Şimdi Ara

Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: Kocamın 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Abi bi insan kampçı vs değilse yanında çakı, bıçak vs taşıyosa elma soymak için taşımıyodur heralde.İnsan öldürmenin bahanesi yoktur öldürdü mü öldürdü bitti.Cidden çok ayar oluyorum tıp okuyomuşta doktor olacakmışta falan filan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karı koca veya sevgili kavgalarına karışmam yanındaki erkeğin it kopuk veya yaramaz adam olduğunu bildiği halde hala birlikte olmaya devam ediyorsa çeksin ceremesini.
  • müdahale etmeyeceksin. burası türkiye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir şeker olayı banada ders olmuştur, hemcinslerimden birisi sevgilisini /eşini gözümün önünde komalık etse yanından yürür geçerim. Kimse kusura bakmasın.
    katil olduğuyla kaldı, yazık gerçekten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 11 Şubat 2020; 18:4:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem300

    Şuan hiç bir habere itibar edip konuşmamak lazım mahkemede ne diyecek önemli olan bu.
    Hapis cezası verecek. En az 5 yılı var. Mahkeme ceza vermezse bu tarz olaylar çağırır. Çünkü direkt öldürmeye yönelik saplamış bıçağı.

    Bilinçsiz evlilik yüzünden suçsuz bir genç daha gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar dunyaya gelmiş en büyük nankör canlılardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net olarak tekrar görüyoruz ki;
    Seven değil, Xx yaranır!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadınlar arkadaş ortamında takılırken ilişkilerindeki sorunları anlatmaktan zevk alır, eğer ilişkisinde sorun yoksa sırf millete dert yanmak için sorun çıkarır, bu yüzden eğitim seviyesi düşük alt tabaka kadınlarla birlikte olmayın.
  • ben ne dedim abi yılar önce bu foruma yazmıştım.aha bak benim dedigim çıktı işte türk kadını ruh hastasıdır devlet tedavi merkezleri açılmalıdır.türk kadını ciddi bir hastalıgı var o hastalık ergenlikten çıkamama.bakınız yine söylüyorum çiftler kavga ediyorsa bırakın birbirlerini yesinler siz ayırırsanız.kadın ben kocamı seviyorum döverde severde der dermi der.bunları daha öncede yazdın bir tane cahilin teki kadınları savunuyordu bende ona.yurtdışında yasadıgım kısa bir sürede açıkladım.yabancı kadınlar daha bilinçli diyee.ama anlamaz nato kafa meriçlik taslayacak bana beyfendi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Statistics.

    Abi bi insan kampçı vs değilse yanında çakı, bıçak vs taşıyosa elma soymak için taşımıyodur heralde.İnsan öldürmenin bahanesi yoktur öldürdü mü öldürdü bitti.Cidden çok ayar oluyorum tıp okuyomuşta doktor olacakmışta falan filan.
    dudullu parkına gece vakti gittiğimde silah olarak elektroşok taşırdım
    gerçek işe yaradı https://forum.donanimhaber.com/dudulludayim--125185180#125432613

