Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.262
Cevap
160
Favori
308.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Aracı alanlar olarak araçla ilgili bilgileri paylaşıp kullanıma bağlı sorulara yanıt bulabilmek adına ayrı bir başlık açma ihtiyacı hissettim. Diğer başlıklar gelecek sipariş/fiyat tahminleri ve bayi/galeri eleştirileriyle dolduğu için araç ile ilgili spesifik bilgi ve soruları burada paylaşabilir ve benzer sorulara yanıt arayanlar, kullanıcıların tecrübeleriyle daha verimli aydınlanabilir.



  • Merhaba arkadaşlar,
    yeni 2008 gtline modelinde keşfettiğim ve tecrübe ettiğim bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak için 3 özellik keşfettim...

    1) hız sabitlemeleri yaptığımız direksiyon arkasındaki kolun alt kısmında bir tuş var.. biliyorsunuz.. gtline modellerde yoldaki hız levhalarını otomatik tanıyıp ekrana getiriyor bunu da biliyorsunuz... mesela siz 90km ya da başka bir hızla sabit giderken, yoldaki levhada 110km gösteriyorsa ve bu hız levhası ekrana yansıdığında bu hıza aracın otomatik çıkmasını istiyorsanız, ilk bahsettiğim direksiyonun arkasındaki hız sabitleme kolununun altındaki tuşa iki kere tıklarsanız sizi otomatik olarak 110km hıza çıkartıyor... aynı şekilde siz kaçla giderseniz gidin , yolda 50km yazıyor diyelim ve bu levha ekranınızda otomatik olarak görününce o tuşa 2 kere basarsanız hız sabitleyicinizi otomatik olarak 50kmye düşürüyor ve 50km hızla sabit gitmenizi sağlıyor...

    2) şerit konumlandırma sistemi 3 aşamadan oluşuyor... siz şeridin tam ortasında giderken aktif ederseniz aracı rüzgar sarsıntılarından bile etkilenmeden aracı iki şerit çizgisinin tam ortasında direksiyonu kendi kontrol ederek ilerliyor bunu biliyorsunuzdur.. eğer aracı sol şeride yakın konumlandırırsanız araç sol şerit çizgisine yakın konumlandırıyor kendini ve bunu hiç bozmuyor... eğer siz aracı tam tersi olarak sağ şeride yakın konumlandırır ve aktif ederseniz araç sağ seride yakın konumlanarak gidiyor ve kendini bozmuyor... peki bu ne işe yararki diyebilirsiniz? şöyle açıklayabklirim... günde 150km yol yapıyorum , ne araçlar görüyorum şeridin ortasından gidemeyen... yani siz karşıdaki aracı sollarken, sollayacağınız araç ortadaki şerit çizgisini size doğru ya kaydırıyor ya da şerit çizgisini ezerek ilerliyorsa
    .. ya da sağ şeritteyken sizi sollarlarken size yakın geçmeleri ... ya da geniş bir araç sollarken iyice sol şeride yaklaşmak istiyorsunuz... bu durumlarda şerit konumlandırma sisteminiz şeridinizi tam istediğiniz şerit çizgisine yakın konumlandırarak, giderken sizi tedirginlikten kurtarıyor.
    yani siz bölünmüş yollarda sol şeritte ilerliyorken, aracı sol çizgiye yakın konumlandırırsanız , sollama yaparken sağ şeritteki kamyon, geniş araç, ya da şerit kaydıran bir sürücüden tedirgin olmadan sollamanız gerçekleşiyor... sağ şeritte ilerliyorsanız da, bu sefer aracı sağ serit çizgisine yakın konumlandırırsanız, sizi sollayan kamyon, geniş araç ve şerit çizgilerini kaydırıp size yaklaşıp sizi sollayanlardan tedirgin olmuyorsunuz...

