Şimdi Ara

Merhaba. Hayat amacınız nedir? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi yaşamak. İyilikler yapmak. Ahirete güzel gitmek. Arkada dua eden nesiller ve dostlar bırakmak. Allah için yaşayıp, yaşatmak.

    Tek kelime ile;
    MÜSLÜMANLIK.
  • Çocuklar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkesin kedisi varmış kediler escort kadınlar gibidir köpek varken kedi beslemek genel ev işletmeye benzer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta hiçbir amacım yok. Yatlar katlar güzel diyarlar gibi hayallerim de yok, bir dini emelim de yok. Intiharı şimdilik istemiyorum ama bu dünyanın (Gezegen olarak) insan bazında hiçbir değer taşıdığına da inanmıyorum. Elimde olsa tüm insanlığı yok ederdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel bir şey ne bu hayvan kamera da 4k mübarek telefon model ne ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun muş sanırsam çok ilginç bilgiler var 12 adım olayı doğru mu bu çok hızlı bir hayvan değil mi
    Merhaba. Hayat amacınız nedir?
    Merhaba. Hayat amacınız nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşamak
  • Merhaba. Hayat amacınız nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A112A26DD

    Yaşama amacım yaşama amacımı bulmak
    Bulmuşsun işte
  • Gençken çok büyük bir hayalim vardı futbolcu olmak, okul olmadığı her an top oynardım, yazları her gün sabah 6 da kalkar akşam 21 e kadar maçtan maça koşardım, herkes yorulur gider o toprak sahada yeni insanlar gelene kadar antrenman yapardım her gün en az 12 saat hiç durmadan futbol oynardım, babam çok cahil ve geri kafalı olduğu için destek olmak bir yana epey köstek oldu evden kaçtım kluplerin bodrum katlarında yattım aç susuz antrenmanlara girdim ama fazla sürdüremedim eve geri döndüm, hep maaşlı bir işlere sahip olmam konusunda diretildim ve pek bir amacım kalmamış oldu, işe gidiyorum maaşımı alıyorım oyunumu oynuyorum oğlumla film dizi varsa izliyorum öyle dönüyor hayat, çocukken bir amacınız varsa mutlaka peşinden gidin büyüyünce benim gibi amaçsız kalabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bi' yaşam amacım ve kariyerim vardı joe.
    Ama kaybettim sonra kötü de olmasa bi' yola adım attım o yol da uzadı hatta bitti diyelim de...

    ...herkes kendi derdinde. Bakın keyfinize & derdinize.


    editto: içimde kalmasın...

    ankettim doldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddar.Kerim -- 17 Şubat 2020; 23:20:7 >
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    İstekler değişkendir psikoloji bu değişimi tetikler. Bazen yaşanan travmalar, hayal kırıklıkları veya pozitif değişimler planları ve mutlu olacağın yolda değişiklik yapmanı gerektirir. Her ne olursa olsun yapmak istenilenler bir varsayım ve buna ulaşmanın tek yolu denemekten geçer. Ancak her ne olursa olsun insan yapmak istediğini netleştiremesede yapmaması gerekeni veya mutlu olmayacağı yolu iyi bilir. Ne yapman gerektiğini bilmesende ne yapmamak istediğini bilirsen yapman gerekeni bulman zor olmaz. Geriye kalan şey deneyip başarmaya çalışmaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan denen yaratıktan uzak huzurlu bir yaşam sürmek ama şimdiye kadar kısmet olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akbey617

    Kedin yakışıklıymış. Bu arada, yaşam amacım ölümsüz olmak.
    Yanıt vermeye değer bir yaşam amacı. :)

    İnsan bedeni zaten (bir kaza olmadıkça) ölümsüz olacak şekilde tasarlanmış. Ancak insanlar bunu bilemedikleri için ölüp duruyorlar. :D

    Ramtha'nın kitaplarını öneriririm bu hayat amacına. 35 bin yıl önce bedenli olarak yaşamış kendisi. Rüzgar olmayı dilemiş hep. Şu an yaşamına ruhsal bir varlık olarak devam ediyor. Kendisine kanal olan J.Z. Knight aracılığıyla da mesajlarını yolluyor.

