Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.837
Cevap
119
Favori
817.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba elimde galaxy s10 var. Pil ömründen biraz şikayetçiyim. S20 plus düşünüyorum 120hz ekran ve pil ömrü nedeniyle. S20+ kullanıcıları ekran süreniz ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 haftadır kullanıyorum hocam pil ömrü yetersiz ama 120 hz baya keyifli değer gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkürler, yetersizden kastınız nedir? Ekran sürem 4-5 saat civarı günü çıkaramıyorum genelde. Acil bir durumda yarı yolda bırakabiliyor. Bana en az 7-8 saat ekran süresi verirse yeterli olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep klasik cevaplar olcal belki de ama bu cihaza bu işlemci olmamış keşke snapdragon olsaymış şahane cihaz olurmuş. Bataryayı işlemci net sömürüyor. Ben 11 den geçtim bu cihaza 8 plusun işlemcisi bile bundan iyiydi diyebilirim.

    Kullanıma bağlı 6 saat alabilirsiniz ekran süresi. Ama 120 hzde daha hızlı gidiyor batarya. 120 ye geçince 60 a dönemkte zor oluyor çok seri ekran oluyor kullanırken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 - 8 saati Snapdragon işlemcili model bile zor verir. Snapdragon genel yoruma göre Exynos'tan yaklaşık bir saat fazla ekran süresine sahip. Tabi kullanıma göre çok değişen şeyler bunlar.
    120 Hz olayı bu telefonlarda gösteriş olarak konmuş. Bataryayı emmek dışında bir işe yaradığı yok. Günün telaşına kapıldığında hiç farkettiğim bir ayrıntı değil ve, sadece batarya yüzdesinden farkediyorum. :D Tabi benimki düz model, Plus biraz daha iyidir.
    Sıkıntı bu telefonlarda değişken ekran tazeleme hızı kullanılmıyor. 120 Hz modunda ekrandaki görüntüde bir piksel bile oynamasa bile ekran 120 Hz ile yenileniyor sürekli. Bu da gereksiz güç tüketimi demek. Yoksa ekrandaki görüntü sadece değiştiği an yenilense pil ömrü daha iyi olacak...
  • Samsung diger android firmalara nazaran kalite anlaminda ve güvenlik anlamında önde gelen bir firma ama son yıllarda ne yazık ki üstüne birşey katamıyor. Ekran kalitesi amenna lakin en büyük rakibi olan iphonun 8den bu yana her sene daha da iyileştirdiği pil performansı samsung tarafında çok eksik. Dikkat edin geçmişte firmaya para kazandıran S serisi artık satışlarda ciddi rakamlara ulaşamıyor. Piyasada alt serilerle yuksek satış rakamlarına ulaşıyor. S serisi kullanıcılarını her geçen yıl kaybediyor. Şansına huawei google servisleri sorunu yaşıyor yoksa android aleminde iphone rakibi huawei kalırdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brave353 kullanıcısına yanıt
    Sert basın tek çözüm o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Sanırım ben çözüm buldum kendimce... Dün temiz kurulum yaptım ve yedek aktarımı yapmadım... Şuan parmakizi çok hızlı ve hatasız çalışıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S serisi gibi pahalı serilerin sürekli çok satması zaten beklenemez ama farklı nedenler de var. Birkaç yıl önce aldığın bir S serisi cihaz. Pekala bugün de gayet kullanılabilir ve işe yarar durumda. Hani Galaxy S8'den Galaxy S10e modeline geçtiğimde tek hissettiğim artan RAM'in beni rahatlattığı idi. Yoksa performans olarak arada uçurumlar yoktu, çünkü diğeri de gayet hızlı idi. Ancak Galaxy S8'e gelen son Android güncellemesi RAM kullanımını ciddi arttırınca, arkaplandaki uygulamaların sürekli kapanması can sıkar olduğu için yükselttim. Bu durumda şu var tabi. Bir sonraki güncellemede Galaxy S10e de patlayacak RAM kullanımında demektir. Hatta Galaxy S20 ile 64 MP kamerayı kullanan bir işlem yapın, arkaplandaki uygulamalar hemen ölüyor yine. Hani 8 GB RAM bile günümüz cihazlarını verimli kullanmak için yetmiyor. Ve bunlar en pahalı seri.
    Bir de ucuz cihazlara bakıyorsun. En pahalıların yaptığı işi görece daha yavaş ve görece daha kötü yapsalar da fiyatlarının hakkını daha fazla bir başarı ile veriyorlar. Hani kullandığın bir uygulamayı bir cihaz diğerinden üç kat daha hızlı çalıştırmıyorsa, ya da çektiğin fotoğrafı üç kat daha iyi çekmiyorsa ki oldukça göreli bir şey bu, üç katı ücret ödemek de herkese göre değil. Hele iPhone ile yarışan fiyatlarda da S serisi aman aman mucizeler sunmuyor artık. Eskiden her S serisinde bir şeyler konurdu ama yavaşladı artık. S8 ile ekran büyüdü, S10 ile tüm cihazı kapladı, S20'de ufak güncellemeler ile atlattılar vs. Annem hâlâ benim şikayet edip, az daha duvara vuracağım Galaxy S5'i kullanıyo ve halinden memnun. Çünkü aynı işi görüyor. Düşündüğü maks. bütçedeki telefonlarda, onun cihazındaki kadar RAM de yok.