    bunları yapmak ise çok basit araç konumlandırmada, ekranda direksiyon yeşil yanıyorken elinizle ufak bir müdahaleyle sol çizgiye yaklaşın, oto konumlandırma 1-2sn devreden çıkıp hemen sol şeride adapte olunca kendi kendine tekrar devreye giriyor.. ve artık sol şerit çizgisinin dibinden gidiyor olacak...yani bu bahsettiklerimi gerçekleştirmek için hız sabitleyiciyi şeride yaklaştığınızda devreye sokun çıkarın gibi karmaşık şeylerle uğraşmayın...

    harika değil mi? :)

    3) tavandaki iç aydınlatma açma kapamalarımız biliyorsunuz cep telefonundaki gibi dokunmatik... eğer ana iç aydınlatma ışığına 3sn kadar basılı tutarsanız aydınlatma orada kırmızı kapılar açık araç işareti çıkıyor.. eğer bu çıkarsa araç kapıları açıkken iç aydınlatmayı kapatıyor..yine 3sn basarsanız , eski haline dönüyor.. tesadüfen karşıma çıktı paylaşmak istedim bilmeyenler olabilir diye...

    bu arada bu aracın facebook grubu da var katıak isterseniz eğer facebook arama bölümüne peugeot 2008 turkey yazmanız yeterli...

    ya dahttps://www.facebook.com/groups/292565914727332/ linki tıklayabilirsiniz...

    Merhaba herkese. Bugun bir arkadasımın Mugla bayisinden aldıgı 2008 gt'yi Bodrum'dan İstanbul'a götürdüm. Kendi arabam Macan 2.0 esim X1 kullanıyor. Aracı 8 km'de aldım 700 kusur km'de sagsalim teslim ettim :) . Foruma yazma sebebim 2008'in beni cok sasırtmıs olması. Cok net soyluyorum bu fiyatlara Turkiye kosullarında alınabilecek en iyi arac oldugunu dusunuyorum. Bi kere X1 den net daha iyi orası hic tartısma götürmez benim icin. Adaptif cc cok iyi calısıyor sadece sinyal ile serit degistirmiyor. Koltuklar Macan koltukları kadar iyi diyebilirim. Suspansiyonlar gayet iyi. Biraz ses yalıtımda sorun var bir de bu arabaya 1,6 180 lik motor olsa tadından yenmez. Demem o ki alan arkadaslar cok akıllı bir alısveris yapmıs hepsi kazasız belasız kullansın. Almayı dusunenler icin bence cok fazla alternatif yok 2008 tam bir fiyat performans arabası. Merak edenler olabilir.2020 model Gt donanımını 321 e almıs arkadasım.

    Merhabalar

    Bende bugün hem donanımhaber ailesine hem de 2008 ailesine dahil oldum. Aracı almadan önce buradaki forumdan çok fazla bilgi sahibi oldum. bende almayı düşünenler için bir günlük izlenimimi buradan paylaşmak istedim.

