Şimdi Ara

Ubisoft, önemli bir AAA sanal gerçeklik oyunuyla VR dünyasını değiştirmeye geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ateşi saman alevi gibi çabuk sönen sanal gerçeklik oyunları piyasası, Valve’ın Half-Life:Alyx duyurusundan itibaren yeniden hareketlenmeye başladı. Yaklaşık bir ay sonra yayınlanacak oyun sanal gerçeklik dünyası için o kadar olumlu etkiler yaptı ki Valve’in Index isimli VR gözlüğü satış rekorları kırdı.



    Valve’ın piyasaya kazandırdığı ivme anlaşılan bu kez uzun soluklu ki AAA oyunların önemli yapımcısı Fransız Ubisoft, kendi sanal gerçeklik projesi için programcı aradığını duyurdu.





    Ubisoft ile dikkat çeken ve heyecan uyandıran nokta ise şirketin bir VR oyunu üzerinde çalışmasından çok, hali hazırda var olan ve Ubisoft’un en büyük markalarından biri için personel araması oldu. Şirket tarafından verilen iş ilanında, “Birçok stüdyonun ortaklığında geliştirilecek Ubisoft’un en büyük oyunlarından birini sanal gerçeklik platformuna getirmek için çalışacaksınız. VR’ın geleceğini şekillendirmek için bize katılın.” ifadeleri kullanılmış.



    Ayrıca Bkz.Jeff Bezos, iklim değişikliği ile mücadele için kuracağı fona 10 milyar dolar bağışlayacak



    Ubisoft’un önemli oyunları arasında seri haline gelmiş Assassin’s Creed, Far Cry ve Splinter Cell gibi yapımlar bulunuyor. Birbirinin kopyası gibi görünse de bu markalarda çıkan oyunlar hep çok satıyor. Ancak şirketin en önemli oyunu dediğimizde herhalde aklımıza gelen ilk oyun Assassin’s Creed.





    Özellikle Assassin’s Creed ile Far Cry’ın aksiyon dozajı yüksek açık dünyaları göz önünde bulundurulduğunda, bunlardan birinin tatmin edici bir şekilde sanal gerçeklik ortamına aktarılmasının yaratacağı etkinin devasa olacağı düşünmek yanlış olmayacaktır.



    Detaylar henüz belli olmasa da Ubisoft’un Valve gibi bir sürpriz yaparak, çok beklenen Splinter Cell devam oyununu VR platformuna getirme ihtimalini de unutmamak gerek.



    Half-Life: Alyx ile tekrar ivme kazanan sanal gerçeklik dünyası umarız hak ettiği ilgiye bu vesileyle ulaşır. Lütfen sizler de hangi Ubisoft oyununu sanal gerçeklik ortamında görmek istediğinizi belirtmeyi unutmayın.




  • korktuğum başıma gelecek sanırım. splinter cell'e yazık olacak.

  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Prince of persia vr geldi sp de gelecektir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence Far Cry dışında diğer markaları seçerse markayı çöp eder.

  • Her şey güzel hoş da, sanal gerçeklik gözlükleri ucuzlamıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.