Şimdi Ara

Corsair Scimitar RGB Elite oyuncu faresi duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde birbiri ardına yaptığı satın alma hamleleri ile oyuncu donanımı ve oyun yayıncılığı pazarında iddialı haline gelen Corsair ödüllü Scimitar fare serisine yeni bir üye ekledi. 



    Corsair Scimitar RGB Elite özellikleri ve fiyatı



    Corsair Scimitar RGB Elite oyuncu faresi daha çok MOBA ve MMO sınıflarını hedefliyor. 2 ana tuş, tekerlek, üst iki tuş ve yandaki 12 tuş tamamen programlanabilir. Yan tuşlar 8mm ileri veya geri kaydırılabiliyor. Patentli Key Slider teknolojisi sayesinde oyuncular yan tuşları en rahat konuma getirebiliyor. 



    Ayrıca Bkz.Google'dan Apple News+ rakibi geliyor



    Fare sensörü 10000 DPI hassasiyet değerine sahip. Bu sayede yarış ve FPS oyunlarında da ideal hale geliyor. ICUE yazılımı sayesinde DPI hassasiyetinde oynamalar yapabiliyorsunuz. Ayrıca RGB profilleri de kontrol edilebiliyor. 



    Farenin gövdesi dayanıklı malzemeden imal edilmiş. Omron tuş anahtarları ise 50 milyon basışa kadar dayanıklı. Bu sayede uzun süreler oyuncu faresini kullanabilirsiniz. Corsair Scimitar RGB Elite oyuncu faresi 80$ ve 2 yıl garanti ile geliyor. 





    Diğer taraftan Corsair MM500 3XL fare matı da aynı anda satışa çıkıyor. 1220mmx610mm ölçülerine sahip olan mat oldukça geniş. Kauçuk yüzey kaymayı engelliyor ve en iyi fare hareketini sağlıyor. Corsair MM500 3XL fare matı 50$ fiyat etiketine sahip. 








  • Geyik olsun diye farenin yanına klavye monte edilmiş görseller paylaşırlardı güler geçerdik. Şimdi gidişat hiç iyi değil :D

  • Fare matıdeğil o fare halısı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne gaming sevdasıymış arkadaş ya. Oyna oyununu bitsin gitsin ne kasıyorsun ....

  • farenin yanındaki numerik tuşlar telefon araması için mi?

    - kardo şu an oyundayım, sende gel.

  • fare nin tuşu yok, tuşların faresi var

  • Klavyeye gerek kalmamış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne işe yaradığını bilmeyip espri kasmaya çalışmak, tam cahil cühela işi...

    Yıllardan beridir var böyle fareler. Razer naga ve saire. Mmorpg oyunlar için kullanılıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boş yapan bebelerin esprileri bittiyse konuyla ilgili düzgür bir yorum yapalım. Bu mouse ların ciddi bir alıcı kitlesi var. MOBA oyunlardaki efektifliği bir yana, iş için de idealler. Özellikle yazılım sektöründe işlerin hızlandırılması açısından idealler.

    Yıllardır G600 kullanan ve şu an 2. yi de eskiten biri olarak mouse un klasik doubleclick sorunundan dolayı yeni bir fare arayışındayım şu sıralar. Razer Naga Trinity en iyi seçenek fakat fiyatı ile ne yazık ki alınabilir seviyede değil, G600 kronik sorunlu ve üretimi yok. Bunun haricinde dandik markaların benzer mouse ları var fakat onlar da G600 ün yerini tutamıyor. Bu yüzden pazara yeni bir firmanın katılması güzel olmuş. 80$ fiyatıyla Razer a ne kadar alternatif olabilir göreceğiz. TR Fiyatı büyük ihtimalle 600 e yakın olacaktır.

    Tuşların yapısı Logitech ten daha farklı fakat eminim ki efektiftir. En güzel özelliği de yan tuşların kaydırılabilir olması olmuş. Böylece kullanımı çok daha kolay olacaktır. Fırsatım olursa ve uygun fiyatlı olursa kesinlikle alacağım bir model.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brucedeluxe -- 17 Şubat 2020; 10:49:49 >




  • Fare dpi değerini "yarış oyunları için ideal" olarak yorumlamak da ilginçmiş

  • MMO'larda bu tip mouse'lar çok büyük pratiklik. Naga kullanan biri olarak kod yazarken bile makrolarının ve tuş bolluğunun çok faydasını görüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.