Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 Pro, DxOMark’a göre en iyi kameralı akıllı telefon oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hiç inandırıcı değil . mi9t kullanıyorum fakat istediğim performansı alamıyorum. Bundan önce Nokia 7 plus kullandım bir süre mi9t den daha iyi çekyordu he gece modu yoktu ama gene iyi performans gösteriyordu. Xiaomi ler gerçekten kamera anlamında kötü eminim mate30 pro dan daha iyi değidir. Şu saçmalığa bakar mısınız her sene xiaomi çıkarıyor birinci oluyor sonra huawei çıkarıyor o birinci oluyor son yakın senelerde böyle oldu kim parayı bastırırsa öne çıkıyor hesabı ama huawei daha iyi bu bir gerçek kabul etmek gerekir ki en iyi video performansı iphone ama hiç sevmem parasının hakkı değil alanlar neden aldığını bile bilmiyor bilmeyenler için konuşuyorum abi epıl işte en iyisi kafası var . Nokia 9 incelemesi yapmıştı Erdi üstad piyasa da nokia 9 kadar kamerası komplike çalışan bir telefon yok beş kamerada tek bir görüntü de karede topluyordu detayları işlemci içinde görüntü sinyal işlemcisini gerçek anlamda kullanan ilk telefondu 1.200 katmana kadar derinlik hesaplıyordu ama dxomarka para vermedikleri için orta sınıf seviyesinde puan verdiler telefona . Ama örnekleri var muhteşem çekimleri var özellikle tanınan bir fotoğrafçı enfes detaylar alıyordu. Sağdan soldan da çamur atanlar oldu hele webtekno 3310 gibi yaptı en sevmediğim teknoloji haber sitesi webtekno kendini komik zanneden 2 şakraban tipli adam telefon yorumluyorlar neyse konu dağıldı gitti . Teknooji dünyasında Erdi Özüağ üstüne adam yok Burdan kendisine saygılar sevgiler. Xiaomi asla kamera telefonu olamayacaksın .





  • Ekran, 5G, LPDDR5 ram, kamera hertürlü 1 numara

  • Xiaomi her zamanki gibi rakipsiz. 2013 yılından fırlama tek kameralı Iphone SE2 listeye bile giremeyecek acı gerçekleri kabul etseniz iyi olur

  • Markası iPhone diye hiçbir makra önüne geçemez mi demek? Nasıl bir kafada yaşıyonuz la siz :))

  • DoxOMark doğru puanı vermiş. Xiaomi Mi 10 Ultra Quality 108mp çekim yapıyor, iphone 11 medium quality çekim yapıyor. 12mp demode oldu artık.<br /><br />Xiaomi de 12gb LPDDR5 ram var, iphone 4gb LPDDR4... Apple ucuz donanımı pahalıya satıp %300 kar elde etmeye çalışıyor.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.