    1. Öncelikle aracı pandemiden ötürü denemeden aldığım için aklımda soru işaretleri mevcuttu, özellikle 1.2 puretech in performansı hakkında. Ancak şüphelerim yersiz çıktı. 1.4 tdi araçtan geçiş yaptım ve performansı çok daha iyi diyebilirim.
    2. Apple car play in kablolu bağlantı zorunluluğu biraz hayal kırıklığı yarattı. Keza kia bile şuan kablosuz car play bağlantısını arabalarına entegre etmiş vaziyette, muhtemelen 2021 modellerde kablosuz bağlantı gelecektir.
    3. Anahtarsız giriş beni çok şaşırttı (gtline donanım). Resmen premium araç donanımı eklemişler. Bu özelliğin bu araçta olacağını beklemezdim. Araca yaklaştığınız an kapılar kendi açılıyor, dış aydınlatmalar hemen aktif hale geliyor. Araçtan ayrılıp yaklaşık 3 metre uzaklaştığınızda ise kendiliğinden kapanıyor ve ufak bir ses ile size kapıları kilitlediğini bildiriyor. Günlük hayatınızda tek bir çanta kullanıyorsanız atın içine, anahtarın varlığını unutun gitsin. Aracınızda değerli bir şey varsa aman diyeyim, araçtan uzaklaşmadan kapı kolundan kendiniz kitleyin. Burası türkiye ne de olsa, sen araba kitlenecek diye yürürken arkandan açıp kapıyı ne var ne yok alıverirler valla.
    4. Multimedya sistemi bana biraz karışık geldi. Belki ilk gün acemiliği olabilir ancak menüler arası geçiş biraz zor.
    5. Yukarıda birkaç kez bahsedildiği gibi her binişinizde telefonunuzdan müzik dinlemek için medya>kaynaklar>Bluetooth yapmanız gerekmekte.
    6. Mikrofon hassasiyeti iyi sanırım, sesiniz karşı tarafa gidiyor ancak konuştuğum insanlar yol sesinin bir süre sonra kendilerini yorduğunu ifade etti.
    7. Bas konuş da bir gariplik var. ‘Ahmet i ara’ diyorsun, ahmeti ev telefonundan arayayım mı diye soruyor. Ancak rehberinizde ahmetin tek numarası var ve ev telefonu olarak ekli değil. ‘ Ahmet in ev numarası ekli değil, arama gerçekleştirilemedi ‘ uyarısı veriyor ve baskonuş kapanıyor. Aranmak istenen kişinin tek numarası olduğu halde neden böyle yapıyor anlamlandıramadım. Rehberde ev numarası olarak kaydettiğim birini denedim, sorunsuz aradı. Belki uygulama sürümüm ile ilgili olabilir. Ahh carplay ne olurdu kablosuz çalışsaydın :)
    8. Multimedyayı aç kapa yaptığımız o dönen jog kontrol bende sanki kendime çeksem elimde kalacakmış hissi yarattı.
    9. Klima kontrolü aracı sürerken bence oldukça zor. Önce klima kontrol ekranını açmanız, ardından istediğiniz sıcaklığı ve fan hızını ayarlamanız gerekmekte. Hızlı ve yoğun trafikte dikkat dağıtıyor.
    10. Yarı otonom sürüş benim gibi donanım olarak bomboş bir araçtan geçiş yapan biri için son derece eğlenceli. Sistem sürüş esnasında bana güven verdi açıkçası. Ancak Tesla performansı beklemeyin tabiki, o araçlar tam otonom. Bizimki biraz viraj keskinleşirse bile direksiyonu tut kontrolü ele al diye bağırmaya başlıyor :)
    11. Otomatik uzun kısa far keza çok dinamik çalışıyor. Oldukça beğendim.
    12. Sol ayağınızı koyduğunuz yer halı döşeme. Önceki manuel aracımda bile orası halı döşeme değildi. Orayı kapatan Paspas almak şart
    13. Sunroof oldukça iyi. Çalışırken eğrelti eğrelti hareket etmiyor, güven veriyor. Ancak araca yaklaşık 200 kg ek ağırlık getirdiği unutulmamalı. Yakıta ciddi etkisi olduğunu düşünüyorum
    14. Yakıt demişken, ilk 100 km ankara şehir içi ortalamam 10.5 lt/100 km. Kullanım kılavuzu ilk 3000 km düzene oturmaz demiş. Ayrıca Bende çok alışabilmiş değilim araca.
    15. Otomatik park bir diğer oyuncak. Hem paralel hem dik park denedim. Oldukça iyi. Paralel parkta girmesi oldukça zor bi yere park etti. Araç uzunluğuna ekstra 30-35 cm boşluk olan yere problemsiz 3 hamlede girdi diyebilirim.
    16. Start stop her seferinde multimedyadan kapatılıyor sanırım. Bmw de olduğu gibi start düğmesine yakın bir yerde bunu inaktif edebileceğimiz bir kontrol düğmesi olsaydı harika olabilirdi.
    17. Ön camda buz çözücü resistans yok. Bayi de aracı görmeye gittiğimde ona bakmayı unutmuşum. internetteki ürün görsellerine aldanarak var diye düşünüyordum. Galiba kuzey avrupa versiyonlarıymış onlar
    18. Ön yolcu koltuğunun boyunluğu yolcunun yaslanmasını engellecek şekilde öne eğik duruyor. Araçta en garipsediğim şey o oldu. Koltuğu biraz yatırarak durumu dengeledik ama koltuk çok dikse oturan kişinin boynunu sürekli öne kırması gerekiyor.
    19. Bence alt-üst bagaj bölmesi mantığı kullanışlı değil. Üst bagajda yük varsa aşağıya ulaşamadığınız için kullanamıyor ve hacimden boşuna kayıp yaşıyorsunuz. Tanıtım videolarında herkes çok zekice falan diye tanıtmış ama ben o kadar zekice bulmadım.
    20. Sedef beyaz aldım ben. Seramik kaplama için galiba 4 kere aradı bayi, istemiyorum dedim. Her aradıklarında 3-5 daha indirim yaptılar. Bence yaptırmaya niyetliyseniz bile sizde hemen kabul etmeyin, pahalı deyin, bütçem yok deyin. İndirim için arayacaklardır. Ben bu konuda bilgi sahibi biri değilim ancak o kullanılan polisaj makinasının sıfır boyaya zarar verdiğini düşünüyorum. O yüzden sıcak bakmıyorum. 3 yıl ispanyada 2 yıl abd de yaşadım, oralarda da sıfır araç aldım, hiç böyle şeyler teklif etmediler. Ayrıca ne avrupada ne amerikada bizdeki gibi köşebaşı seramikciler detailing bilmem neciler yok. Belki de hiç gerek yok. Zaten aracınızın 10 yıl boya garantisi var.

