Şimdi Ara

Empire of Sin Sonbahara Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Romero Games, ilkbaharda çıkması planlanan strateji oyunu Empire of Sin'in çıkış tarihini sonbahara erteledi.
     
    Geliştirici ekip erteleme ile ilgili olarak "Her içki kaçakçısının çok iyi bildiği gibi, iyi içki aceleye gelmez. Aynı şey oyun geliştirmede de geçerlidir. Bu yüzden Empire of Sin'in çıkış tarihini sonbahar 2020'ye erteleme kararı aldık."
     
    "Kalitenin hızdan önemli olduğunu anladığınız için ve şimdiye kadar vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ederiz. Ne de olsa, Chicago'da başarıya ulaşmak için tetikte olmak gerektiğini herkes bilir." 
     
    Empire of Sin ile oyuncular, içki yasağının olduğu 1920'ler Chicago'sunun, acımasız yeraltı suç dünyasının kalbine taşınıyor. Kalabalığın en tepesinde çıkmak için dalavere çevirmek, tatlı dil kullanmak ve korku salmak serbest. Bu karakter odaklı ve kara filmlerden esinlenilmiş oyun, oyuncuları debdebeli 20'lerin pırıltı ve cazibesinin tam ortasına bırakırken perde arkasındaki organize suçların zorlu ve tekinsiz yollarına da sokuyor.

    Sonbahar 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Mac için çıkacak.








  • Aklıma nedense Mafia 1 geldi ahh ah.
  • Listenize alıp bekleyin bu oyunu. Gerçekten güzel gözüküyor. Ertelenmesi üzücü olmuş ama daha iyi çıkacaksa ertelenmesini mutlu karşılarım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.