Şimdi Ara

Realme X50 Pro, 65W SuperDart hızlı şarj teknolojisi ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Realme X50 Pro 5G, yeni 65W SuperDart hızlı şarj teknolojisi ile 24 Şubat'ta piyasaya sürülecek. Şirket akıllı telefonunun lansmanını, iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de yapamayacak olsa da bu etkinlik Madrid'de gerçekleştirilecek.



    685 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulabilir



    Realme başkan yardımcısı yakın bir zamanda, Realme X50 Pro modelinin Snapdragon 865 yonga seti, 12GB RAM ve 256GB depolama alanına ek olarak, cihazın Android 10 tabanlı Realme UI 1.0 arayüzü ve NFC bağlantısı ile geleceğini duyurmuştu. Şimdi ise Realme X50 Pro'nun yayınlanan yeni bir görselinde yer alan 65W SuperDart hızlı şarj ibaresinin yer aldığı ortaya çıktı.





    Realme Hindistan CEO'su Madhav Sheth, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama ile 65W SuperDart hızlı şaj teknolojisinin cihazda ısınmaya yol açmayacağını ve aynı zamanda rakiplerine göre daha hızlı şarj ve daha uzun bir pil ömrü sunacağını iddia etti. Kablosuz şarj desteği de sunması beklenen cihazın, çift selfie kamerası, ekrana gömülü parmak izi sensörü, dört arka kamera, çift modlu 5G desteği ve Corning Gorilla Glass korumalı 90Hz AMOLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Realme X50 Pro'nun beklenen satış fiyatının ise 685 dolar olacağı da sızan bilgiler arasında.








  • Önce X2 Proyu getirsinler

  • Bu kadar marka ve modele yazılım desteği sunmak çinlilerin hiç işine gelmez arkasını döner uyurlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gagavuzz G kullanıcısına yanıt
    hiç beklemeyin zaten realmi xt bile faiş fiyattan girdi ülkeye! realme 5 pro ile aynı donanım özelliklerine sahip olmasına rağmen xt de sadece amoled ekran vardı arasındaki fark nerede ise 1300 tl idi daha yeni 300 tl daha düştü; zannetmiyorum oppo buraya amiral gemi olarak ürettiği telefonlarının çoğunu getirmeyecek!
  • Poco çıkalı neredeyse iki sene oldu.İçinden QC 3 charger çıktı.Qc 4.0 destekliyor.Para battı.Alibabadan Qualcom QC 4 cihazlara baktım.Patlayan , çalışmayan, o değerlere çıkmayan vs. vs yorumlar görüp vazgeçtim.

  • Önce xt ye bir günde yaptığı fahiş zamları geri çeksinler 2000 tl ederi var 5pro ya göre

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.