Şimdi Ara

Delta Havayolları, 2030'a kadar karbon nötr olma sözü verdi: Şirket 1 milyar dolarlık planını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 1 Mart 2020'den itibaren Delta Havayolları, önümüzdeki 10 yıl içinde küresel işinden kaynaklanan tüm emisyonları azaltma amacıyla 1 milyar dolarlık planını açıkladı. Havayolu şirketi; inovasyonu artırmaya, temiz hava yolculuğu teknolojilerini geliştirmeye, karbon emisyonlarının ve atıkların azaltılmasını hızlandırmaya ve emisyon dengesini hafifleştirmek için yeni projeler oluşturmaya yatırım yapacak. Delta, planını başarabilirse karbon nötr olan ilk havayolu şirketi olacak.



    Ayrıca Bkz.Half-Life: Alyx'in çıkış tarihi açıklandı! Efsane oyun farklı bir konseptle geliyor



    Havacılık endüstrisi küresel karbondioksit emisyonlarının yaklaşık %2'sini oluşturuyor ancak havacılık sektörünün hızla gelişyor oluşu bu yüzdeyi gelecek yıllarda daha yukarılara çıkaracaktır. Delta Havayolları, küresel iklim değişikliğine karşılık olarak ortaya fikir çıkaran ilk havayolu şirketi konumunda. Şirket açıkladığı planda 3 farklı yolla birlikte karbon nötr olmayı düşünüyor.





    Karbon nötr olmak için izleyeceği yollar



    Karbon azaltma: Jet yakıtı kullanımını azaltmak ve verimliliği artırmak için kurumsal çapta çabalarla Delta'nın karbon ayak izini azaltmak. Odak alanları arasında iddialı bir filo yenileme programı, geliştirilmiş uçuş operasyonları, ağırlık azaltma ve sürdürülebilir havacılık yakıtlarının geliştirilmesi ve kullanımı yer alıyor.



    Karbon giderme: Havayolunun mevcut taahhütlerinin ötesine geçen karbon emisyonlarını atmosferden uzaklaştırmak için yenilikçi projelere ve teknolojiye yatırım yapmak ve ormancılık, sulak alan restorasyonu, yeşil alanların korunması ve diğer negatif emisyon teknolojileri yoluyla karbon giderme fırsatlarını araştırmak.



    Paydaş katılımı: Karbon azaltma ve giderme hedeflerini ilerletmek ve küresel etkimizi en üst düzeye çıkarmak için çalışanları, tedarikçileri, küresel ortakları, müşterileri, sektördeki meslektaşları, yatırımcıları ve diğer paydaşlarıyla koalisyonlar kurmak.








  • Haber diye yayınladığınız bu paylaşımın aşağıdaki görselde belirttiğim noktasına kadar aynı şeyi döndürüp durup yeniden anlatmaktan öte bir içerik yok. De ne yapmış hadi neymiş planı derken boş boş okuyoruz bu noktaya kadar.

    Artık Donanım Haber' de bir çok içerik üreticisi böyle kalitesiz, belirli gazetelerin yaptığı gibi clickbait tarzında haberler yapmaya başladı.

    Bu içerik kalitenizi oldukça düşürüyor, bilginiz olsun!


  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    yazı eğer kısa olsa sen haberi okuyup anlayıp çekip gideceksin bu google gözünde değersiz anlamına geldiğinde sayfada durduğun süreyi yükseltmeye çalışıyorlar. Tabi birde 300 500 kelime mevzusu var lafı çokta uzatmak istemiyorum.
    Tüm siteler bu yüzden bir konuyu anlatırken mümkün olduğunca uzun yazmaya çalışıyorlar. Sitede durduğun süreyi arttırmak için.

  • Gücünü elektrikten alan uçak motoru seri üretime geçip kullanıma başlanırsa olur yoksa yazılanlar temenniden öteye geçmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.