Şimdi Ara

Tükendim Artık Hiçbir Şeyden Zevk Alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Yaşım 22 Bilgisayar Mühendisliği 4.sınıf öğrencisiyim. Aşağıda anlatacağım sebeplerden dolayı maalesef okulum 1 sene uzadı. Artık o kadar dipteyim ki tükendim , hiçbir şeyden zevk alamıyorum eskiden deli gibi kitap okur film dizi izler oyun oynar vaktimi kendimi geliştirmeye harcardım ama 1.5 2 senedir hiçbir şey yapamıyorum. Ne kitap okuyabiliyorum ne film dizi izleyip oyun oynayabiliyorum. Hayatım o kadar boş geçiyor ki bütün günüm sıkılarak geçiyor. İçimden hiçbir şey gelmiyor. Uzun süredir nofap araştırmaları yapıyordum normalde 2 günde 1 fap yaparken etkilerini araştırıp forumda konuları okuyarak nofape karar vermiştim. 1 hafta nofap uyguladım ama sonunda aşırı sıkılıp tekrar bozdum. Şu an yine 1 hafta oldu bozmaktan çok korkuyorum.

    Doktora da gidiyorum ilaçlar kullanıyorum anksiyete ve depresyon problemlerim var. Yardımlarınıza ihtiyacım var artık eskisi gibi kitap okurken zevk almak , dizi film izleyip, oyun oynayıp eğlenebilmek istiyorum. En önemlisi artık bölümüm adına kendimi geliştirmeye başlamak istiyorum. Motive olduğum zamanlar oluyor ama maksimum 2-3 gün kadar sürüyor.

    Artık eski yaşam enerjime kavuşabilmek için ne yapmam gerek bilmiyorum , odaklanma problemim de var forumdaki konuları adam akıllı okuyamıyorum , vaktim boşa gidiyor ve çok üzülüyorum ama bunun için de bir şey yapmıyorum o daha çok üzücü....

    Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Artık bıktım,usandım bu durumdan.







  • ne zevki kardeşim.zevk gelip senin alıp biyerlere götürmez git kızlarla takıl en sevdigin oyunu 10saat kafan catlayıncaya kadar oyna.yada ufak çaplı şehir gezisine çık.kendini haftada bir en sevdigin yemekle ve tatlıyla ödüllendir.yeni arkadaslıklar edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0

    ne zevki kardeşim.zevk gelip senin alıp biyerlere götürmez git kızlarla takıl en sevdigin oyunu 10saat kafan catlayıncaya kadar oyna.yada ufak çaplı şehir gezisine çık.kendini haftada bir en sevdigin yemekle ve tatlıyla ödüllendir.yeni arkadaslıklar edin
    inanın dediğiniz hiçbir şeyi yapmaya ne enerjim var ne de gücüm var
  • 35 kişi okumuş ama 1 kişi yazmış
  • Değerli dostum, NoFap vesilesiyle vücutta meydana gelen reaksiyonları öğrenirsen,dopamin ve dopamin reseptörleri arasındaki ilişkiyi öğrenirsen o zaman durumun farkına varabilirsin.Seni tanımam etmem ortaya konuşuyorum ; oturarak ağlayıp sızlanarak herhangi bir başarı elde etmeyi bekleyemeyiz.Doğrudur bitkin düşmüş olabilirsin ancak sen pes etsen de etmesen de hayat devam edecek.

    Çevrendeki insanlar "aa bak yazılımcışair ne durumda" diyip günlerce yas tutmayacak bir süre sonra seni unutacaklar hayatlarına devam edecekler ve sen o sırada bataklığında çırpınmaya devam mı edeceksin?

    Nofap'a başlamışsın ve aşırı sıkılmışsın ilk hafta.Bu durum dopamin mevzusunu bir kez daha kanıtlar nitelikte.Sıkılman çok normal hatta sana haz veren herşeyi bir anda bıçak gibi kes,zor olacak ancak zamanla silinen dopamin reseptörlerin tekrar düzelmeye başlayacak inşaAllah dostum.

    Sağlıklı bir uyku düzeni yakalayabilirsen çok daha etkili olur inşaAllah.

    Azim ve kararlılık önem teşkil ediyor.Dilersen özelden de dertlerini açabilirsin :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • tükenmişliği kabul et öyle yaşa sende. hayat herkese gülecek diye bir kaide yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 16 Şubat 2020; 3:38:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #rahatbatiyor.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyleyim, kapitalizmin robotlarıyız.

    Namaza baslarsan için rahatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.