Şimdi Ara

Borusan Araç İhale'den 2. el araç fiyatlandırma hizmeti: Borusan 7/24 Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İkinci el araç fiyatlamasında pazarın tek referans noktası olmak isteyen Borusan Araç İhale, bu amacı doğrultusunda önemli bir adım attı. Şirket, BiP ve Microsoft iş birliği ile geliştirdiği Borusan 7/24 Fiyat hizmetini kullanıma sundu.



    2. el araç fiyatlama servisi olan Borusan 7/24 Fiyat’a BiP’in Keşfet bölümünden kolayca ulaşmak mümkün. Bu servis ile kullanıcılar, satmak ya da satın almak istedikleri araçların perakende fiyatlarını hızlı ve kolay bir şekilde öğrenebilecekler. Aracın model, paket ve kilometresi gibi temel bilgilerinin yanı sıra hasar, ekspertiz gibi detaylı verilerinin de girildiği sistem, en gerçekçi ve en doğru fiyatı göstererek fark yaratmayı hedefliyor.



    Ayrıca Bkz.Nikola Motors Badger pickup modelini tanıttı: 960 kilometre menzil ve 906 beygir güç



    Borusan 7/24 Fiyat servisindeki fiyat belirleme işlemi yapay zeka desteğiyle yapılıyor. Sistemin makine öğrenme altyapısında, son yıllarda bu alana büyük yatırım yapan Microsoft’un ürünleri ve teknolojik altyapısı kullanılıyor. Veri havuzu olarak da Borusan Araç İhale’nin kendi açık artırma kanallarında gerçekleşen satış verilerinden faydalanılıyor. Borusan 7/24 Fiyat servisinde şimdilik 2000 yılından daha genç, 200 bin km’den düşük ve değerinin %40’ından az hasar kaydı olan araçlar için fiyat alınabiliyor.



    Geçtiğimiz yılın Aralık ayında hizmete sunulan ve o günden bu yana 14 bin takipçiye ulaşan Borusan 7/24 Fiyat servisini şimdilik sadece Turkcell aboneleri kullanabiliyor. Bu ayın sonundan veya önümüzdeki aydan itibaren diğer operatörlerin BiP kullanıcıları için de kullanılabilir olacağı ifade ediliyor. Aylık üyelik gerektirmeyen serviste sorgulama başına 2.99 TL ücret alınıyor. Söz konusu ücretin her operatörde aynı olacağı, eğer sorgulanan araç fiyatlanamazsa ücret alınmayacağı da verilen bilgiler arasında.








  • Hasarlı ve boyalı araçları sıfır diye kakalıyan borusan ilk önce ayıbını örtsün. Transport sırasında olan kazalar ama alan adamın haberi olması gerekmiyor mu. Adam satarken expertize soktuğunda ortaya çıkıyor buda enteresan. Skoda da aynısını yapıyor ama bu bmw olunca insan şaşırıyor.

  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Boya olayına bu kadar takılmayın ya. Yapısal bir hasar olmadıktan sonra boyalı olsa ne olur olmasa ne olur?

  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Amerika da kaportaya bakılmıyor boya varmış bir önemi yok. Önemli olan motoru adamların düşüncesi beni yolda bırakmasın kozmetik önemli değil diyorlar. İnsanın façası bozuluyor aracın bir kapısı değişmiş ne önemi var? Her yıl evimize boya yapıyoruz değeri düşüyor mu? Bizim insanlar çok fazla anlam yüklüyor araba olayına, bunları aşmak lazım para kolay kazanılmıyor ama bu kadar da fazla gözünün üstünde kaşın var saçmalığı olay bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Ama Amerika'da en ufak bir ayibi olursa satilan urunun, ozur dileyerek telafi ediyorlar. Is ahlaklari yuksek. Belki uzun vadede daha karli oldugu icin de yapiyorlardir. Ama diger dediklerinize kesinlikle katiliyorum. Motor ve vites asil baktiklari. Gelir seviyesi biraz dusuk ise etrafta paslanmis, cizilmis, hafif vuruk cok araba goruyorsun. Ama sanirim biraz da gelir seviyesi onemli. Adam bir maasi ile 2-3 bin dolara zaten ikinci el 10+ yillik bir araba aliyor. Niye umursasin? Turkiye'de kredi ile 5-6 yilda alininca insan gozu gibi bakiyor.

  • tramer sistemi fotoğraflı hale gelmeli madem kayıt altına alınacak o zaman arabanın aldığı hasar fotoğrafla kayıt altına alınsın

  • suslu76 S kullanıcısına yanıt
    Aynı dediğiniz gibi Abd'de ilkay zaman'ın bir video'sunda 650 dolarlık kahve makinasını 2 ay içinide geri iade edebiliyorsun,adamın şikayeti reflü'mü azdırıyor, bunu türkiye'de yapmaya kalksan başına neler gelir tahmin edemiyorum, ilgiili video:https://www.youtube.com/watch?v=ocYxK2vfW1s
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloody Roar

    Aynı dediğiniz gibi Abd'de ilkay zaman'ın bir video'sunda 650 dolarlık kahve makinasını 2 ay içinide geri iade edebiliyorsun,adamın şikayeti reflü'mü azdırıyor, bunu türkiye'de yapmaya kalksan başına neler gelir tahmin edemiyorum, ilgiili video:https://www.youtube.com/watch?v=ocYxK2vfW1s
    Zaradan ürün alıp, aynı ürünün fiyatı düşünce, o ürünü iade edip, ücretini geri alıp, aynı ürünü ucuz fiyattan geri alan bir toplumuz.
    Gevurdaki ahlak, bizde yok.
    O yüzden bizde yok bu tip şeyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.