Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10X'i deneyebileceğiniz bir emülatör yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft, geliştiricilerin uygulamalarını çift ekranlı cihazlar için tasarlanmış Windows 10X işletim sisteminde test etmelerine olanak sağlayacak ilk Windows 10X emülatörünü yayınladı. Ancak şirket işletim sisteminin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında bir bilgi vermedi.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S20 serisi Canlı Altyazı özelliği ile geldi



    Windows 10X ilk kez geçtiğimiz yılın sonlarında tanıtılan çift ekranlı Surface Neo tablette karşımıza çıkmıştı. Katlanabilir ekrana sahip bilgisayarlar ve çift ekranlı cihazlar için tasarlanan işletim sistemi biraz daha modern bir görünüm sunuyor.





    2020 sonunda kullanıma sunulabilir



    Windows 10X'te normalde kullanmaya alışık olduğumuz türden bir Başlat menüsü yok. Yeni işletim sisteminde daha çok akıllı telefonlardaki uygulama listesi düzenini anımsatan bir Başlat menüsü yer alıyor. Microsoft muhtemelen Windows 10X'i 2020'nin sonunda çift ekranlı Surface Neo'nun çıkışıyla aynı dönemde kullanıma sunacak.








  • Windows 10X, muhtemelen Microsoft'un elinde patlayanlar listesine girecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7CE7F94C -- 12 Şubat 2020; 17:26:22 >
  • 2020 son ceyreginde bircok markadan bircok modelini gorecegiz :) . Microsoft sonunda arayuzune de el atti. Bu isletim sistemi basta yeni cihazlarla beraber gelecekmis. Yeni cihaz alacaklar 8 ay filan beklesin derim ...

  • 10x mi? Testlerimi hızlandırıp kararı bir an evvel vermek lazım. Ubuntu-Fedora, KDE Gnome. Gönlüm Kubuntu'dan yana, 12 sendedir format atmadan kullandığım win7 su koyvermeye başladı, win10 ASLA, şimdi bu x muhabbetini de görünce iyice midem bulandı.

  • adamların elinde windows 10 varken bunlara ne gerek varki. ikinci ekran bağlanmış bilgisayar muamelesi yapsa ya işte. ayrı bir işletim sistemi çıkmasımı gerekiyordu bunun için

  • ekranı ikiye böldürmek için farklı işletim sistemi yazmak şark kurnazlığıdır. 100 dolara da satmaya çalışırlar.

    altı üstü 10 mb'lık bi uygulamayla çözülebilecek bir iş.

  • quote:

    Windows 10X'te normalde kullanmaya alışık olduğumuz türden bir Başlat menüsü yok. Yeni işletim sisteminde daha çok akıllı telefonlardaki uygulama listesi düzenini anımsatan bir Başlat menüsü yer alıyor.


    Hmmmm, Windows 8'de de baslat menüsü yoktu. Pek iyi olmamisti
  • Yine bir Windows 8 vakası daha mı? tovbe etmedi mi bu microsoft. hep aynı hatayı tekrar ediyor. tamamlanmamış işletim sistemini çıkaracak. sürücü yok bol mavi ekran hatası reset ve kilitlenme hatası menü yok. programlar çalşmıyacak. sonrada yarıda bırakıp yeni bir işletim sistemi daha çıkartacak. Bu döngü 30 yıldır böyle devam ediyor. para hırsı.

  • Yalnız logo "beni almayın" diye bağırıyor windows 10'un üzerine çarpı atılmış gibi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse tüm eski filmlerin yenisi çekildi birde şu Win XP nin yenilenmiş 64 bit hale getirilmiş şekli yeniden çekilse Win 7 den sonraki saçmalığın hepsini unutsak

  • DH ve teklonoji haberi nasıl olabilir, bu mümkünmüdür

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.