Şimdi Ara

ASUS TUF GAMING FX505DU BQ150T - KULLANICI KULÜBÜ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
7.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • apolyonn A kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da 7300 tl den sunulan bu laptop hakkında düşünceniz var mı ? Ben almak istiyorum ama düşük monitör hızı beni düşündürüyor. Çok fazla oyun oynamam fakat web de beni uzun süre götürmesi için bu modeli düşünüyorum. Yapacağım işlemler film izleme, web de gezinin ve en fazla Photoshop olabilir ? Düşük ekran yenileme hızı bu işlemelerde sorun çıkarır mı ?

    Selamlar.

    asus

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam ben 120hz yada 144hz ekranlı bir laptop alırdım , farenin hareketlerinden tutun oyunlara kadar her konuda kendini farkettirir hz değeri . Ekranin 60 hz olması bu uygulamalarda elbet sıkıntı çıkarmaz ama bilgisayardan daha fazla keyif almak istiyosaniz yenileme hızı önemli bir faktördür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apolyonn A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok sağolun. Selamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaptanCan07

    İyi günler arkadaşlar. "Asus FX505DT-BQ028T-Gaming AMD R7-3750H 8GB 1TB + 256GB PCIE SSD 4GB GTX1650" kullanıcısıyım 1 aydır.

    Sizlere şöyle bir sorunumu aktarmak istiyorum. Bilgisayarımı ilk aldığım zamanlar sıkıntı yoktu. Hatta oyunlarda çok iyiydi ısınma, ses, anlık donma vs hiçbir şey yok. Sonra ben elime tüküreyim ki ekran kartı güncellemesini yaptım. Ardından windows updateleri de tamamladım. Şimdi her gün en az 1 en fazla 2 kere anlık 1-2 saniyelik anlık donma oluyor ve bu donma esnasında mouse piksel piksel hareket ediyor ve ses mekanikleşiyor. Bilgisayarda olay görüntüleyicisine girip WMI Activity kısmına girdiğimde ise günde en az 15-20 hata bildirimleri görüyorum. Hata bildirimlerinin kaynağı olan PID numaraların karşılık geldiği hizmeti bulunca "Windows Yönetimsel Araçları" ve Asusun "Armoury Crate" programı ile karşılaşıyorum. BIOS'u güncellemedim. Bazı sitelerde bios güncelleme sonrası ssd görmeme sorunu ile karşılaşanlar olmuş korktum güncellemedim. Bunlarla karşılaştıktan sonra windows sıfırlama yaptım(geldiği haline geri döndürme) ama halen aynı. HDD ve SSD sağlığı test ediyorum sıkıntı yok. Sizce ne yapmalyım? Üniversite öğrencisiyim sürekli proje veriyorlar ve servise de gönderemiyorum, Antalyada ikamet ediyorum.

    Sizce ne yapmalıyım? Ne denemeliyim?
    Üstat tekrar güncellemeleri kontrol et. Wmı activity kısmına nasıl girilir bi bilgim yok, armoury createyi sil tekrar kur, asusun sitesinde driverler kısmından asusun kendi driver programlarını kur, myasus uygulamasından testlere bak. Bios güncelledim ben bir sorun yok, bence güncelle, yani illaki sıkıntı olan olmuştur yazılım bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ASUS TUF GAMING FX505DU BQ150T - KULLANICI KULÜBÜ cihaz henüz tam olarak hazır değilmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apolyonn

    cihaz henüz tam olarak hazır değilmiş
    bende böyle bir ikaz yok.
  • Arkadaşlar selam, ben de Asus Tuf kullanicisiyim bugün maalesef klavyede problem çıktı tüm tuşlar birbirine karıştı E'ye basıyorum A çıkıyor Q'ye basıyorum B çıkıyor nasıl cozebilirim? Sizce format bir çözüm olabilir mi, cihazım yurtdışı bu yüzden garanti ne kadar ücret çıkartır kestiremiyorum çaresiz kaldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gravitist

