Şimdi Ara

Lenovo s145 fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lenovo s145 model bilgisayarım var oyun falan oynamıyorum ödev için kullanıyorum yeni aldım. Bir kaç gündür kullanıyorum sorun yoktu ancak bugün bildirim merkezine bir uyarı geldi diyor ki kurulumun tamamlanması için yeniden başlatma gerekli diyor başlatıyorum başlatıyorum tekrar aynı uyarı geliyor. Bu uyarıya beraber acayip bir fan seside eşlik ediyor. Sebebi nedir marazın bir kişi yardım eyleyebilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

    Sorunun devam etmesi durumunda, BURADAhttp://www.pcsozluk.com/dosyalar/allupdate.zip yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

    CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

    DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
    DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

    Sorununuz giderilmez ise, yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturarak durumu test ediniz.




  • https://www.malwarebytes.com/

    burdanda free download takıp ederek bu virus programını ındır tarama yap once bunu yap
  • windowsun orjınalmı ınternette satılan 10 tl keylerden almıssan ıptal olmus olabılır
  • ayrıca almıs oldugun bildirimin altında konusunu yazması lazım lenovo support drıver vs gıbı bır sey yazıyor mu vsvsvs
  • Hocam, Lenovo Vantage programını indir.https://www.microsoft.com/tr-tr/p/lenovo-vantage/9wzdncrfj4mv?activetab=pivot:overviewtab

    sağ üst menüde:
    cihaz>sistem güncelleştirmesi > güncelleştirmeleri denetle.

    bios güncelleştirmesi varsa yap mutlaka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.