    Not: Uç istekleri olanlar uç anlatımları dikkate almalıdırlar.

    Ayrıca iki kitap önerebilirim. (Bilinçleri yeni bir bedene aktarılmak suretiyle bir nevi ölümsüz oluyorlar.)

    1. M.S. 2150
    2. Okyanus Tutsakları

    Kişisel öneri: Materyalistlerin "ölümsüzlük mümkün değil" sözlerine kulak asmamak lazım. Neden? Çünkü; herkes kendi rüyasını yaşar, yaşamında hedefler, amacına ulaşabilir. Sınırsız olasılıklar evreninde yaşıyoruz.

    Bu yönde ufku açık olanlar özel mesajla da yazabilir.
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir yazı 👌

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Hocam reankarnasyon olayı mı bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    Klasik reenkarnasyon inancını inkar etmiyor bu kitaplar. Mesela Ramtha reenkarnasyon kısır döngüsünden kurtulmanın öğretisini vermeye çalışıyor. Eğer bu yaşamında bedenli olarak yükselirsen, reenkarnasyon döngüsünden kurtulursun diyor. (Reenkarnasyon inancına göre insan; akıl, beden, ruh üçlüsünden oluşur.)

    Diğer kitaplar da ruha bağlı olan bilinci (aklı) bir şekilde yeni ve sıfır bir gelişkin bedene transfer ederek yaşamın devamını sağlıyorlar. (Yani kitapların içinde öyle örnekler var.)

    Reenkarnasyon inancı ise ateş olmayan yerden duman çıkmaz cümlesinden hareketle düşünülürse son derece ayrıntılı ve başlı başına bir felsefe oluşturacak derecede köklü bir inanç. Sayısız kaynak var bu yönde. Herkes birleşmiş de bir yalana ortak oluyor diye düşünülmüyor işin içine girerek araştırılınca.

    Ramtha ilk hayatında çok zorlu bir yaşam sürmüş ve bedeninden ayrılarak yükselmiş ölmeden önce. Herkesin yapabileceğini söylüyor. Ölmeden önce bedeninden ayrıldığı için yeniden enkarne olmamış. Ancak kendi öğrencisi olan J.Z. Knight'ın bedenine giriyor ondan izinli olarak, seminerini veriyor, bilgilerini aktarıyor ve sonra tekrar bedeni sahibine bırakıyor. Bedende bu yönde değişiklikler yaşandığı, sesin falan değiştiği bilimsel otoritelerce defalarca test edilmiş ve onaylanmış.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Hocam bilimsel olarak test edilebilir aslında bu olay ( gerçekse). Bilim adamlarının gözetimi altında bir kişiye bir bilgi verilecek diğeri bilmeyecek ve aralarında hiç bir iletişim aracı olmayacak. Sonra o kişi bilmeyen bedene girip o bilgiyi söyleyecek. Bilim adamları da gözlem yapacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    Bir dolu bilim adamının aklına gelen her türlü yöntemle test ediyorlar. Sonuç inanılmaz olunca tekrar tekrar test ediyor üniversitenin bilim adamları. Kandırmaca olabilir mi, hile olabilir mi diye elbette hepsi düşünüp taşınıyor ve sonuca bakınca olayın doğru olduğunu kabul ediyorlar. Zaten kitaplar dolusu onca bilgi sıradan bir kadının bir yaşamı süresince edinilemez.

    Ben reenkarnasyonu da çok yönlü araştırdığım için, bana bu tip konular herkese geldiği kadar olağanüstü gelmiyor. Söz gelişi Tesla da ufku çok açık biriydi ve bu sayede bilgiyi evrensel bilinçten çekiyordu. Bu konuda kişisel özel yeteneği de vardı sanırım. Aynı zamanda inançlıydı. Kabulü yüksekti. Pozitif eğilimdeydi.

    Hayat amacını sorgulayanların tamamına yakını da geniş ufukludur ve ufak bile olsa her şeye bir olasılık vermeyi seçerler. Bu da insanı müthiş geliştirir. Tesla da kimsenin hayal edemediği şeyleri bu sayede keşfediyordu. (Kullanıcı adından esinlenerek yazdım Tesla konusunu da.)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.