Şimdi Ara

Facebook'un Twitter ve Instagram hesapları hacklendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Facebook ve Messenger platformunun resmi Twitter ve Instagram hesapları, bir hafta önce ABD Ulusal Futbol Ligi ekiplerini ve medya şirketi olan ESPN'yi hedefleyen aynı bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Kendilerine OurMine adını veren hacker grubu hesaplara bir süre el koyduktan sonra hesaplar kilitlenilerek tekrardan güvenlikleri sağlandı.



    Ayrıca Bkz.Google Haritalar 15. yaşına girerken beraberinde birçok yenilik getiriyor: Detaylı toplu taşıma bilgileri, geliştirilmiş canlı görünüm ve daha fazlası



    OurMine, Facebook ve Messenger'ın Twitter hesalarınana yaptığı açıklamada: "Merhaba, biz OurMine. Eh, Facebook bile hacklenebilir ama en azından güvenliği Twitter'dan daha iyi." ifadelerine yer verdi.



    Hacker grubu Instgaram'da ise ele geçirdiği hesaplarda kendi logoları paylaştı.





    Twitter, bir açıklamada saldırıları doğruladı. Bir sözcü, "Hesaplar üçüncü taraf bir platform aracılığıyla hacklendi. Sorundan haberdar olur olmaz, güvenliği ihlal edilmiş hesapları kilitledik ve Facebook'taki ortaklarımızla geri yüklemek için yakın bir şekilde çalışıyoruz." açıklamalarında bulunurken konuya ilişkin Instagram'dan bir açıklama gelmedi.








  • Allaahu akbaaaaar nidalarını duyar gibiyim hackerların ofisinde :D

  • Seviyorum bu kerataları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.