Şimdi Ara

Vivo ve Intel de Mobil Dünya Kongresi'ne katılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yeni yıla damga vuracak önemli mobil teknolojilerin tanıtıldığı en önemli fuar olan Mobil Dünya Kongresi bu yıl koronavirüs gölgesinde kaldı. Son olarak Intel ve Vivo da fuara katılmama kararı aldı. 



    ÖNemli isimlerden geriye kimse kalmadı



    Şimdiye kadar fuara katılmayacaklarını açıklayan Amazon, LG, TCL, Nvidia, Sony, Ericsson, NTT Docomo olmuştu. Samsung Türkiye de iş ortaklarını fuara götürmekten vazgeçtiğini açıklamıştı. 



    Ayrıca Bkz.Sunucular için Radeon Pro W5500 hızlandırıcı tanıtıldı



    Intel'in fuarda önemli bir tanıtımı olmuyor. Mobil alanda zaten varlık göstermeyen firma varsa mobil yongaları ile ilgili bilgiler veriyor veya dönemin gündem maddelerini yorumluyordu.



    Vivo ise uzun süredir fuarda ilklere imza atan bir firma ve ekran altı kamera teknolojisine yer verdiği Apex 2020 adındaki konsept bir akıllı telefonu görücüye çıkaracaktı. Firmanın sonraki br dönemde YouTube üzerinden tanıtım yapması bekleniyor. 



    GSMA Birliği koronavirüs nedeniyle fuarda sıkı tedbirler aldığını ve 2000'den fazla firmanın katılım sağlayacağını belirtse de teknoloji çevrelerinden fuarın ertelenmesi veya iptalini isteyenlerin sayısı az değil zira teknoloji basınının da ilgi göstermesi beklenmiyor. 








  • Fuara türkiyeden gidecek basından arkadaşlarıda kınıyorum. Millet zevkine gitmiyor. Bu fuarın bilgilerini online olarak yansıtın yeter...

  • E ozaman bu mwc ye kim gidiyor, herkes ben katılmam diyor küçcük bebeler gibi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.