    Bunlar sadece 1 günlük izlenimlerimdi. Hatalı veya eksik bilgi verdim ise affola. Umarım herkes hayallerine kavuşur, dilediği arabaya biner. Türkçe ifade yeteneğim iyi değildir, o da affola :)

    Genel izlenimlerinden bahsetmeyi unutmuşum. Bu mesaja bir ek yaparak birazda ondan bahsedeyim.
    21. Öncelikle B segment SUV hissiyatı almadım ben. Gerek dışarıdan bakınca gerekse kullanırken C segment araca biniyormuş gibi hissediyorum. Cam tavandan ötürü benim araç biraz basık ama onu göze almıştık zaten.
    22. Aracı sürmek bana çok keyif verdi. Sedan araçtan geçiş yaptım, bir daha da sedan almam. Çoluk çocuk olursa C segment SUV almayı hedeflerim kendime. Muhtemelen 3008 olur o araçta
    23. Almadan önce bunu süremedim ama sağdan soldan diğer markaların 3 farklı aynı segment aracını denedim. Özellikle TR de en popüler olanı ile kıyasladığımda 2008 aldığım için şu an hiç pişman değilim.
    24. Bu araçlar yeni nesil, yarı otonom dahi olsa otonom sürüş bir teknolojik ilerleme içeriyor. Ben teknolojiyi gücüm yettiğince takip etmeyi severim, sınırlarımı birkaç ay aç kalmak pahasına zorlarım. Bu araç yeni nesil. Farkını sürerken de hissettiriyor. 10 yıldır aynı multimedyanın geniş ekranlısını takıp yenilenmiş iç tasarım diye yutturan markalardansa bu aracı kullanmak bana daha makul ve mantıklı geliyor.
    25. Ve tabiki dijital gösterge paneli... Geçişler seri değil şeklinde yorumlayanlar oluyor, ama o geçişler esnasındaki animasyonlar benim hoşuma gitti. 3 boyutlu olması ise ayrı bir tat. Aslına bakarsanız dijital ekranların maliyeti artık analog göstergelere nazaran daha düşük. Burada markalar biraz çakallık yapıyor. Yine de gücünüz yetiyorsa ve benim gibi 'böyle şeyler bende de heyecan yaratır' diyorsanız Allure paket sadece bu kadran için alınabilir.
    26. 300küsür bin tlyi gözden çıkardıysanız bu fiyat skalasında yer alan araçlar içerisinde bu donanımı vaadeden alınabilecek tek araç bence budur.

