Şimdi Ara

Yeni Testere filmi ortaya çıktı: İşte ilk fragman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Tüm zamanların en popüler korku serilerinden olan Testere (Saw) yakında beyaz perdeye geri dönüyor. Serinin bir reboot şeklinde hazırlanan yeni filmi Spiral: From the Book of Saw'dan bugün ilk fragman yayınlandı. Paylaşılan görüntüler, Testere serisinin ilk filmlerini andıran yapısıyla oldukça etkileyici görünüyor diyebiliriz.





    Spiral filminin başrolünde ünlü komedyen ve oyuncu Chris Rock var. Chris Rock ayrıca filmin yazarlığını ve yapımcılığını üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Chris Rock'a Samuel L. Jackson ve Max Minghella gibi isimler eşlik edecek. 



    Spiral, serinin önceki filmlerinden çok daha farklı bir yapıya sahip olacak gibi görünüyor. En azından ilk fragmanı için konuşacak olursak Spiral'in David Fincher'ın Se7en filmini andıran bir görüntüsü var diyebiliriz. Testere serisi bildiğiniz gibi devam filmleriyle serinin hayranlarını pek tatmin etmeyi başaramamıştı. Spiral şimdi seride yeni bir beyaz sayfa açmaya çalışacak.



    Darren Lynn Bousman (Saw II, Saw III, Saw IV) tarafından yönetilen Spiral: From the Book of Saw, 15 Mayıs 2020'de gösterime girecek.






  • Spiral mi? Ne bu daire testere mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değil de Chris Rock’ı en son hangi filmde gördüysem çok acayip değişmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce testere şimdi de spiral mi ? sanayi aletleriyle gidiyor adamlar. sırada da matkap var herhalde

  • ilk filmin finalinde ki şok oluşumu hatırlıyorum da, hayatımda hiç bir filmde bu kadar şok olmamıştım. ananı avradını diye bağırarak hazır olda izlemiştim adamın maskesini yırtıp yerden kalkışını. sırf onun hatırına izlerim. sonraki filmleri ise tamamen vakit kaybı.

  • yine bir isim üzerinden prim yapma çabası olmasın da. testere bir neslin gönlündeki #1 korku-gerilim filmidir

  • Arka Sokaklar ile yarışıyor.

  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Benzer şekilde ayağa kalkıp "mükemmel" diye defalarca bağırmış ve film bitene kadar ayakta izlemiştim.

    Sonra da zaten yıllarca öve öve bitiremedik.

  • You wanna play games, motherfucker? koptum :D :D

  • John Kramer var mı acaba? Bu seferde amca çocukları mı işlenecek
  • yine mi "people of color" ?

    Joaqing Felix gibi adamlarin milyonlarca dolarlik evlerde yasayip "people of color" muhabbeti kasmasi kadar igrenc bir olay yok. dun hansel ve grater e baktim araya people of color koymuslar. ulan 17yy da ne arar people of color kuzey ekseninde. kolelik guneyde vardi ki 100 yil sonra gelmisti.

    neden asyali people of color yok da hep bu afrikali people of color var? ama hic nazi filminde alman askerini canlandiran bir afrikali people of color yok! biktim bu pepmbe popolu liberal solculardan batida!

    Almanya da halk Turingen de Sagci partiyi secti, sorosun lieberal-sol hucreleri hemen ataga gectiler 2 gundur almanyayi karistiriyor sol kafalilar! adamin kizina 5 kisi tecavuz etmis suri, hala merkelin liberal sol kaynakli goc politikasini savunuyor...

    bana turkiye de ki secmen kitlesini hatirlatiyorlar. migdemi bulandiriyor burada liberal-sol politikalar. beyazsin sana is var, calismak zorundasin! zenciye araba afgana hinduya bedavadan hayat! arbeitlosungeld i zor aldim, sifr AB vatandasligim var diye surekli ise koymaya calisiyorlar. lan diyorum 10 yeri aradim surekli almanca istediler diyorum anlamiyorlar. yillik 60.000 euro buruk maasa koyup bu paramdan 20.000 euroyu vergi olarak emip, afrikalilarin araplarin hindularin firlamalarina her ay 300 er euro kindergeld odeyecekler. biktim arkadas.

    koyacaksan morgan freeman koy ... ama sirf afrikali people of color oldugu icin hak etmedi halde insanlari araya koyuyorlar. kac asyalinin, beyazin hakki yeniyor umurlarinad egil. birde bunlarin yahudi produktoru vardi. adam 60 beyaza tecavuz etmis unlu veya unlu olmak isteyen. ama buna ses yok!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 7 Şubat 2020; 11:3:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.