Şimdi Ara

21 Yaşına Girecem Hiç Sevgilim Olmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
5.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • boş işler
  • Tipsizseniz, kısa boyluysanız asla bir sevgiliniz olmayacak. Yemin ederim!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi paranı kazanıp kendi evin olmadıkça bir şeye yaramıyor. Ancak kafelere, sinemalara ( evde torrent dururken) falan gidip duruyorsun 3-5 kuruşun hesabını yaparak. Hiç güzel bir şey değil, insanı daha fazla strese sokuyor. Hele bir hayatını rayına oturt, 25-30 lu yaşlarını hızlı yaşar telafi edersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faber12

    Kendi paranı kazanıp kendi evin olmadıkça bir şeye yaramıyor. Ancak kafelere, sinemalara ( evde torrent dururken) falan gidip duruyorsun 3-5 kuruşun hesabını yaparak. Hiç güzel bir şey değil, insanı daha fazla strese sokuyor. Hele bir hayatını rayına oturt, 25-30 lu yaşlarını hızlı yaşar telafi edersin.
    katılıyorum

    para olmadıktan sonra kız olsa ne yazar




    sokakta gezip sinemaya gitmekten öteye gitmez




    para olsa , yurtdışına tatile gidersin. uludağda kayak yaparsınız beraber vs vs



    her şeyin başı yine paraya bakıyor
  • ben sevgilisizliği değil de çevremin sevgilisi olmasını dert ediyorum. annem söyleniyor kuzenin burak da bulmuş sarışın yeşil gözlü bir kız. kız burak ı antalyaya çağırmış bol seksli tatil yapacakmış. yani ben bu burak la büyümüş taso oynamış adamım. niye hayat bana adil davranmadı onun da sevgilisi olmasaydı bu kadar zoruma gitmezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 14 Şubat 2020; 18:40:30 >
  • Herkes tanısın bilsin. Bu adam kız kardeşiyle cinsellik konuştuğunu itiraf etmiştir. "Lachowski" kullanıcı adlı üyenin tez zamanda süresiz uzaklaştırma cezasına çarptırılmasını yöneticilerden arz ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keira-

    Herkes tanısın bilsin. Bu adam kız kardeşiyle cinsellik konuştuğunu itiraf etmiştir. "Lachowski" kullanıcı adlı üyenin tez zamanda süresiz uzaklaştırma cezasına çarptırılmasını yöneticilerden arz ederiz.
    kafan mı iyi senin? biriyle karıştırıyon beni aynı şeyi yazıp duruyon 2 konuya da. bu profilin de anime fotosu olanlar niye hep böyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 14 Şubat 2020; 18:53:48 >
  • Hayvan sevmek insan sevmekten daha mantıklı bence.Hayvanların seni aldatma ihtimali yok.Hayvanlar sevgilin kadar para yemez.Hayvanlar arkandan iş çevirmez.Hayvanları kıskanmazsın.Hayvanlar hayatına stres yerine güzellik getirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başını bela almak istemiyosan şimdilik hele dur
  • Birader bende aynı durumdayım sevmedim mi sevdim, mesaj attim mi attım, ama seni seviyorum diyemedim halen de diyebileceğimi zannetmiyorum. Niye diyemedim kendime içi boş laflar söyleyip karşımdakini oyalacak güzel sözler söylemeyi yakıştıramadım bundan sonrada iyi bir iş bulursam kim tutar beni giderim direk bodaslama evlilik teklifi yaparım. İyi bir iş sart birader kendime faydam olmadıktan sonra ilin kızını da oyalamam. Her şey ölünceye kadar hayırlısı diyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar "tipsiz, çirkin, gerizekalı" tiplere ölüp bitmiyorlar. Onlar sadece duygusal açıdan daha güçlü ve daha erkeksi oldukları için kızlar onları tercih ediyor. Sizin bakmaya kıyamadığınız, "keşke bu kız sevgilim olsa be" deyip hayal kurduğunuz kızlara o iğrenc kategorilere attığınız erkekler sahip oluyor. Çünkü, siz düşünüyorsunuz, onlar ise aksiyon alıp red yiyor ve tecrübe kazanıyor. Onlar için "kadın acaba beni hakediyor mu" mantığı zirvededir, "tipsizim, param yok" diye düşünmüyorlar. Sadece erkek oldukları için bile değerli olduklarını biliyorlar, çünkü o muhteşem organ kadınlarda yok.

    Üniversitede tanımadığınız kızlara yürürseniz, bir süre sonra adınız sapığa çıkar. Red yeme tecrübesini sosyal ortamınızın dışında yapın, üniversitede sevgili yapmak isteyenler (gerçi bu nasıl bir ezikce ifadeyse artık) sosyal ortamlarda bulunsunlar. Siz hayatınızın odağına kendinizi koyduktan sonra kızlar zaten size gelecektir.

    En önemli faktör de pozitif olmaktır. Kimse, özellikle hiçbir kız negatif ve içe kapanık bir erkeği istemez. Filmlerde kötü çocuklardan dayak yeyip, ezilip kenarda duran erkeği okulun en güzel kızının seviyor olacağı hayallerine kapılmayın. Kadınlar gücün yanındadır, Nazilerin kucağına atlayan Fransız kadınları hatırlayın. Dediğim gibi en önemli faktör pozitif olmak ve sürekli gülümsemek. Fakat, bunu başkaları gülsün diye yapmayın, sadece içselleştirin. Kızlar kendilerini eğlendiren bir erkek aramazlar, hayatı mutlu ve pozitif olan erkeğin hayatına girmek isterler.




  • benimde 21 yaşında ilk sevgilim oldu. ondan sonra da açıldım zaten boş kaldığım gün nadir oldu. ilki geç olur ama diğerleri peşi sıra dizilir.
  • berbats B kullanıcısına yanıt
    son paragrafa imzamı atarım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    tipsiz+kısa boyluysak mı sevgilimiz olmayacak yoksa bunlardan yalnızca birine sahip olsak da oluyor mu ?

    bu konuya hemen bir acıklık getirilmeli
  • Benim de hiç olmadı ama sebeplerimiz farklı. Ben yakışıklılık boy postan ziyade düşünce yapımin benimle birebir ortusmesini istiyorum arkadaslar böyle düşünürsen çok beklersin diyorlar ama hiçbir zaman içten içe bile bir beklenti içinde olmadım hep yokuşa sürüp geçiştirdim.
    Aslında hiç yaşamadım ama kendimde insanı yariyolda bırakıp hemen ilişkiden sıkılacakmis potansiyeli görüyorum belki de kimsenin başını yakmak istemeyişimden ötürü boyleyimdir.
    Vicdan denen şey devreye giriyor sağolsun :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 2:43:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav ailem zengin para sıkıntım yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.