    Umarım paylaştığım bilgiler faydalı olur. Sorularınız olursa elimden geldiğince buradaki arkadaşlar ile cevaplamaya gayret ederim. Sağlıcakla kalın
    Bende burada yazılan her şeyi okudum. 21 Ocak ta active otomatik aldım. İstanbul Can oto dan. Nasıl kısmet olduğunu da anlatmak istiyorum okumak isterseniz. Yaklaşık 1 aydır takip ediyordum aracı ama mevcut aracımı satamadığım için alamıyordum. İlk etapta gücüm 229 bin TL olan manuel başlangıç paketine yetiyordu. Hatta anlaştık ama mevcut aracıma ölü fiyat verdikleri için kendim satmaya ve beklemeye karar verdim. Bu süreçte otomatik fiyatının da bir kaç faklı bayiden 233 bin TL civarında olduğunu duyunca otomatik aramaya koyuldum ama 3 5 farklı şehir 10 farklı bayi aramama ragmen bulamadım. Hepsin de 303 bin TL dedikleri allure vardı. Kısmet olacak ya aracımın satışı da Can oto yo aramam da aynı güne nasip oldu. Elimizde active eat8 5 tane var deyince şaşırdım. Ertesi gün aradığım da 3 tane kaldı dediler ve hemen kapora verip ayirttim. 3 gün içinde de satışı gerçekleştirdik. Dahada şaşırdığım kısmı ise 2 gün içinde aracı teslim etmeleri. Tüm bayiler 1 ay derken.

    Fiyat olarak 250 bin TL verdiler. Aksesuar mecbur dediler. Aksesuarsız vermediler. Yorumlar da denildiği gibi max 10 bin TL lik aksesuarı 20 bine verip para kazanacaklar. Merak edenler için aksesuar olarak krom set, bagaj havuzu, kauçuk paspas, cam filmi ve yan basamak benim bildiğim. Aksesuarlar ile birlikte Max 240 bin ederdi biz 10 bin TL fazla vermiş olduk. Ama Nev pejo da 267 den sattık aksesuarsiz olarak ve elimizde de yok zaten deyince karlı alışveriş yaptığımı anladım.

    Benim için önemli olan Geri görüş kamerası ve kol dayamayı sordum. Kendilerinin takmadiklarini ama başka bayilerin taktıklarını söylediler. Eğer taksalardi bayi de taktırıp öyle teslim alacaktım.

    1 haftalık kullanımım sonucunda aracın performansına hayran kaldım eski aracıma göre. Eski aracım 1.6 benzin otomatik EGEA idi. Burada denilenler gibi simdilik star-stop da ve arka lambalarda sorunla karşılaşmadım. Yalıtımı da gayet iyi. İçeri çok fazla motor sesi ve teker sesi gelmiyor.

    Burada ki yorumlara bakarak İlerleyen zamanlarda kol dayama öncelikli olmak üzere geri görüş kamerası taktırmak istiyorum. Şu bayilerin sıfır araç satma telaşı bir geçsin. Belki 3 5 ay sonra daha da düşebilir fiyatlar hem de belki biraz da ilgilenirler. Şu anda talep fazla olduğu için yüzümüze bakmıyorlar.

