Şimdi Ara

A4 veya A6 Avant nasıldır, alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bu aralar ikinci el aile arabası bakıyorum. Şu an Aveo5 kullanıyorum fakat hatchback olduğu için bagaja hiçbir şey sığmıyor, yarın öbur gün çoluk çocuğa karışırsam -kısmetse- çocuk arabasıydı eşyasıydı derken bana ya sedan ya da wagon bir araç lazım olacak.

    Neyse sadede geleyim. Ben RS6'ya uzun yıllardır hastayım. 2010 sonrası A4 avant ve A6 Avant modelleri gözüme kestirdim. Şu an 1.4 motor zaten zulüm geliyor. Biraz da güçlü bir araba olmasinin çekiciliği, biraz da model ve donanım özellikleri bana çekici geliyor. Aramızda avant kullanan var mı veya kullanmış olan, deneyimi olan varsa paylaşabilir mı?

    Çok sorun yaşar miyim? Çok yakar mı? Evladiyelik mı yoksa kendinden soğutur mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim iyi forumlar.







  • Son 25 yıldır sw son 3 senedir de 2016 avant kullanıcısı olarak temiz bir tane bulursanız hiç pişman olmazsınız derim. Detaylı sorularınız varsa yanıtlayabilirim. Bu arada audi forumunda 2-3 başlık haricinde diğerleri ölü bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.