Şimdi Ara

Ersun Kocaman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25 senelik fenerliyim. Son 10 sezonu ciddi kafayla takip ediyorum. Şu an içinde olduğumuz durumun özeti bu Ersun Kocaman.

    Bu kulüpte büyümü var ne bilmiyorum. Kim gelse basit futbolu basit oynamak yerine alengirli taktiklere girip, oyuncuları kendi yerlerinde oynatmayip ve orta saha göbeğini savunmaci dikine oynayan oyunculardan kurup takımı çakıyor.Şu söylediğim oyun karakteri aykut hocanin kulübe kitledigi bir karakterdi.Buna en aykırı ersun hocaydi şampiyonluk sezonu ve bu sezon başı da güzel gidiyordu ancak şu an kendisi bu sendroma yakalanmış durumda.

    Şimdi ben size cok kolay bir sekilde anlatayım. Arkadaşlar bizim sene başında da cok kotu bir defansimiz vardi ama farkli olan şey şuydu ;

    Sene başı son pas asist, servis ozellikli oyun oyuncular ;
    Rodriges
    Moses
    Emre
    Kruse

    Sene başı gol vuruşu yapabilecek oyuncu ;
    Muriqi
    Kruse

    Şimdi sen ne yaptın. Moses gitti, denizide ters ayakla oynatiyorsun servis yetenegi gidiyor. Rodrigues'i formdan düşürdün. Üstüne üstlük tolgayi oynatarak faal kanatlari bire indiriyorsun. Emreyide altin uclunu buldun diye fazla zorlamiyorsun.E mac icinde tolga gobege kactigindan kruse sol kanatta oynuyor son vuruş şansıda bire iniyor. İsla gardasimda orta acmayi bilmiyor. Jailson desen yaptığı hataları rami yapmaz. E sen katlettin takımı ama.

    E sen aga ben aga bu asisti kim yapa. Dunya kadar ceza sahasina top geliyor vuramiyoruz neden ? Vurabilecek tek muriqi var. Bir suru orta açılıyor kafa golu varmi gecen senenin kafa makinesi muriqi suskun neden ortayi acan ya ters ayakta yada orta saha açmayı bilmiyor.

    Eyvallah biz defansı kötü bir takimiz o yuzden cabucak ve etkili hücum yapip gol atip rakip takimi kafada maglub etmemiz lazim yoksa sen istedigin kadar defansif oyuncu ile oyna top bir oraya bir buraya çarpıp giriyor.

    O yuzden Garry donene kadar mevlutle muriqiyi cift forvet oynatip vurucu sayısını arttırıp sol ayaklı kruseyi gecici sol kanat, sağda da duruma gore sag ayakli ferdi veya dirrar oynamali bunlara orta acin modunda oynatilmali ki iceri beslensin gobektede tikanana kadar emre idare eder daha sonra ister ozani ister zachi al. Rodrigues gelince de sag kanatta orta odakli oynatmak daha mantıklı .

    Çünkü ne kadar pas veren ve atanimiz olursa iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • alperi forvet oynattığı gün ersun kocaman oldu. ilerleyen dönemde de bunu pekiştirdi. her şeyi anlarım da jailsonu defansta oynatma ısrarını hala anlayamadım
  • Ben olsam Mehmet Ekiciyi kesinlikle oynatirdim bu takımda, hücuma etkili paslar atan bir futbolcu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın ders alınmamış transferler yüzünden Ali Koç, sonraki süreç için yanlış 11'ler çıkaran Ersun Yanal hatalı..Jailson tek başına 13 puana mal oldu, Moses Inter'de asist yapıyor, senin klübün Inter'den daha mı iyi ki oynatmıyorsun, bak koskoca Inter oynatıyor..Evet kadromuz ligin en iyi kadrosu değil ama en Aykut Kocaman tarzı yönetilen klüp..Forma adaletin yok Ersun hoca, biz seni böyle bilmezdik, biz seni elindeki kadrodan maksimum verim alırsın diye bilirdik, milyonlarca taraftarı Tolga'ya, yaşlı Emre'ye, stoper Jailson'a mahkum ettin..Herkese güle güle sana bye bye, çünkü bundan sonra bizim için yabancısın
  • Katılmamak elde değil. İlk dönemki tarzıyla şimdikinin hiçbir ilgisi yok. Tıpkı onun yaptığı gibi sinmiş, korkak, pasif, taktiksiz oynuyor takım. Stoperde ve kanatta dos oynatması, sol beke sağ kanat koyup sol bek aldırmaması da cabası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.