    Buradan 2008 almak isteyenlere gözünüz kapalı alın derim. Eğer biraz daha paranız varsa ve bulabilirseniz 300 bandında allure 330 bandında da GT paketini almaya çalışın. Ama 250 bine de active paketi hiçte fena değil.

    Biraz uzun yazdım hakkınızı helal ediniz.

    Herkesin araçlarını kazasız belasız kullanmaları ve yeni alacakların da inşallah gönüllerine göre araçları bir an bulup almaları temennisi ile.

    Peugeot sizin kadar savunmuyor bu durumu, sakin olun lütfen, iyi ki sizin gibi insanlar yok Peugeot TR nin başında ve benzer sorun ile karşılaşılan ekranları garantiden değiştiriyorlar. Ayrıca aracımın camını nemli veya kuru bez ile silip silemeyeceğime üretici karışamaz.


    Aynı durum benim de başıma aracı kullanmaya başlamamım ikinci ayında geldi. Araç ne yıkamaya girmişti ne de ben bez ile camı silmiştim.


    İlk gördüğümde içerideki nem camda yoğuştu zannettim ve parmağımla silmeye çalıştım. Anında kılcal kılcal yayıldı. Tabi soluğu hemen serviste aldım. Cevapladığım mesajda @hollandsedrop yalan söylemeyin demiş ama bakalım tepkileri ne olmuş;



    Kanaha: Merhaba, aracı 2 ay önce aldım, daha 1500 km de ancak 3 boyutlu ekranında beyaz lekeler ve pullanma oluşmaya başladı.

    Servis Danışmanı: Plakayı Söylebilir misiniz ?

    K : 06 ...

    SD: Tamam biraz bekleteceğim sizi, garanti danışmanımız fotoğrafını çekecek ekranın, sonra sizi bilgilendireceğim.


    Ekranın fotoğrafı çekilir.


    SD: Şu an elimizde o ekrandan yok, sipariş geçtik, ürün gelince arayacağız ardından garanti kapsamında değiştirilecek.




    Ekran geldi, aracı getirin diye aradılar ancak fırsat bulup götüremediğim için değişim henüz gerçekleşmedi.


    Sözün özü şudur ki servis bu olaya hiç şaşırmadı, hemen kayıt açtı ve ekranın değiştirileceğini söyledi. Son kullanıcı hatası ile oluşabilecek bir durum olmadığı son derece ortada.


    "İstediğiniz kadar aracı kullanmadım kendi kendine oldu deyin aklı selim her insan bunun kendi kendine olamayacağını bilir." yazılmış yukarda. Dünyanın ilk 100 üniversitesinden birinde Makine Mühendisliği alanında yüksek lisans ve doktora yapmış adamım, bu beyfendi kadar zekamız yokmuş, aklımız selim değilmiş. Bugün de bunu anladık...


    "Bu durum o cam parçasına sizin veya yıkamacının vs sıktığı kimyasal dışında olması mümkün değil. Kimse kendi hatasını kalkıp başkasına atmasın." demiş bir de, yazık, gerçekten çok yazık...

    Arkadaşlar Android Autoda aracın navigasyon göstergesiyle ilgili bir detay var bahsetmek isterim. Biliyorsunuz hem aracın kendi navigasyon sistemi var(Tom Tom) hem de android auto üzerinden google maps kullanılabiliyor. Sürücü göstergesindeki renkli yönlendirmeyi sadece aracın kendi navigasyonunu kullanırsanız görebiliyorsunuz bu sefer de orta göstergedeki google maps kullanılamıyor. Orta göstergeden google maps seçerseniz de bu sefer sürücü göstergesindeki renkli yönlendirme aktif olamıyor. Sadece harita görüntülenebiliyor. Ancak dün birşey fark ettim. Android auto da bulunan waze navigasyonu kullanırsanız hem waze hem de aracın kendi navigasyonu ve sürücü göstergesi aynı anda aktif kullanılabiliyor. Rota ve yönlendirme seçenekleri bazı ufak tefek yerlerde farklı gösterse de genelde aynı yönlendirmeyi yapıyorlar. Bilginize..
    3 yil sonunda 170bin kmde aracimi teslim etmeye hazirlaniyorum. Arac kiralik sirket aracimdi. Forumda aktif degildim ama takip ettim, degerli paylasimlariniz icin çok teşekkürler. Bundan sonraki yol arkadasim bir aksilik olmaz ise 408 olacak. 🙏🏼 2008 ile major bir ariza yasamadim, gonul rahatligi ile onbinlerce km kullanabilirsiniz. Selamlar.
  • Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu





