Şimdi Ara

Boşa Çıkan Ev Sinema Sistemi Hoparlörleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Yaklaşık 8 yıldır kullandığım Lg hb1100re ev sinema sistemi anfisi bir kaç hafta önce bozuldu. Cihaz açılıyor 10 saniye sonra kapanıyordu. Tamire yolladım fakat 750 gibi bir fiyat çıkardılar anakartın değişmesi gerektiğini söylediler. Ben de yaptırmak istemediğimi söyledim. Zira ikinci elde o civarda satışı var zaten komple sistemin.

    Benim sormak istediğim elimde kalan bu kule hoparlörleri bir şekilde değerlendirebilir miyim? Avr alsam bu kule hoparlörleri bağlayabilirim sanırım ama ne kadar verimli olur? Subwoofer aktif değil yeni bir sub almak gerekecek sanırım. Amacım bir şekilde elimde kalanları değerlendirmek. Fakat çok masraf çıkacaksa eğer hiç uğraşmayıp direk soundbar da düşünebilirim. İnsan net ve temiz sese alışınca TV hoparlörü teneke sesi gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eğer hoplar 6 ohm ise olabilir ama fazla bir şey beklemeyin avr lerin çıkış değerleri daha gerçekçi ve güçlüdür onun için kuleler zayıf kalabilir özetle belki olur ama bence çok ideal bir kombinasyon olmaz onun ya doğru düzgün avr+hoplu sistem kurun yada soundbar alın derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Saolun. Sanırım avr yerine soundbar daha mantıklı olacak benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haqoco kullanıcısına yanıt
    öncelikle elinizdeki hoparlörlerin ohm değerini bulmaya çalışın, arkalarında, el kitabında ya da bozulan parçanın bağlantı kısmında yazabilir.

    ikinci elde hoparlörlerini kendine saklayıp sadece bluray player satan ilanlar arasından sizin hoparlörlere uygun ohm değerli bir modelle karşılaşmanız oldukça olası. büyük ihtimalle de tamir için istenen ücretin yarı fiyatına halledersiniz.
  • b¤cek B kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevabınız için teşekkürler hocam. Bozulan anakart için 750 lira istediler. Açıkçası bozulan playerı bile almadım servis ücreti isterler diye. Hoparlörler 6 ohm. Biraz sağda solda baktım fakat amfili Blu-ray player göremedim malesef. Şu an hoparlörler boşta duruyor. Biraz daha bakıp soundbar alabilirim belki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haqoco kullanıcısına yanıt
    6 çıkışlı Avr ler var, pasif woofer bağlanabilmesi için,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.