Şimdi Ara

(Yardım lazım)Kaza, Onarım ve Değer Kaybı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Otomobil bölümündeki konulara elimden geldiğince, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Bu gün de benim yardıma ihtiyacım var.

    Bu gün ufak bir kaza yaşadım. 4 yıl ağzında, çıkış yapacağı sokakta dur tabelası olan araç yavaşlamadı ve yolun ortasındayken sağ taraftan aracıma vurdu. Kapı, marşpiyelde hasar var, yan airbag'ler açıldı. Tutanak tanzim ettik, büyğk ihtimalle kusur %100 karşı tarafa verilecek.

    1- Aracımı yetkili serviste tamir ettirmek istiyorum. Direkt arkadaşın sigortasından mı dosya açtırayım, yoksa Kaskomdan dosya açtırıp, onların sigorta şirketi ile muhattap olmasını mı sağlayayım?

    2-Tamirat bittikten sonra gerekli evraklarla değer kaybına başvuracağım, fakat talep edeceğim tutarı nasıl belirlemem lazım, bunun bir hesaplama yöntemi var mı?

    Herkese şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çok gecmıs olsun kardesım ...
  • vaya589 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun.. Kesinlikle kaskonuzdan dosya açtırın. Değer kaybınızı hasarın tutarı ve kusurlar belli olduktan sonra sigorta acentenizle görüşüp belirleyebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam, bu konuyu açtığımın ertesi günü kaskodan dosya açtırıp, aracı yetkili servise bıraktım. Onlar da incelemiş, tamir yerine herşeyi değiştirmeyi planlamışlar, şu an liste ve fiyat hazırlıyorlarmış. Eksper de bu tamiratın yüksek tutacağını düşünüp dosyaya "pert olabilir" diye not düşmüş. Bu nottan dolayı ikame araç alamıyorum, rezil oldum özetle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.