Şimdi Ara

Twitter, hikayeler oluşturan Chroma Labs girişimini satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji dünyasına yenilik ve değişiklik getiren girişimlerin dev firmalar tarafından keşfedilmesi uzun sürmüyor. Sosyal ağlarda ilgi çekici hikayeler hazırlamanızı sağlayan Chroma Labs girişimi Twitter tarafından satın alındı.



    Chroma Labs kimdir?



    2018 yılında kurulan Chroma Labs girişimi 4 kişilik bir geliştirici ekibine sahip. Chroma Stories adındaki uygulama geçen yıl ortalarında App Store için indirmeye sunulmuş ve kısa sürede vitrine çıkmayı başarmıştı.



    Ayrıca Bkz.Kingston IronKey D300 serisi NATO sertifikası aldı



    Twitter girişimi tamamiyle satın aldı. Bu bakımdan Chroma Stories uygulaması da mağazadan kaldırılacak. Hızlı olup uygulamayı yakalayabilenler ise uzun bir süre kullanmaya devam edebilir. Gelecek dönemde bir güncelleme olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Onun haricinde uygulama güncellemesiz devam edecek.



    Satın alma haberi Twitter’ın da bir Hikayeler konsepti planladığı ihtimalini ortaya çıkardı. Firma bununla ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor ancak yakın zamanda ilk işaretleri gün yüzüne çıkabilir.




  • Story kısmı bir Twitter için eksikti onlara da gün doğdu. Artık hikayeler kısmı kalmayan bir tek çamaşır makinelerimiz kalacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.