    Arkadaşlar selam, ben de Asus Tuf kullanicisiyim bugün maalesef klavyede problem çıktı tüm tuşlar birbirine karıştı E'ye basıyorum A çıkıyor Q'ye basıyorum B çıkıyor nasıl cozebilirim? Sizce format bir çözüm olabilir mi, cihazım yurtdışı bu yüzden garanti ne kadar ücret çıkartır kestiremiyorum çaresiz kaldım.
    klavyede tuşlar karıştı diye garantilik olacak hali yok bilgisayarın :) format bence çözüm olur lakin formattan ziyade fabrika ayarlarına dönmeyi dene. windows 10un böyle bir özelliği var. Tuşlar hangi olaydan sonra böyle oldu, sistem geri yüklemeden geri yükleme de deneyebilirsin. İnternette youtube veya sitelerde başka bi çözüm yolu yok mu
  • DadasFurkan kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim yardimin için dün bu mesajı attım. Sonrasında sabah kalktım düzelmişti sanırım klavyeyi dün ıslak mendille sildigimden oldu hemen kurutmama rağmen iyi bir etkisi olmadı. Yıllardır yaparım ama dün olumsuz sonucunu gördüm, yapanın da bunla beraber aklında bulunsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende asus tuf fx505du bq016 kullanıyorum laptopu alalı 2.5 ay civarı oldu ve cihaz şuanda çok fazla ısınıyor. Arka hava çıkışlarını kontrol ettiğimde sol taraftan (esc tarafı) basınçlı bir şekilde hava çıkışı olurken sağ taraftan (numpad tarafı) hava çıkışı olsada sol taraf kadar güçlü bir çıkış yok. Cod Mw oynarken işlemci sıcaklığımda 100 dereceyi gördüm. Sizin cihazlarınızda sol ve sağ hava çıkışlarında dışarı verilen hava miktarı eşit mi ? Eğer eşitse fanlarımda bir sıkıntı var demektir ve cihazı garantiye göndericem. Bu arada sağ taraf oldukça ısınıyor.
  • Sayklop S kullanıcısına yanıt
    Gayet normal çünkü sol tarafta tek bir yarık olsa da sağ tarafta 2 ızgara mevcut ve iki fan da max 5700 rpm hızlarda dönüyor. Sağ fan gpuyu soğuturken sol fan işlemciyi soğutur.
  • Bu arada güncelleme: NVMe'mi zaman zaman algılamama probleminin sebebi diski bölümlendirip diğer kısmına Ubuntu kurmamdı, Ubuntu ve onun yedek ve ön bellek kısımlarını silince sorun ortadan kalktı. Ek olarak 2004 güncellemesini kurmanızı henüz tavsiye etmiyorum, masaüstü sistemime sırf meraktan kurdum ve bazı hatalar mevcut cpunun boşta dahil max frekansta çalışması gibi.
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Anladım o zaman işlemcimin bu sıcaklıklara çıkması çok enteresan dizi izlerken bile 60 derecenin üstüne çıkıyor üstelik altında soğutucu Coolermaster notepal infinite evo kullanıyorum şuan tx ergo500 ile değiştirdim hiçbir değişen yok. Sizinde böyle bir ısınma probleminiz var mı ?
  • Sayklop S kullanıcısına yanıt
    Arada fanların coştuğu oluyor ancak video izlerken benim alet en fazla 50 derecelerde geziniyor, yani öyle bir overheat problemi ile karşılaşmadım. Lakin bu laptobun soğutma çözümünün patates olduğu gerçeğini değiştirmiyor :/
  • Gittigidiyor üzerinden alanlar kaç günde kargoya verildi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş şimdi de alet kulaklığı algılamaz oldu iyi mi, her seferinde aletin bir yerinden sorun patlak veriyor, ne adi sürücüleri var şu ASUS'un.
  • Bilgisayarda w a s d tuşlarının ordaki fandan sürtnme sesi geliyor servise gönderim her şey sıfırlancak dediler tmm dedim haberinşz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apolyonn

    Hocam ben 120hz yada 144hz ekranlı bir laptop alırdım , farenin hareketlerinden tutun oyunlara kadar her konuda kendini farkettirir hz değeri . Ekranin 60 hz olması bu uygulamalarda elbet sıkıntı çıkarmaz ama bilgisayardan daha fazla keyif almak istiyosaniz yenileme hızı önemli bir faktördür.
    Bir şeyi merak ediyorum. Şimdi bu cihazda HDMI çıkışı var. Bildiğiniz gibi laptoplarda yüksek Hz Li şerde fiyat farkı epeyce çıkıyor. Hatta o kadar ki , aradaki farka bir 100-144 hz ekran alınabilir.

    Peki ben laptopuma 144 hz bir ekranı hdmi den bağlasam aynı hassasiyette oynayabilir miyim yoksa gecikme olur mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans konusunda ram takviyesi ile sorunu çözen oldu mu arkadaşlar ona göre 2. Bir ram alacağım bu haliyle ekran kartının gücünü kesinlikle alamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    Para olsa takacam 2. Yi snsinde de olmadığı için maalesef sürünüyoruz :/ Bu arada 90 dereceyi gördü makina Black Mesa source oynarken, gerisini siz düşünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 10 Ağustos 2020; 15:15:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.