Şimdi Ara

Yeni Mad Max'in çekimleri yakında başlıyor: İşte filmin ismi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mad Max serisinin heyecanla beklenen yeni filminden nihayet sevindirici bir haber geldi. Production Weekly tarafından yapılan yeni bir habere göre filmin çekimleri önümüzdeki Ağustos ayında Avustralya'da resmen start verecek. Tom Hardy'nin başrolünde yer alacağı filmin isminin ise Mad Max: The Wasteland olacağı belirtiliyor.



    Mad Max serisinin ünlü yönetmeni George Miller, bir süredir Three Thousand Years of Longing isimli farklı bir proje üzerinde çalışıyordu. Mad Max: The Wasteland'te yaşanan gecikmelerin nedeni olarak bu film gösteriliyor. Idris Elba ve Tilda Swinton'un başrollerinde yer aldığı fantastik/romantik bir film olan Three Thousand Years of Longing bu yıl içerisinde vizyona girecek, yani proje genel anlamıyla tamamlanmış durumda. 



    Aralık ayında Mad Max ile ilgili bazı açıklamalar yapan George Miller, yeni filmin senaryosunu şekillendirmeye devam ettiğini ve Three Thousand Years of Longing'ten hemen sonra bu filmin hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi. Miller ayrıca Mad Max evreniyle ilgili daha yapacak çok şeylerinin olduğunu da sözlerine ekledi, yani serinin hayranları Mad Max 5 sonrasında da yeni filmler bekleyebilir.





    2015 yılında vizyona giren Mad Max: Fury Road, durmak bilmeyen aksiyonu ve insanı içine çeken büyüleyici apokaliptik atmosferiyle sinemaseverlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Oscar Akademi Ödülleri'nde de inanılmaz bir başarıya imza atan Fury Road, gişede ise dünya genelinde 378 milyon dolar hasılat elde etmişti. Birçok sinemasever Fury Road'u 2010'lu yılların en iyi filmlerinden birisi olarak gösteriyor.



    George Miller'ın yazıp yöneteceği Mad Max: The Wasteland filminin konusu veya oyuncu kadrosu (Tom Hardy dışında) hakkında henüz herhangi bir bilgi yok. Wasteland'in vizyon tarihi de şu an için bilinmiyor; ancak çekimlerin Ağustos ayı gibi başlaması durumunda filmin 2021'in sonları veya 2022'in başları gibi gösterime gireceğini tahmin edebiliriz.




    Kaynak:https://heroichollywood.com/george-miller-mad-max-sequel-title-revealed/







  • Fury Road vizyona girdiği 2015 yılında devam filminin adı yine aynı yıldan beri Wasteland :) Nedir yeni olan anlamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockConn -- 8 Şubat 2020; 2:41:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonunda ya

  • mad max güzel film serisi beğenmeyen izlemesin zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu haber zaten belliydi, adı da üstte dendiği gibi 2015'ten beri aynıydı. Bu haberin içeriğinde ne gibi bir bilgi veriliyor acaba? Çekim tarihi bile varsayımlarla açıklanmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 8 Şubat 2020; 16:9:45 >
  • hani başka mad max olmayacaktı George Miller kendi ağzıyla söylemişti başka mad max filmi olmayacak demişti. ilgiç

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.