Şimdi Ara

Yeni Edge tarayıcısı ARM tabanlı Windows cihazlarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bir süre önce radikal bir karar alarak Chromium motoru üzerinde yeni Edge tarayıcısını şekillendiren Microsoft, bu yeni tecrübeyi ARM tabanlı Windows taşınabilir sistemlerine de getirdi.



    Edge 80.0.361.48 sürümü neler sunuyor?



    Edge 80.0.361.48 dengeli sürümü ile birlikte ARM yonga setleri üzerinde çalışan Windows 10 cihazları için de uyumlu hale getirildi. Emülatör yapısından etkilenmeden tarayıcının aynı x86 sistemlerdeki gibi akıcı ve tüm özellikleri ihtiva edecek şekilde kullanılabileceği ifade ediliyor.



    Ayrıca Bkz.Disney ve Pixar çizgi karakterleri bu oyunda buluşuyor



    Bu uyum süreci ve hataların giderilmesi haricinde yeni sürümde Dolby Vision video oynatma desteği ve web uygulamalarının daha akıcı şekilde çalıştırılması şeklinde iki yenilik daha yer alıyor.



    ARM üzerinde çalışan Windows sistemlerinde artık Chrome ve Firefox yanında Chromium tabanlı Edge tarayıcısı da seçenek olarak yer alacak. Güncellemenin önümüzdeki haftalarda tamamen dağıtılmış olacağı ifade ediliyor.








  • Yeri edge çok güzel olmuş

  • Chromium tabanını kullanan Chrome kullanırım direk niye edge kullanayım
  • Güzel olmuş olmasına ama 1 hafta kullandım deneyimlerim şöyle ;<br />1. Akıcı ve güzel <br />2. Microsoft ile sekron <br />3. deneyimim ise chrome daha az ram tüketiyor. İkisini sılip tekrar yükledim ve aynı sayfaları açarak test ettim. Chrome 20 - 40 mb arası ram daha az kullanıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.