Şimdi Ara

Şirkete araç satmak (devretmek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, aracımı satışa koyduktan sonra bir alıcı ile fiyatta anlaştık. Sonrasinda araci şirket üzerine alacağını söyledi. Şahısa değil de şirkete satıyor olmamın herhangi bir dezavantajı var mı, ekstra vergi vs. çıkar mı? Dikkat etmem gereken bir durum var mı? Google'da da aradim pek bilgi edinemedim, bilen varsa yardimci olursa çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGLARRR -- 8 Şubat 2020; 20:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam noterden satisinizi verin paranizi alin sizin icin hicbir artisi veya eksisi yok. Sirket noterdeki satis bedeli uzerinden her sene amortisman dusecektir. Bir miktar fazla gostermek isteyebilir. Arac alim satimiyla mesgul degilseniz bununda sizin icin bir dezavantaji yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir sıkıntısı yok. Sizin için önemli değil.

    Noterde fiyatını biraz yüksek girebilir miyiz gibi bir teklif de duyabilirsiniz. Atıyorum 50bine anlaştınız, noterde 60bin gösterelim diyebilir. Sizi etkilemez ama karşı tarafın avantajına olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şirketin imzaya yetkili olması gerekiyor alan şahsın. hesabınıza para şirket tarafından yatırılır. siz de şirket yetkilisine devretmezseniz 2 hafta sonra o parayı geri yatırmanızı isterler araç devrini almadıklarını beyan edip. bu şekilde dolandırılan bir kaç kişi oldu. dikkat edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.