  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız ama en çok satan ilk 10a bakıyorsunuz S serisi yok. A20,A51 vs var ama S yok artık. En çok satan da iphone 11 mesela. Anlatmak istediğim samsungun elinde android gibi özgür bir platform varken kullanıcılar için en ciddi özellikler olan pil ömrü,performans,kamera gibi konularda pozitif birkaç dokunuş ciddi geri dönüşler sağlayacaktır. Fiyat olarak da zaten S serisi kullanan biri 3 aşağı 5 yukarı iphone serilerini de alabilecek güçte oluyor. S6Edge-S7-S9 ve son olarak şimdi S10 kullanıcısı olarak s20 serisine geçmek istedim ama yorumlar ve videolarda oyun performansı,pil performansı,ısınma sorunu vs yeterince tatmin etmedi. Huawei daha başarılı bazı konularda onun da google servisleri olmaması dezavantaj. İphone pro siparişi verdim az evvel. Herkese iyi forumlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır s20 plus kullanıyorum normal kullanımda bile ısınma yapıyor cihazım geçer diye bekledim de geçmedi. Normali bu mu acaba benim gibi sorun yaşayan var mı? Normal kullanımda bile 38 derece görebiliyor yani. Sıfırlama yapacağıım gibi çözemedim sorunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mate 20 pro kullandım oyun performansı hoşuma gitmiyordu. Oyun performansına iphone un üstüne cihaz tanımam ben. Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam. Bütçe olsa bende pro max almak isterdim. Ama s20 plustanda memnunum sorunları çözebilirsem tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi bey video paylaşmış samsungun yeni exynos 1000 işlemcisi hakkında. seneye türkiyeye snapdragon getirirler bu sefer de exynos daha performanslı olur kesin.
  • 8000 bütçem var arkadaslar ne önerirsiniz acaba tel olarak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravemurder B kullanıcısına yanıt
    Aldıktan sonra fiyat takibi yapıyorsan veya sürekli telefon değiştiriyosan ikinci el değeri senin için önemliyse samsung a bulaşma hocam. Teknik özellikleri ne kadar iyi olursa olsun fiyatlandırma politikası berbat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerde Exynos satılmıyor ki, Snapdragon da var ama durum değişmiyor. Aynı deneyimi ya da çok benzerini Çinli firmalarda daha ucuza alabiliyor kullanıcı. Samsung'un eskisi gibi peynir ekmek gibi S serisi satması zor bu zamandan sonra. Ciddi yenilikler yapması gerek, 100x etiketi koyup göz boyayarak değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcoreuss

    Aldıktan sonra fiyat takibi yapıyorsan veya sürekli telefon değiştiriyosan ikinci el değeri senin için önemliyse samsung a bulaşma hocam. Teknik özellikleri ne kadar iyi olursa olsun fiyatlandırma politikası berbat
    Alinca uzun sure kullanıyorum hocam 2. El degeri önemli degil benim icin sadece bu paraya alınabilecek en iyi tel nedir o konuda tavsiye istiyorum sanirim bu paraya seçenekler i phone 11,galaxy 20 plus ve p30 pro.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravemurder B kullanıcısına yanıt
    Iphone 11 ekrandan direkt olarak elenir, p30 pro ya 6000 bile vermem işlemcisi çok eski kaldı huawei üst modelleri Google servisleri yok bildirimler sıkıntılı ya oneplus ya da samsung kalıyor geriye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 27 Temmuz 2020; 22:23:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak edenlere s20 plusun antutu testi.


    Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende ana ekranda sürekli whatsApp sohbet balonu ortaya çıkıyor; bunu kapatmanın yollarını bulamadım bilen var mı aranızda?
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.