Şimdi Ara

21 bin TL sistem topladım bir bakar mısınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    geçen 500 liraya mı ne biri bi flare x b-die kit sattı forumda :D zaten almamış olsam onu yapıştırırdım hemen, veya oraya gömebilecek param olsaydı. OC ile uğraşmayacaksanız zaten gerekli değil (hatta oc yapmayacak adam almasın b-die). Yanılmıyorsam elinizdeki kit hynix. trfcyi düşürebildiğiniz kadar düşürün ama pek düşmeyecektir. Stabilite testini memtest86 ve 3dmark timespy extreme ile yapın.

    Amerikadan getirtmeye değer ama b-die, oc yapacaksanız. Dağlar kadar fark var elinizdeki kitle b-die kitler arasında.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    o bölgeyi 'trfc' mi ne detaylı açarsak sevinirim
    böle söleyipngeçince bi mantığıni olmuyor. ne yapayım smdi? ryzen fast ayarı yerine xmp yi mi açayım? yksa bu fast in üstüne trfc dediğiniz şeyi azaltmaya mı calısayım? ve nasıl yapmam gerektiğini, neye dikkat etmem gerektiğini söylerseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    kullandığınız "fast" ayarının bir sssini atarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim. Bir de anakartınızın modeli nedir?
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    yazıyor herşey imzada. eve gidince atarım cuma gece. prime pro x570 Asus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa kafaya aynı özelliklerle olan bir sistemi 17kya topladım. İşlemcim ryzen sadece. Ama 21 bin tl harcıcak olsam o sistemde kesinlikle 2080ti görmek isterdim. Bunun yanında klavye olarak apex 7 ye bakabilirsin ben corsair satıp apex 7 aldım daha memnunum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlış anlamayın ama bu fiyata 2080ti yoksa bilgisayarı direkt çöpe at

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadece cs oynayacak bir adamın 21k lık sistem alması?

    değişik...
  • Sıfır almak yerine forumdaki güvenilir satıcılardan 2. el temiz parçalar alsanız cok daha uyguna gelir, 21.000 TL’lik sistemde 2080 ti olmalı bence de. En azından anakart, islemci, ram ve ekran kartını forumdaki güvenilir kişilerden kutulu ve faturalı bir şekilde alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TN panelden ölümüne nefret ediyorum. 21.000 TL gibi çok ciddi bir para ödeyip rezil renklere ve görüş açılarına sahip TN panelleri tercih etmeyin.
    Bunu düşünebilirsiniz. Hem IPS hem 1 ms hem 240 hz hem de G-sync var:https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-27-xg270-1ms-240hz-ips-g-sync-freesync-profesyonel-gaming-monitor.html
  • saçma sapan bir sistem olmuş yazık. neye üzeleceğimi şaşırdım. şu paralara bak 5 sene önce 20 bin lira olcak pc ler deselerdi ve en baba parçaları almadan deselerdi linç ederdik. şimdi 2070 li sistem 20 bin tl. lanet olsun bıktım :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.