    Bu ufak taşları aracın eşik kısmına alması normal mi yoksa sadece bu araca özgü Bi durum mu bu yolda çok fazla ufak taşlar vardı kar yağmıştı tuz ve mucur dökmüşlerdi karlar erimişti ve yollar ıslaktı sizce normal mi arkadaşlar?




  • etelli21 E kullanıcısına yanıt
    Enteresan daha öyle bir yola girme şansım olmadı ama olursa deneyimi söylerim
  • Sinan3005 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim valla aracı teslim alıp eve gelene kadar böyle oldu anayola dökmüşlerdi kardan dolayı şaşırdım bayağı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etelli21 -- 16 Şubat 2020; 18:41:55 >
  • Arkadaşlar sürücü tarafındaki hoparlörden arada cızırtı geliyor. Hoparlör dağılımını sağ ön yapınca cızırtı yok. Sürekli değil ama neden yapar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
  • Konu hayırlı olsun 👍
    Takip
  • Mesolgy M kullanıcısına yanıt
    Ses genelde yüksek seviyelerde iken hoparlörün rezonansı nedeniyle trim sesi olabilir. Benim böyle bir sıkıntı nedeniyle kapı döşemesini sökmüşlüğüm var:) Siz kaynağı belirleyip servise götürün,trim sesi kesici malzemelerden koyup keserler sesi.
  • arkadaşlar merhaba bir kaç yaşadığı problemi sizede bi sormak istiyorum.

    öncelikle scanmypeugeot ve my peugeot uygulamalrını indirin bayağı işinize yarayacaktır hala indirmeyen varsa.

    ilk olarak refakat aydınlanması araca ben 5 metre yaklaştıgımda yanması gerekiyor ama yandıgını görmedim kapıların acılması ile ısıklar yanıyor ki o zaman zaten kapının dibinde oluyorum aynı şekilde arabadan ayrılırken de kapıların kapanması ile ısıklarda sonuyor.

    2 olarak telefonun internetini araçla paylaşmayı denedim ama başarısız oldum.hem bluetooh hemde wifi üzerinden denedim belki navigasyon üzerinden trafiği ve hava durumunda görebilirim diye ama maalesef başaramadım. navigasyon haritaları 2018 tabanlı eski güncellenmesi gerek zaten güncelleyince tekrar deneyeceğim ama trafik gözükmeyince çok işlevsel olmuyor ne yazık kı hala telefonu kullanmak zorundayım.zaten tomtom diye sevmediğim uygulama gömülü içine. wifi üzerinden bağlandıgımda bi kısımda abonelik yok diyor.

    3 olarak carplay sadece sağdaki usb hub ile mi bağlanıyor.ben oraya müzik için flash taktıgım için sürekli de tak çıkarda yapmak istemiyorum acaba soldaki type c usb ilede carplay bağlanıyor mu yada oraya flash ile müzik takabilir miyiz uygulamada carplayı sadece sağdaki usb de gösteriyor.

    4 olarak anahtarlarda sanırsam acma tusuna uzun basınca camlar acılmıyor halbuki uygulamada acılacağı yazıyordu sanırsam direk gt versiyonunda olacak.

    5 olarak henüz paspas bulamadm sadece bir sitede vardı ama araba içinde koku yapar diye güvenemedim acaba paspas alan varsa yazabilir mi.

