Şimdi Ara

Her hareketi 1 set, toplam 4 set kilo yakma olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Salondaki birebir çalıştıran hoca önerdi, ne kadar iş yapar acaba? Çok hızlı bir tempoda hiç durmadan örneğin 1x15 Lat Pulldown, 1x15 Hack Squat, 1x15 Göğüs, 1x15 Pec Deck tarzı 4 er tane seçip hızlıca yapıyoruz, daha sonra 5 dk. tempolu koşu. Ardından bunu 4 kere tekrarlıyoruz. Hani klasik 3x15 tarzı bir hareketi 3 setle bitirerek değil, her hareketi tek sette 1x15 şeklinde yapıp 4 seferde toplam 20 dk koşu ve 4 er set elde etmiş oluyoruz.Bu tarz yapmanın avantajları/dezavantajları nedir? Bugüne kadar gördüklerim ve benim de yaptığım klasik 3x15, 45 saniye aralarla aynı hareketi tekrarlayıp sıradakine geçmekti.

    Kilo vermek için hangisi ideal?



  • Kilo vermek için yararı olur tabi ama Hacim amaçlı değil zaten. Hocanın yapmak istediği Nabzı devamlı yüksek tutmak ve Yağ yakımını hızlandırmak. Kardiyo +Ağırlık da amaç Kardiyo ile yağ yakarken kaslardan yağ çekileceği için araya ağırlık çalışması koyup Kaslardan gidecek Hacimi minimize etmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cosmos2999

    Kilo vermek için yararı olur tabi ama Hacim amaçlı değil zaten. Hocanın yapmak istediği Nabzı devamlı yüksek tutmak ve Yağ yakımını hızlandırmak. Kardiyo +Ağırlık da amaç Kardiyo ile yağ yakarken kaslardan yağ çekileceği için araya ağırlık çalışması koyup Kaslardan gidecek Hacimi minimize etmek.
    Peki normal 3x15 tarzı mı daha Sağlıklı olur daha çabuk kilo Verdirir, yoksa bu tarz mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yapacağına 3x15, 2 hareket dinlenmeden arka arkaya süperset yap en son kardiyo yaparsın.
  • kilo vermeyi gözünüzde neden bu kadar büyütüyosunuz. Yemiceksin kardeşim kalori hesabı yapıcaksın böyle işlerle uğraşıcağına
  • retrower kullanıcısına yanıt
    Hızlı şekilde bütün kasları çalıştıracak şekilde daha iyi. 3x15 de bütün aktiv olmuyor. Her kası çalıştıracak şekilde arka arkaya yaparak Kondisyon yüklemesi yapıyorsunuz.

    3X15 de bazı kas gruplarında Nabzı üst seviyeye çıkarmak mümkün değil.

    Örneğin Benc Press yaptıktan hemen sonra Leg Press yaparsanız Nabız tavan yapıyor ve Yağ yakımi üst seviyeye çıkıyor. 140-150 arası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, düzgün bir beslenmeyle bir kaç ay deneyeceğim. Bakalım kilo vermede ne gibi yararları olacak
  • Kardiyovasküler egzersizleri aradan çıkardığın zaman oluşan sisteme dev set deniliyor. Bence gereksiz bir antreman rutini. Supersetler drop setler yeterince iş görüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redible

    Kardiyovasküler egzersizleri aradan çıkardığın zaman oluşan sisteme dev set deniliyor. Bence gereksiz bir antreman rutini. Supersetler drop setler yeterince iş görüyor.
    Deneyeceğim, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrower -- 12 Mart 2020; 23:11:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.