Şimdi Ara

Huawei, Google'a rakip ekosistem geliştiriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu Turkcell yetkilisinin söylemlerini, hal ve hareketlerini incelediğinizde 2. el araba satıyor olsa alır mıydınız? Ben şahsen almam.

  • Google uygulamalarının Huawei Store sürümleri yayınlandığında, ciddi şekilde düşük bir boyut farkı ile yükleme öneriyor şu an. Yani var olan android telefonlarını bile kendi marketine kaydırmaya başladı. Bu iyi mi ? Tabii ki hayır. Benim için kesinlikle oldukça itici bir durum. Ben android işletim sistemi kullanmak istiyorsam Google uygulamalarını kullanmak isterim. Google uygulamaları kullanmak istemezsem de gider iPhone alırım. Şu an açıkçası uzak doğulu bir işletim sistemi de, marketini de kullanmak istemiyorum. Böyle devam ederse satacağım telefonumu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyada gogle hegemonyası artık abd tarafından dijital bir güç olarak kullanılıyor.Teknoloji devleri bu tekelden kurtulmak zorunda ve yeni ekosistemlerin oluşturulması lazım.

    çin bu konuda çok geç kaldı,klasik kopyalama politikasıyla gogle tarafına sırtını dayadı.huawei gerçekten son yıllarda en performanslı ve kullanılır telefonlar yaptı,çok sivrildi ancak gogle servislerine olan bağımlılık onlarıda vurdu.samsungun yapmadığı şeyi huawei yapıp iphone saçmalığını bitirebilirdi ancak abd kendi markasını batırmamak adına gogle gibi bir dijital gücü ambargo olarak huawei ye karşı kullandı.Bu etik açıdan doğru olmadığı gibi gogle gibi bir tekelinde sorgulanmasına ve alternatif şeyleri üretmeye yöneltti dolayısıyla gogle servislerine alternatif bir ekosistem şart yoksa adil olmayan rekabet koşullarında gogle ve onun servisleri hep haksız şekilde zirvede kalacak.
  • Huawei mağazasında bir kaç sene komisyon almasın tüm reklam gelirlerini geliştiriciye aktarsın yakın olduğu geliştiricileri ile özel anlaşma yapsın örneğin; tencent'in yeni çıkaracağı oyunu ilk Huawei mağazasında yayınlasınlar diğerlerine geçiktirsinler. Ondan sonra su yolunu bulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamm -- 19 Şubat 2020; 4:27:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.