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hadi yasayı çıkarsınlar da 19 suça kadar olanlar tahliye olsun. Milletin nabzını da boyle 3 5 salakça konu ile ölçüp saçma suni gündemler oluşturup istediklerini özgür bıraksınlar. Sizde burda 1 deli kuyuya taş atmiş misali birbirinizi yiyin. Hadi bakalim küçük adamlar yav he he ondan 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bıçağı taşıyan ve öldüren belli
    Cinayeti basitleştirmenin anlamı yok, ayrıca belki kadın doğru söylüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önceki örneklerden belki çocuk haklı araya girdi vs görünebilir dışardan bakılınca. olayın detayını bilmek gerekir. kadının ifadesine göre çocuk ucuz kahramanlık peşinde gözüküyor belki de kadın bu şekilde ifade vermeye zorlanıyor bilinmez. bana kalırsa cocuk bıcağın verdiği gaz ile adamı kasten öldürüyor.
  • Mersin sahilide 2 arkadaş geziyorken hava kararmaya yakın kadınla adamın yolda tartıştığını gördük biz bankta oturuyoruz adam önce bağırdı küfürler etti karışmadık biz tabi ardından kadına tokat attı kafasına falan vurdu adama napıyorsun hocam neden vuruyorsun falan sert yaptık adamla biz tartışırken polis geçiyordu geldi noluyo vs... kadının dediği şu biz kocamla konuşuyorduk KONUŞUYORDUK dedi bunlar bize sataştı.Abiii dedim keşke o kadını orada adam telef etseydi de duymasaydım o sözleri yaptığmdan ben utandım arkadaşlar suçlu ben oldum polis uzatmayın vs deyip gönderdi de kadından öyle bir şey duydum erkekliğime sövdüm.Yaklaşık 4 yıldır bu tür olaylara müdahele etmiyorum.KADINLARA KESİNLİKLE GÜVENİLMEZ ÖYLEYSE KONUŞMA ETME OLMA BERABER ABLA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 suç kaydı olan birisi kötü değildir . Aksine azizdir , kutsanmıştır , noel babadır , ballının tekidir. Çünkü (en az) 19 tane suç işlerken birisi bunu gebertememiştir , mahkemeler bunu uzun süreli içeri tıkamamıştır ... Fakat ne hazindir ki .ok yoluna giderken yanında başkasını da sürükledi.
  • 19 Suç'a karışmış bir insan ne olursa olsun hapiste senelerce yatmadıkça asla masum değildir. İyi olmuş bir pislik daha azalmış, Kadına gelince inşallah başına felaket bir şey gelirde. Yalan, yanlış ifadelerle birini yakmaya çalışmanın ne olduğunu anlar.
  • https://www.instagram.com/p/B8b7FTQjvXW/?igshid=1gejqlfqk7el5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    inandırıcı gelmiyor. en humanist sayfalar bile deli gibi kadir'i savunmakta. kafayı yemiş bizim ülke. katil adam KATİL......
  • Olayı hala tam bilmiyoruz. Hüküm vermek yanlış olur. Sadece genel olarak değerlendirebiliriz.

    Kadının ifadeleri bence şüpheli. Kadın bi sebeple yalan ifade veriyor olabilir. Birde daha kocasından ayrılmadan, çocuklarını bırakıp başkasıyla yaşamaya başlayan birisi sanırım, bi bilemedim.

    Çocuğun bıçak taşıması onu kötü yapmaz. Ceza gerektirir ama kötü niyetli olmasını gerektirmez. Ama belli olmaz tabii, el feneri değil bu.

    Hırsızlık, yağma, kasten yaralama, uyuşturucu ticareti gibi 19 sabıkası bulunan kişi KESİNLİKLE KÖTÜDÜR. 19 yahu 19 tane sabıka. Yakalanıp hüküm giydikleri bu kadar, düşünün.

    Tecrübelerimden biliyorum, ölen kişinin tarzındaki insanlarla, bu gibi sinirli oldukları zamanlarda mantıklı konuşmak genelde imkansızdır.

    Öldüren kişi iyi niyetle ayırmak için bi laf "söylemiş bulunmuş" olabilir. Söylediği anda, içinden kolay çıkamayacağı bir duruma saplanmış olabilir.

    Mesela:
    -abicim bi sakin ol, konuşarak halledersin, bi dur hele
    -sana ne lan bilmem naptımın çocuğu, sana mı soracam,....tir git
    ….......... Bundan sonra, arkanı dönüp uzaklaşmak dışında ne yaparsan yap, ne söylersen söyle olay kaçınılmaz.

    Bundan çok çok daha basit olaylarda, kibar konuştuğum halde, neredeyse küfürle karşılık verenler gördüm.

    Burdaki durumda, eğer senaryo bu ise, mantıklı olan bırakıp gitmek mi bilmiyorum. Aslında doğru olan tabii ki bırakmamaktır. Güçsüzün zarar görmesini engellemeye çalışmak veya haksızlığa karşı durmak yanlıştır diyen, "insan" mıdır bilmiyorum. Ama "burası Türkiye" mantığı oluyor artık insanlarda. Böyle diye diye bu hale geldik zaten. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın, gemisini kurtaran kaptan vs. Sonuç; umursamaz, bencil bir halk, pis bir düzen. Bu saatten sonra düzene karşı duran kendini yakıyor maalesef. Her alanda ülke bu hale geldi. Keşke polisi arayınca hemen gelse, suçluya da hakettiği ceza verilse. Kanun caydırıcı olsa.

    Bıçaklama ve öldürme olayı konunun başka bi boyutu. Hangi durumda ne amaçla bıçak çekti, illa göğsüne mi batırması gerekiyordu gibi. En azından sabıkası yokmuş ama bıçaklayanın da nasıl biri olduğunu bilmiyoruz sonuçta.

    Kamera kaydı varsa biraz daha nerleşir olay.

    Suça ceza vermeyen sistem bence esas sorun. Hala af peşinde yukardakiler maalesef. Ülke resmen adi suçluların cenneti oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 12 Şubat 2020; 8:17:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.