Şimdi Ara

Şuan Tutkulu olduğunuz oyun hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir eve geleyim de şu oyunu oynayayım dediğim bir oyun bulamıyorum. Rekabetçi sistemlere dayalı oyunları çok severim single pek sevmem maalesef. Csgo Lol Battlefield serilerini yıllarca oynadım ama sildim komple onlarda kitleden dolayı keyif vermiyorlar.

    Şu aralar Forza 4 , witcher 3 arada da f1 2019 oynuyorum ama tutkulu değilim Sanki zorla açıp oynuyorum.

    En sonra Frostpunk bu tutkuyu vermişti bana ve oynayanlar bilir fırtınayı atlatmayı kafaya koyduydum işyerinde bile minik planlar yaptım düşünüyordum şöyle yapsam böyle yapsam diye 2-3- gün bana eski oyun tutkumu yaşatmıştı frostpunk.

    Anlatmak istediğimi bir nebze olsun anladınız diyerekten

    Sizlerin şuanda gerçekten tutkulu bir şekilde oynadığınız oyunlar varmı hangileridir merak ediyorum gerçekten.



  • hiç bir oyuna tutkulu değilim. Ama RPG ve hikayesi seçimli oyunlara tutkuluyum. Örnek Telltale, visual novel,witcher, dragon age, mass effect, vampire ve b.
  • Witcher 1/2 (3)

    Dragon Age Origins

    Mass Effect 1/2/3


    Bu oyunlardan daha kral oyun görmedim. Bir gamer olarak bütün oyunlari hemen hemen oynadim..
    bu 3 oyunu oynamayan cok şey kaybetmiştir.. Cok güzel oyunlar var elbette ama mutlaka top3 oyunu oynayin.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam demek istediğim şuan ne oynuyorsunuz yani böyle eve gelsemde yemekten ssonra başına otursam diye hırslandığınız bir oyun varmı onu demek istedim.
  • Red Dead redemption 2 oyna o kadar baglandim ki youtubeden oyunun degisik degisik videolarını izliyorum
  • Assassin's Creed Odyssey'e başladım severek oynuyorum.
  • Şuan piyasada adam akıllı oyun yok, herkes bir kaç yıl önce çıkmış kült oyunları oynamaya devam ediyor. Steam en çok oyuncu sayısına bakıcak olursak DOTA ile CS GO ilk sıralarda. Birde şu çöp oyun pubg var halen neyini oyunyorlar anlam veremiyorum.Şahsi fikrim oyun piyasasına Knight Online, Metin2 tarzı oyun dünyasını kasıp kavuracak olan bir MMORPG çıkması lazım.
  • solgunaltair S kullanıcısına yanıt
    Her insan sevilen her oyunu sevmek zorunda değil. Anlam vermeden önce bu teoride hemfikir olmamız gerek. Bana da aldırdılar, ben de sevemedim ama aldıran arkadaş 2000 saat oynamış, ben 13 saat, o da zorla. KO, Metin2 falan onları da sevemedim, Witcher 3 de. Ama sevememem, onların kötü olduğu anlamına gelmez.

    Mesela ben bulmacalı veya bölümlü oyunları severim. Akşam iş çıkışı geleyim, Basit eğlence tarzı (Human Fall Flat, Book of Demons, Fallout Shelter, SKYHILL gibi.. ) oyunları 1-2 saat oynayayım yeterli kafasındayım.


    Her insan farklıdır. Eleştiri olarak düşünmeyin bu yorumu. Kişisel yorum.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Anladım, siz daha çok stres atmak için oyun oynamayı tercih edenlerdensiniz.Tabiki herkesin zevki farklıdır.
    Ben zamanının büyük kısmını oyun oynayarak geçirenleri ele alarak yorum yapmıştım. Herkesin işi veya sosyal yaşantısı olmayabiliyor. Bende onlardanım ve zamanımı oyun oynayarak geçiriyorum her ne kadar istemesemde
    Ben çok oyunculu, emek harcanan oyunları seviyorum. Kafayı gömdümmü saatlerce zaman geçirtiyor. Çoğu oyuncuların yaşam felsefesi oldu artık.
    MMORPG tarzı oyunlar şu açıdan avantajlı oluyor,
    Oyuncular birbirleriyle sürekli iletişim halinde ve takım oluşturarak işbirliği kuruyorlar, tanışıp arkadaş oluyorlar. Mt2 , K.O tarzı oyunlarda bu vardı milyonlarca kişi oynardı. Mesela sosyal medyada bu oyunlara özel gruplarda oyuncu aranırdı, (klana alım vardır tarzı). Okulda vs sohbet ederdik.Bir bütünlük vardı. Şuan piyasada bu tarz oyun yok ve herkes farklı oyunlara dağılmış durumda.
  • solgunaltair S kullanıcısına yanıt
    oyunların da metası var. ben lisedeyken web tabanlı oyunları oynuyordum. o kadar çok kitlesi vardı ki klanlar.org ( eski adıyla klansavaslari.net ) ve seafight hesaplarını 2008-2009 döneminde 1100 liraya satmıştım toplamda. o dönem umaykut, **** vs çok meşhurdu. şimdi bunları oynayan çok az. bahsettiğin oyunlara hâlâ ilgi var. ben hatırlarım ilkokulda, lisede oynayan epey insan vardı onları da. sonra moba gelişti. CS GO varlığını devam ettirdi. ardından battle royale çıktı. Bu kadar online yapımların ardından hikaye oyunlarına ilgi azaldı.

