DVD player ne oldu ise onlar da aynı kader ile tarih ve nostalji olacaktır.

  • Stadia şişirilmiş bir balondu patlamak üzere. Ben neden Geforce Now varken Stadia alayım. Geforce Now senden herhangi bir ekipman istemiyor herhangi bir oyun satın almanıda istemiyor Steam ve Epic Launcher kütüphanende ki oyunları oynatıyor ve sadece 5 Euro (Ülkemizde kur hareketliliğinden ötürü bazen artar bazen azalır ama koymaz.) alıyorsun bitti internetin iyiyse mutlu oyunlar. Stadia ise senden kontrolcü istiyor, kendi kütüphanesinde ki oyunları satın almanı istiyor daha da istiyor da istiyor. Stadia’da yakında mezarlığa girer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.