Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch akıllı saatlerin ikincisi yüzde 50 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung, Sevgililer Günü’ne özel olarak Galaxy Watch akıllı saatlerde güzel bir kampanya başlattı. Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active 2 ve Galaxy Watch modellerinde ikili alımlarda ikinci ürün yüzde 50 indirimli olarak satılıyor.



    İkinci akıllı saatte yüzde 50 indirim kampanyası Samsung’un online mağazası, kampanyaya katılan Samsung bayileri ve 3. taraf yetkili satıcılarda geçerli.



    Ayrıca Bkz.Sevgililer Günü hediyesi olarak alınabilecek Samsung modelleri



    Samsung’un online mağazasında 2 tane Galaxy Watch Active modeli 1648,50 TL’ye, 2 tane Galaxy Watch Active 2 40mm modeli 2398,50 TL’ye, 2 tane Galaxy Watch 42mm modeli 2998,50 TL’ye satılıyor. İki tane farklı model alarak da kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bu durumda ucuz olan ürünün fiyatı yüzde 50 indirime giriyor.



    Kampanya 17 Şubat 23.59’a kadar geçerli olacak. Detaylara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.




  • Abicim o saatler Samsung mağazası hariç hiç bir yerde o fiyata satılmıyor. Samsung tüketiciyi saf yerine koyuyor yemin olsun. İkisine verdiğin toplam tutar zaten piyasadaki tek satış fiyatına eşdeğer.
  • 14 şubata kadar bari m30s kampanyası devam etseydi 12 taksit vade farksız gül gibi telefonumuz olacaktı ama işte bankalara güven olmuyor kampanyalardan haberimiz olup hesap actirana kadar kampanya bitti

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.