    6 olarak arac klima calıştırma tusuna basınca direk en düşük dereceden başlıyor ne alakaysa eski ayarı gün aşırı kaydetmiyor sanırsam

    bu arada bugun fark ettim camlar tek tıkla acılıyor kademeli yapmışlar fark edememiştim daha önce.




  • Mesolgy M kullanıcısına yanıt
    128 kbit müziklerden olabilir hocam birde radyo üzerinden dene istersen bende bir kaç cızırtı duymuştum ama hep aynı şarkının aynı yerlerin deyken geliyor birde üst tweeter kontrol et patlamış ta olabilir.
  • Pıh2 P kullanıcısına yanıt
    1. Sadece anahtarda ki lamba düğmesine basınca yanıyor. Benim araçta öyle 5 m kalınca filan yanmıyor.
    2. Son harita güncellemesi ile düzeldi herşey. Birde telefonu en başta bağlarken herşeye izin vermiştim ve interneti taşınabilir olarak bağladı.
    3. C bağlantı ile iphone bağlantı kabloları var ama ben denemedim. İlk fırsatta denerim.
    4. Sadece tam olarak sunroof dahil kapatıyor ama açmıyor.
    5. Otoaksesuar.com dan bagaj havuzu ve paspas aldım. Koku yapmıyor. Paspası daha denemedim uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Ama bagaj havuzu uyumsuz geldi. Satıcı ile konuştum çarşamba günü değişim yapacak. Bu sefer ki tam uyumlu dedi.
    6. Klima gibi bazı özellikleri hafızaya almıyor. Mesela sport normal yada eco mod gibi. Ama muhtemelen bi güncelleme gelir diye düşünüyorum.
  • bayucuz kullanıcısına yanıt
    Yüksek seste değil çok açmadığım halde geliyor. Sürekli değil ama. En iyisi dediğiniz gibi servise götürmek. Teşekkürler.
  • Pıh2 P kullanıcısına yanıt
    Zaten radyoda ses geliyor. Bluetooth ile açtığım zaman bugün olmadı. Servise göstermek gerekiyor galiba. Teşekkürler.
  • Slm arkadaşlar
    Yan basamak alacagım oto aksesuar dan tavsiye edeceğiz bir model var mı?
  • Selamlar bende Cruise controlde sorun yaşıyorum, bazen sorunsuz çalışıyor bazen de 'devreye sokma reddedildi,şartlar uygun değildir' diyor kafasına göre aynı güzergahta. Başına gelen fikri yada çözümü olan var mı acaba?
  • Merhaba Arkadaşlar

    Yakıt için öneriniz hangi istasyon ? bp shell total??
    18 inç tekerler için kitapçıkta hava için kaç ps basılacağını bulamadım bilen arkadaş var mı teker değerlerini?
  • Sinan3005 S kullanıcısına yanıt
    Ben Opet alıyorum hep. Ama shell iyi diyen çok arkadaşım var.
    Kapı içinde kaç ps basacağın yazıyor. Bi bak istersen.
  • hasanemrek H kullanıcısına yanıt
    Tmmdır teşekkürler
    Peki video ve resim gösterme olayını çözen var mı dokunmatik ekranda? Apple car play ile olmuyor flash ile deneyen oldu mu? Kitapçıkta gosteriyor yazıyor video ve foto
  • Sinan3005 S kullanıcısına yanıt
    USB den Video oynatıyor ama araç hareket edince görüntüyü kapatıyor ses çalmaya devam ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayasus -- 20 Şubat 2020; 2:20:47 >
  • Kayasus K kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler video yu hangi formatta izledin? Kitapçıkta wmv acar diyor wmv olarak dosya attım acmadı
  • Benzinli modelin , en boş paketinde cam tavan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjacob -- 20 Şubat 2020; 9:35:43 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.