Şimdi Ara

Kingston IronKey D300 serisi NATO sertifikası aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Taşınabilir flash bellekler bugün günlük hayatın vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Her kullanıcıda en az iki ve daha fazla taşınabilir bellek bulunabiliyor. Bununla birlikte kurumsal tarafta farklı bir sertifika uygulanmak zorunda.



    En güvenli bellekler arasında



    Güvenlik güçleri, adalet uygulayıcıları gibi yüksek güvenlik gerektiren kurumsal tarafta NATO veya ABD Standart Enstitüsü gibi kurumlar hem dış koruma hem de yazılım koruması tarafında sertifikalar veriyor.



    Ayrıca Bkz.Sonic bu kez olimpiyatlara gidiyor



    Kingston’un güvenlik odaklı IronKey D300 serisi, NATO Kısıtlı Seviye Sertifikası programını başarı ile geçerek sertifika almaya hak kazandı. Sertifika için müttefik bir ülkenin sınırları içinde geliştirilmesi ve sadece şifrelenmiş olarak kullanılması gerekiyor. NATO’nun sivil ve askeri birimleri için bu gereksinimleri karşılayabilen IronKey D300 serisi bundan sonra örgütün ürün kataloğunda kendisine yer bulacak. Böylece NATO ülkelerinde ön plana çıkabilecek.





    IronKey D300 serisi ayrıca ABD Standart Enstitüsü tarafından verilen FIPS 140-2 Seviye 3 sertifikasına da sahip. FIPS 140-2 kategorisi şifreleme için standartları belirliyor. Seviye 3 kategorisi ise dış gövdenin kötü niyetli kişilerin eline geçmesini engelleyecek koruma seviyesini belirtiyor.



    Kingston IronKey D300 serisi askeri seviyede 256-bit AES-XTS şifreleme ve dayanıklı çinko gövde barındırıyor. BadUSB zararlısına karşı dayanıklı olan seri ayrıca karmaşık şifreler girilmesi için kullanıcıyı zorluyor. Barındırdığı sanal klavye ile şifreleri girebiliyorsunuz.



    Kingston IronKey D300 serisi 4GB-128GB arasında kapasitelere sahip ve uzun süredir piyasada. İçerdiği teknolojiler nedeniyle fiyatı standart ürünlere göre biraz daha yüksek.








  • Uygun arka kapı var demek ki güvenlik sertifakası verdiyse 😁. Kripto AG skandalının daha üstü soğumadan bu tür haber yaptırmazdım şirketlerin yerinde olsam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güvenlik belki bugün için geçerli olabilir peki yarın bu söylenebilirmi ?

  • NATO belge verdiyse sakın kullanmayın. Dandirik consumer grade hardware'a bir belge verildiyse çoktan algoritması kırılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 19 Şubat 2020; 20:15:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.