    sebebi de şu; online oyunlar bağımlılık yapan ve seviye veya rank ilerlemesine dayalı. hedefin bir sonu olmadığı için, rekabet ortamı oluşturduğu için sürekli oynanıyor. Yeni nesiller de bu oyunlarla büyüdüğü için hikayeli oyunlara yönelmiyorlar.

    bizim zamanımızdaki NFS, GTA, Half Life, CS 1.5 gibi oyunlarla aynı mantaliteye sahip değil. çok fazla bağlayıcı unsur var. Böyle de devam ettiği sürece KO gibi oyunların da oyuncu kitlesi düşecek, kaliteli hikayelere sahip oyunlar da azalacak, azalıyor da..
  • gta IV oynuyorum daha önce bozuk diye oynamıyordum hala optimizasyonu çöp oyunun ama sarıyor
  • From Software oyunlarınlarına bayılıyorum.
  • O bizi kendine hapseden güzel oyunlar güzel atlara binip gittiler, pixelin ölüsüne kaldık.

    Mesai bitse de eve gidince şunu oynasam dediğim tek oyun şu an Forza Horizon 4. Ezelden beri araba yarışı oyunlarının hastası olarak (NFSU ve NFSU2 'ye harcadığım saatleri bi hesaplayabilsem neler çıkacak) beni acayip etkiledi bu oyun, rüyamda RS6 ile karlı yollarda hız yapıyorum arada ya.

    Onun dışında da Assassin's Creed Origins'i yeni bitirdim The Hidden Ones DLC'si ile beraber, aslında Firavunların Laneti DLC'sini de aldım, hatta Animus Projesi'nden Türkçe yama da satın aldım. Forza yüzünden oynamaya fırsat olmuyor. Ama 50+ saat aralıksız oynamak çok keyifliydi. Oyun içi detayları o kadar güzel ki.

    CS:GO, Path of Exile, DOTA2 ve ömrümün törpüsü Knight Online'ı bırakalı epey oldu, çok şükür online oyun illetinden kurtuldum. Competitive oyunları severim aslında ama CSGO gibi oyunlar da ömür törpüsü.

    Steam Ödülleri oylamalarında "tutku ile devam ettiğiniz" kategorisinde her zaman GTA V'e oy veririm, zaten 300 saati aşmak üzere neredeyse oyun sürem. Ama artık sadece yeni arabalar eklendiğinde giriyorum ona da. Direkt Los Santos Customs'ta soluğu alıp ne gibi body kitler gelmiş diye modifiyeye girişiyorum. 15 dk. sonra sıkıyor zaten.

    Papers Please de güzel, ama çok uzun süre oynanmıyor, text-based oyunları sevsem FM - CM oynardım.

    Edit: Bir de point click puzzle oyunların hastasıyım. Room serisi ve The House of Da Vinci çok güzeldi. Çok hızlı bitiyor sadece.

    Syberia 3 hariç ilk iki oyun da efsaneydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 15 Şubat 2020; 10:54:18 >
  • football manager serisi her yıl sürekli oynarım 500-700 saatim olur yıllık günde 1-2 saat oynarım şunu alsam bunu trasnfer etsem şampiyonlar ligini alır mıyız falan bir de 3-4 gündür frostpunk oynuyom saatlerce baya sarıyor
  • Arkadaşlar boş akşam boşvakitlerim oluyor.
    Dizi ,film ve oyun olarak rpg ve football manager dalinda yürüyorum..
    Ama son zamanlarda degişiklik ariyorum
    Mass effect, Dead Space vs Uzay oyunlari Önerebilirmisiniz ? Görüntüsü kalitesi yüksek Olursa bu tarz sevinirim.
  • Şuan Tutkulu olduğunuz oyun hangisi?
    Şuan Tutkulu olduğunuz oyun hangisi?
    Şuan Tutkulu olduğunuz oyun hangisi?
    Şuan Tutkulu olduğunuz oyun hangisi?
  • Adam ne sormuş millet ne cevap vermiş
  • Mount and Blade oyna , yakında Bannerlord da çıkıyor , onu oynarsın
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam oyun tavsiyesine döndü konu anlatamadım olayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.